• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Šta donosi Neptun u vašem horoskopu

Neptun, mozda ne toliko spominjana ali i te kako bitna planeta naseg zodijaka najvise utice na to koliko ste otvoreni i koliko tezite za daljinama. Pogledajte na sta sve deluje neptun.

Šta donosi Neptun u vašem horoskopu

Svako od nas u svom natalnom horoskopu ima Neptun koji ga nadahnjuje ili zavarava prividima sreće koju traži u stvarnosti. On je taj koji nam šapuće kroz snove, osećanja i ideale...

Planeta Neptun dobila je ime po starogrčkom bogu okeana i podmorskog sveta koji je veći i bogatiji od zemaljskog. Svako od nas u svom natalnom horoskopu ima Neptun koji ga nadahnjuje ili zavarava prividima sreće koju traži u stvarnosti. Neptunov glas šapuće nam kroz snove i slutnje, osećanja i ideale. Ponekad nam daruje vizije savršenstva, a katkad nam ranjava dušu.

Njegova energija je presudna u umetničkom izražavanju, u muzici, plesu, maštovitoj ekspresiji. Iako je iluzija sreće koju nam dočarava nestvarna i varljiva, to na nas deluje utešno i nadahnjujuće. Valovi energije Neptuna postojano zapljuskuju granice stvarnosti. Unutrašnje sile našeg nesvesnog zapljuskuju ličnost kakvu pokušavamo definisati i učvrstiti.

Svako od nas ima određenu sliku o sebi. Želimo se razvijati i održavati one vrednosti koje nam znače uspeh, stabilnost i sreću. Ipak, pod uticajem energije Neptuna, stvari nikad nisu onakve kakve se čine na prvi pogled... Pokušajte pogledati u dno svog okeana i spoznati šta se krije u njegovim dubinama!

http://www.lovesensa.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mimica

objavljen: 2015-08-18

pregleda:

ključne reči: horoskop astro natalne karteBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: