• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Kako se muškarac Rak ponaša kada je zaljubljen?

Danas pisemo o jednom neznom i bezuzlovno briznom i zaljubljenom muskarcu kada se zaljubi.

Kako se muškarac Rak ponaša kada je zaljubljen?

Da li si se ikada zaljubila u dečka koji je imao običaj da te jako zagrli, stisne, gotovo iz sve snage, tvoja ramena i poljubite te strasno i jako? Njegov zagrljaj učinio je da se osećaš kao najsigurnija žena na svetu i da se ceo svet okrene protiv tebe, ne mogu ti ništa jer je njegova ljubav toliko jaka i pomera planine?

Upravo su takvi muškarci rakovi; oni vole jako, strastveno, bezuslovno i spremni su da u vatri da gore zbog žene kojoj su odlučili da pokone svoje srce. Možda te njegov zagrljaju malkice zaboli i poželiš da jaukneš, ali to je zato što se rakovi ne ustručavaju da pokažu koliko su naklonjeni voljenoj ženi. Osećaćeš se kao princeza, ušuškano i sigurno. I on neće dozvoliti nikome da te povredi. Rakovi jesu senzualni i nežni, ali to uglavnom važi za žene rođene u ovom znaku. Muškarac Rak je ponekad divlji, neobuzdan i ponaša se previše zaštitinički prema ženi. Za njega je porodica svetinja i ko se usudi da remeti porodičan mir platiće životom. Muškarci rođeni u ovom znaku ne beže od konflikata niti okreću leđa. Hrabro će se suptortstaviti svakom protivniku i neće žaliti ni ako izvuku deblji kraj i završe sa masnicom ispod oka.

Rakovi umeju da pudu itekako posesivni i da mahnito brane svoje, tako da se pripremi da potpišeš predbračni ugovor, jer rakovi dele sve dok je veza srećna. Kada nešto ne štima, okreću se sebi, sebično grabe svoje stvari i okreću ti leđa – jednom zauvek. On će učiniti da se osećaš kao kraljica u palati, obasipaće te skupocenim poklonima, ali će sve držati pod kontrolom. Mislićeš da imaš slobodu, ali u stvari ti ćeš živeti u zlatnom kavezu. Muškarac Rak težiće ka tome da kontroliše sve finansije u kući i prihode, a ako mu se povinuješ i spustiš loptu nagardiće te odanošću, vernošću i neće štedeti da na tebe potroši sve što ima.

Iako žene teže nezavisnosti, rakovi ne vole žene koje su karijeristi. Njima je stalo da ožene žene koje kao najveću težnju imaju da se ostvare kao majke i potpuno posvete porodičnom životu. Ništa neće usrećiti Raka od srećne porodice, naizgled skromne žene i puno dečice. Ponosni otac, alfa mužjak i pater familias je njegova misija i ako naleti na ženu koja je oportunista, želi uspešnu karijeru i da joj svi zavide, proradiće negativna strana ovog znaka, a to je težnja da sve svoje bogatstvo osigura i da sa tobom ne deli ni dinara. Oni se plaše jakih i uspešnih žena.

Muškarci rođeni u ovom znaku su pravi hedonisti i ljubitelji luksuznih stvari. Vole i da jedu, pa su skloni gojenju i puštanju pivskog stomaka. Iako im je fizički izgled veoma važan i vole da su u centru pažnje, ponekad će im veće uživanje predstavljati neograničeno konzumiranje pljeskavica i piva od trbušnjaka. Veoma su vedrog duha ali i takmičarskog karaktera, pa kada naume da osvoje nečije srce neće odustajati ni ako ga sto puta odbiješ.

Često su karijeristi i uživaju u ulozi da izdržavaju ženu. Perfektan meč je: ona domaćica, on ugledni biznismen. Rakovi su duhoviti i često ćeš uživati u njegovim šalama i doskočicama. On će znati kako da te oraspoloži i nasmeje, čak i onda kada ti je najteže i kada te muče zdravstveni ili finansijski problemi.

http://wannabemagazine.com/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mimica

objavljen: 2015-09-09

pregleda:

ključne reči: muskarac rak horoskop rak ljubav rakBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: