• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Škorpija i Strelac

Vatra i voda. Kombinacija ova dva znaka nekada zna da ostavi bez daha.

Škorpija i Strelac

Susret tajanstvenog vodenog i iskrenog vatrenog znaka. Susret dve različite strasti, komplikovane i neposredne.

Škorpion teži da Strelca u potpunosti veže za sebe, da se prosto stopi sa njim, dok Strelac želi veliki stepen nezavisnosti. Svako se bori za svoje pozicije i nadmetanje je neizbežno. Ova dva astrološka znaka dosta lako stupaju u međusobni kontakt, pa zatim u vezu.

U seksu se dobro slažu, koitus je dobar, orgazam čest. Škorpion istražuje neistražena polja Strelčevog erosa, a Strelac otkriva telesne draži Škorpiona. Ako bar jedan od partnera ima u znaku drugoga planete, privlačnost između njih je prosto magnetična.

Škorpion i Strelac su veoma različiti i nemaju baš puno toga zajedničkog, kao uostalom ni svi drugi međusobno susedni znaci u Zodijaku. Međutim ipak postoje zajednička interesovanja koja ih privlače. Naročito su to razgovori o velikim temama iz politike, filozofije, pravde, mistike itd.

Ukoliko između vladara ova dva znaka, Marsa i Jupitera, postoji harmoničan odnos, tada veza ima dobru prognozu. U tom slučaju se posesivnost Škorpiona i nezavisnost Strelca sreću negde na pola puta.

Ukoliko je veza između vladara neharmonična samo je pitanje vremena kada će neodoljiva seksualna privlačnost evoluirati u seksualnu mržnju.

http://www.vencanja.com/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mimica

objavljen: 2015-09-22

pregleda:

ključne reči: skorpija strelac uporedni horoskopBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: