• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Roditelj Ribe

Danas smo izdvojili veoma interesantan teks koji ce mam se verovatno dopasti.

Roditelj Ribe

Kroz oči deteta

Kao roditelj Riba, vi ste neverovatno brižni, saosećajni i podešeni za detetove potrebe. U vremenu dok su deca još bebe, vi osećate njihov bol, i radujete se svakom njihovom otkriću koji naprave u novom svetu u kojem se nalaze.

Na neki način, vaše sopstveno životno iskustvo je poput iskustva vašeg deteta. Vi ste manje vezani za nešto što ljudi zovu "stvaran život" i ekstremno ste domišljati i kreativni. Uživaćete maštajući sa decom i bićete fascinirani kao što su oni čudima novog sveta oko njih.

Učićete decu značaju sanjarenja i snova. Puštaćete vaše umove da lutaju, i tapkaju po svojoj intuiciji, da veruju svojoj percepciji, energiji i snazi koja postoji van opipljivog sveta. Vi ćete prelaziti od svoje osetljivosti do suptilnosti života i usaditi u vašem detetu duboko poštovanje prema životu. Ali deca su oštroumna i prepoznaće vašu tendenciju da izbegavate realnost u korist vaših divnih maštarija.

Prizemite svoju energiju za sanjarenjem na razumnu granicu realnosti. Na kraju krajeva, neko mora stajati bar sa jednom nogom na zemlji! I morate učiti vaše dete kako da bude odgovorno, da poštuje dnevne domaće zadatake, obavlja poslove na vreme… U suštini, ovo će vam biti pozitivna lekcija za obavljanje tih osnovnih zadataka i celoj porodici će biti lepše i bolje.

http://www.dnevnikbebe.com/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mimica

objavljen: 2015-09-07

pregleda:

ključne reči: horoskop roditelj ribe astro natalne karteBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: