• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Dnevni horoskop za 21. avgust: Ribe bolje da ne ustaju iz kreveta, a Škorpijama ni kiša ne može da pokvari dan

Ova kisa i lose vreme donele su i malo turbolencije u sazvezdjima. Pogledajte kakav vas dan ocekuje:

Dnevni horoskop za 21. avgust: Ribe bolje da ne ustaju iz kreveta, a Škorpijama ni kiša ne može da pokvari dan

OVAN

Danas imate prilike da se intenzivno družite sa bliskim prijateljima, saradnicima, posebno sa Rakovima, Bikovima i Ribama. Finansijska situacija počinje polako da se sređuje i zbog toga nemojte preterano da brinete za novac. Ipak, skloni ste da novac nemilice trošite na nešto nepotrebno. Dobićete priliku da uđete u aranžman koji bi mogao biti veoma isplativ.

BIK

Imate osećaj da bi neku priliku mogli da propustite i pokušavate da uhvatite tempo sa drugima. Ne odustajte od poziva da odete u društvo poznatih prijatelja jer strepite da bi mogli da vas previše ispituju u vezi sa poslom.

BLIZANCI

Vaši talenti, da ubedite one koje želite u ono što želite i da pokažete svoje talente, posebno u komunikaciji sa svojeglavim znacima dolaze do punog izražaja. Veliki broj vaših saradnika očekuje od vas neku vrstu pomoći. Dan nije sjajan za druženje sa porodicom, naročito ako od vas očekuju veliko razumevanja. Imate mogućnost da se sretnete sa nekadašnjim šefom.

RAK

Veoma ste zauzeti, naročito poslovima koji imaju veze sa finansijama, rešavanjem problema za koje vam se može naći pri ruci jedan Rak i Jaraca a upravo sa ovim znacima ne stojite baš najbolje jer vas često kritikuju. Imate mnogo novih mogućnosti u radu sa strancima. Ima mnogo toga nejasnog na vašem radnom mestu što vas zbunjuje.

LAV

Niste načisto šta treba da uradite kada je u pitanju poslovni odnos sa jednom Vodolijom. Dobijate priliku da nekoga odbijete u vezi sa nekim poslom ali to se verovatno neće dogoditi. Upravo ta osoba vam se može naći pri ruci kod rešavanja važnog problema sa kojim ne možete sami da izađete nakraj i za koji vam je potrebna podrška kolega.

DEVICA

Aktiviraćete odnos sa onima sa kojima ste nekada radili, naročito ako je posao u vezi sa javnošću. Mislite da je došlo vaših pet minuta da nekome kažete ono što vas odavno tišti a moguće da se tiče nekog duga iz prošlosti koji niste ispostavili kome je trebalo. Bilo bi bolje da svoju energiju usmerite na rešavanje problema.

VAGA

Veoma vam je stalo da budete u formi kada je u pitanju saradnja sa strancima. Dobijate mogućnost da se sretnete sa nekim koga ste u poslednje vreme iz raznih razloga morali da odbijate. Pokazaćete dobru volju za saradnjom i bićete lepo prihvaćeni od strane mnogih, posebno osoba koje su starije od vas. Sa Ovnom može doći do problema u saradnji.

ŠKORPIJA

Dan vam donosi velike ambicije i želju da se istaknete u poslu čak i ako je mnogo toga trenutno protiv vas. Nepotrebno se nervirate oko nečega što izlazi iz okvira vaših planova ili bilo čije nametanje svoje volje. Iako to može delovati prilično uznemiravajuće u stvari mnogo toga dobrog može se dogoditi za vas a da niste toga trenutno ni svesni. Izbegnte nepotrebne rasprave sa Vodolijo ili Ovnom.

STRELAC

Dobićete poziv za sastanak od nekoga na koga možete da se u svkom pogledu oslonite. Ponudiće vam sjajne ideje u vezi sa poslom. Ako vam se nešto ne bude dopalo u razgovoru sa Ribom ili Vagom nemojte ni po svaku cenu odbijati saradnju sa njima. Dan može biti veoma stresan ako se budete raspravljali sa Ribama.

JARAC

Malo promenite taktiku u konktaktima sa Rakom i Jarcem, tako da poslovni sradnici mogu da prate vaše ambicije jer u protivnom moguć je konflikt ili sa tamnokosom saradniciom ili sa mlađim kolegom. Skloni ste isterivanju pravde. Verujete da možete da se dogovorite sa Ribama ili Devicom u vezi sa poslom.

VODOLIJA

Dobra taktika će vam doneti naklonost kolega koja vam je potrebna, iskrene namere da ostvarite dobru saradnju biće pravilno shvaćene i ako budete pokazali spremnost da se maksimalno lično angažujete očekujete uspeh. Potrebno je da se dogovorite sa Devicom oko novog dana.

RIBE

Nećete uspeti da se ne nervirate jer ćete morati da uradite nešto što odavno odlažete a moguće da se radi o poslu sa vrlo napornim saradnicima kao što su Jarci i Škorpije. Potrebno je da znate da su u pravu, i izbegavaćete direktan susret sa njima, ali je konflikt ipak moguć.

http://www.24sata.rs/Podeli na Facebook-u

objavljeno: 2015-08-21

pregleda:

ključne reči: dnevni horoskop mesecni horoskop uporedni horoskop
Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: