• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Upoznajte Ribe

Kako prepoznati ribe, koji posao im najviše odgovara, kakvi su ljubavnici, s kim se najbolje slažu...

Upoznajte Ribe

Ona u znaku Riba

Izgled

Ovo su najženstvenije žene i po izgledu i po ponašanju. Naglašene grudi, lepa kosa i zanosan, tajanstven pogled je ono što ih u svakom pogledu krasi. Žena Riba je veoma senzualna, voli lepu garderobu i nakit. Graciozni pokreti, posebno lepa stopala i lepe noge ističe u prvi plan.

Karakter

Prema svima je prijateljski nastrojena, pa s pravom očekuje da takvi budu i drugi prema njoj. Veoma je plemenita i požrtvovana. Spremna je da za prijatelje sve žrtvuje. Često menja raspoloženje i ima veliku potrebu da bude zaštićena, iako ume i sama da se snađe. Kod drugih izaziva potrebu da je štite, maze i da stalno neko o njoj brine.

Karijera, novac

Sa novcem vešto barata i voli da kupuje ono što joj se dopadne, bez obzira na to da li joj je to potrebno ili ne. Što se karijere tiče, samo prividno nije ambiciozna, ali joj je najvažnije da radi ono što voli. Najviše joj odgovara posao u kojem njena ličnost izbija u prvi plan, posebno njene emocije i smisao za estetiku. Voli poslove koji joj omogućavaju kontakt sa ljudima, nova prijateljstva i putovanja.

Ljubav

Strastvena, kontradiktorna, impulsivna, promenljivog raspoloženja, lako se uvredi, ali lako i oprašta. Spremna je da bude u dugoj i napornoj vezi, ili braku sa nekim ko joj ne odgovara, ali se ljubavi ne odriče. Iako je moralista i ne priželjkuje paralelne veze, često joj se upravo to događa, jer nikada nije ravnodušna na ljubavne izjave i zavođenja. Ne podnosi monotoniju, pa očekuje da joj svaki dan bude drugačiji. Ako sretne muškarca koga smatra čovekom svog života, spremna je na razne žrtve.

Porodica

Kao mlada prilično je buntovna i ne slaže se najbolje sa roditeljima, ali to ne pokazuje otvoreno. Za majku i oca uvek je devojčica kojoj je potrebna zaštita, pa iz takvog odnosa izvlači maksimalnu korist.

Zdravlje

Najosetljiviji su joj zglobovi i stopala, mada često ima i glavobolje na nervnoj bazi. Većina bolesti kod nje potiče od nerviranja, ili nezadovoljstva.

Znak – podznak

Ribe u podznaku Ovan - ambiciozna, svojeglava, dinamična, impulsivna

Ribe u podznaku Bik - kreativna, pasivna, praktična, zaljubljiva, erotična

Ribe u podznaku Blizanci - nestalna, nervozna, nesigurna, detinjasta, površna

Ribe u podznaku Rak - zaljubljiva, nežna, introvertna, požrtvovana

Ribe u podznaku Lav – uporna, strastvena, ima bujnu maštu, kreativna, zaljubljiva

Ribe u podznaku Devica – vredna, skromna, nesigurna, spretna, praktična

Ribe u podznaku Vaga – umetnička priroda, intrigantna, komunikativna, zavodnica

Ribe u podznaku Škorpija - tajanstvena, posesivna, zaljubljiva, intrigantna

Ribe u podznaku Strelac - konfuzna, neorganizovana, spremna na rizik, avanturista

Ribe u podznaku Jarac - uporna, svojeglava, zaljubljiva, netolerantna

Ribe u podznaku Vodolija - aktivna, dinamična, preduzimljiva, društvena

Ribe u podznaku Ribe – nesigurna, promenljivog raspoloženja, introvertna, zaljubljiva

On u znaku Riba

Izgled

Nije tip mačo muškarca, važnija mu je prefinjenost. Iako se trudi da ostavi utisak grubijana, to mu ne polazi za rukom. Ima lepo mladoliko lice i izražajne oči. Deluje nedokučivo zbog pogleda koji mnogo govori, ali i mnogo skriva.

Karakter

Iako se ne trudi da bude u centru pažnje, o njemu se mnogo priča. Popustljiv je, požrtvovan i predan svemu što radi, ali pomalo rasejan. Ne podnosi da mu se bilo ko meša u odluke i mnogo je uporniji nego što izgleda. Voli da isteruje pravdu ne pitajući za cenu. Nepouzdan je jer je nestalan, ali nije zlonameran.

Karijera, novac

Kroz život je vođen idealima i svojim idejama koje mora kad-tad da ostvari, pre nego materijalnim interesima. Često ne ume da rukuje novcem i pravi smele finansijske kombinacije koje ga koštaju nerava. Ima više sreće nego mudrosti u vođenju poslova, u stvari, on je stvaralac i sve za šta je istinski motivisan donosi mu uspeh i novac. Voli društvo umetnika i sportista, jer je sklon da se bavi timskim radom.

Ljubav

Ne mašta o ljubavi, ona mu se dešava u stvarnosti. Ima najmanje dva braka, ili dve značajne veze. Osetljiv je na žensku lepotu i zbog toga ne odustaje od ljubavi i koketovanja ni u poznim godinama. Mnogima se dopada, jer je prijatan sagovornik, nije zahtevan i uglavnom je samostalan. On je tip boema kome malo toga treba, potrebna su mu ljubavna uzbuđenja i nije mu važno da li je žena dobra domaćica, ili je spremna da se za njega žrtvuje - važno mu je ono čime ga ona inspiriše.

Porodica

Voli roditelje, decu, privržen je i čini sve što je u njegovoj moći da im obezbedi dobar standard. On je neko ko uvek misli na svoju porodicu, ali voli da bude i van kuće, jer traži društvo i uzbuđenja. Mnogo vremena provodi u kafani, zbog čega može da ima porodične probleme.

Zdravlje

Najosetljiviji su mu bubrezi i centralni nervni sistem, ali može imati vrtoglavice i patiti od poremećaja centra za ravnotežu. Takođe, sklon je povredama, i to na javnim mestima.

Znak – podznak

Ribe u podznaku Ovan - dobronameran, aktivan, pokazuje inicijativu, sposoban u poslu

Ribe u podznaku Bik – smiren, opušten, spor, ali dostižan, društven, boem, veseljak

Ribe u podznaku Blizanci - inteligentan, pronicljiv, prevrtljiv, analitičan, muzikalan

Ribe u podznaku Rak - kreativan, inventivan, osećajan, privržen, gostoljubiv

Ribe u podznaku Lav – ambiciozan, nedovoljno uporan, svojeglav, pompezan

Ribe u podznaku Devica – selektivan, veran, poslovan, sposoban, konzervativan

Ribe u podznaku Vaga – nesiguran, talentovan, ekstrovertan, muzikalan

Ribe u podznaku Škorpija - strastven, pronicljiv, osećajan, požrtvovan, harizmatičan

Ribe u podznaku Strelac - površan, samouveren, haotičan, zaboravan

Ribe u podznaku Jarac - prijateljski nastrojen, pouzdan, strpljiv, osećajan

Ribe u podznaku Vodolija - tajanstven, menja raspoloženje, uporan, svojeglav

Ribe u podznaku Ribe – detinjast, kreativan, nedokučiv, uporan, nesiguran

http://www.novosti.rs/Podeli na Facebook-u

objavio/la: Mimica

objavljen: 2015-10-27

pregleda:

ključne reči: ribe horoskop ribeBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: