• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Značajna promena na nebeskom putu, tokom septembra, doneće novu energiju, nove prilike...Vage pa i svi ostali spremite se!

Kako ga mnogi nazivaju, kralj među planetama, najveći benefit i dobročinitelj - Jupiter, 9. septembra napušta sazvežđe Device i sigurno ali ponosno zakucaće na vrata našim dragim, ljupkim i šarmantnim Vagama.

Značajna promena na nebeskom putu, tokom septembra, doneće novu energiju, nove prilike...Vage pa i svi ostali spremite se!

Jupiter se u jednom znaku zadržava u proseku godinu dana a obzirom da imamo 12 znakova, ovaj miljenik među planetama svaki znak posećuje jednom u 12. godina. Zato drage Vage, zasučite rukave...vreme je da Vaše ambicije i Vaši snovi postani stvarnost. Svako bi ga poželeo kao gosta, kao nekoga ko će doneti mnogo više optimizma, sreće i smeha u naše živote. Vage imate tu privilegiju! Narednih 12 meseci, budite dobar domaćin. Jupiter nije previše zahtevan ali očekuje da Vi budete inicijator, da budete od akcije, da mu služite, da ne spavate kada se njemu ne spava, da pratite svaki njegov korak, jer on daje ali to što daje treba uzeti. Treba se pokrenuti, treba napraviti nekoliko koraka, prići, pružiti ruku - dohvatiti. On Vam neće ništa doneti u krevet sem lepog i kvalitetnog odmora ali to nije način na koji se gradi budućnost, to nije način da napravite dobre temelje za kuću koju ćete u svom životu graditi u periodu koji je pred Vama. On je tu da Vam pruži mogućnost, da Vam da priliku, možda upravo onu koju ste godinama čekali, ali tu priliku treba zgrabiti. Zgrabiti i ne puštati!!! Vaše ambicije, Vaši prioriteti su ključni u ovom periodu. Sve dok je u Vašem znaku, obasut energijom koju nosite u sebi, daje Vam mogućnost izbora...posao, ljubav, novac, porodica...upravo ono što najviše želite, u sferi života gde želite da ostvarite svoje zacrtane ciljeve. Drage Vage, ne zaboravite, Jupiter je od 9. septembra u Vašem znaku i tu će ostati narednih godinu dana. Novu posetu možete očekivati za tačno 12 godina kada Jupiter poseti sve znakove Zodijaka i ponovo zakuca na Vaša vrata...

Šta nam to Jupiter u Vagi donosi na globalnom nivou?

Šta to donosi energija Vage izmešana sa energijom ovog dobročinitelja, šta će dati kombinacija ideala i optimizma sa energijom realne i racionalne Vage. Pre svega, akcenat je na odnosima, saradnji i partnerstvima kako ljubavnim tako i poslovnim. Možda je došlo vreme da počnemo da verujemo jedni drugima, da pokušamo da razumemo potrebe one druge strane, da uvek pronađemo kompromis jer ako u ovoj energiji nema uslova za to, zaista ne znam kada će ih biti! Samo takav odnos, takav pristup, takvo razmišljanje doneće nove ljude u naš život, doneće novine i poboljšanje u svim vrstama naših odnosa. Jupiter je optimizam, vera, nada u bolje sutra a ova njegova energija u Vagi može svima nama doneti dobro, mada i ovde postoji jedan uslov. Moramo verovati jedni drugima! Samo uzajamna podrška i razumevanje, diplomatija i osećaj za potrebe drugih ljudi učiniće da se sva pozitivna energija Jupitera usmeri na naše male skromne živote. A ljubav? Vaga jeste znak koji ne može sam, kome su partnerstva od ključnog značaja za uspešno koračanje životnim stazama. Upravo zbog toga ljubav je u narednih godinu dana na ceni, to je ono što će svima nama biti potrebno. Ali u kom smislu? Vaga nije znak koji je previše romantičan, koji živi u svetu mašte, romantike...to je znak koji veoma realno i trezveno gleda na sve međuljudske odnose pa i na ljubav. Ljubav jeste važna, ali ima tu još mnogo drugih aspekata koji prate jedan ljubavni odnos...rekao bi Jupiter! Na neki način, on ljubav posmatra kao međusobni interes pa ovo može biti period kada se neki ljubavni aspekti mogu materijalizovati, kada će mnogi odnosi pa i brakovi biti sklopljeni iz interesa...Jupiter uvek pokušava da nam donese, da nam ponudi ono što je najbolje za nas. Umemo li mi to da prepoznamo ili ne, on će svakako pokušati. Ako se nalazite u emotivnoj vezi koja iz nekog razloga ne funkcioniše najbolje, ako veza postaje mučna, ako osoba pored nas nije ona koja može ispuniti sve naše emotivne potrebe, sva naša očekivanja, Jupiter će pokušati to da prekine. I može nam biti teško...bez obzira, možda smo godine ulagali u sve to... Tako se mnogi zapitaju zašto je Jupiter, ta dobričina učinila da se naša ljubav ugasi, prekine...pa zato što to nije bila ljubav koju Jupiter želi za nas a budite sigurni da on uvek želi ono najbolje. Biće potrebno vreme da shvatite zašto je Jupiter to uradio...a tada mu možete biti beskrajno zahvalni. Suprotno tome, ovo je period kada mnoge kvalitetne i duge veze konačno mogu biti krunisane brakom. Čak šta više, potpisati bračni dokument u vreme boravka Jupitera u znaku Vage može biti veoma uspešno! Brak poprima energiju još jačeg međusobnog razumevanje, uzajamne podrške i poverenja. Samo ako verujemo jedni u druge, ali iskreno verujemo, Jupiter će doneti bezuslovnu sreću u naš odnos.

Poslovni aspekti...ima li tu promena?

Ima li Jupiter u Vagi uticaja na tu sferu koja čini naš svakodnevni život, sferu koja, želeli mi to ili ne, mora biti važna svima nama. Naravno da ima! Vaga je okrenuta drugim ljudima, saradnji, spoljašnjem svetu, diplomatiji, javnom životu...Jupiter nije neko ko želi da ostane neprimećen, nije neko ko će stajati po strani, naprotiv! Svi poslovi koji se tiču javnog života, scene, svi umetnici u narednih 12 meseci mogu očekivati ekspanziju na poslovnom planu. Ipak, ne zaboravite, Jupiter zahteva akciju, angažovanje upravo u trenucima kada Vam se čini da Vam sve ide na ruku. Tada smo skloni da se opustimo, da budemo zadovoljni onim što imamo - nesvesni da možemo još više, mnogo više. Kojim god poslom da se bavite nikako nemojte ostati po strani. Svaka ideja, svaka misao, svaka želja sada mora biti izgovorena, morate je podeliti sa drugima. To je jedni i pravi korak ka pozitivnim promenama koje Jupiter u Vagi donosi. Poslovna partnerstva u ovom periodu mogu biti veoma profitabilna. Pa ako imate priliku, ideju i mogućnost da se udružite, da proširite svoje vidike i poslovne aktivnosti, da udružite svoje snage sa drugim ovo je prava prilika. Može se reći da Jupiter u Vagi donosi pravi osećaj za diplomatiju. Ostaje nam da se nadamo da će se pojaviti neko ko će u pravom trenutku uspeti da izgovori prave reči i tako spreči sve veći razdor među ljudima, nacijama da će bar deo problema biti rešen dogovorom, kompromisom u interesu obe strane i konačno ugovorom a manje agresijom i pretnjama.

Opozicija Jupitera iz Vage sa Uranom iz Ovna...budite spremni da nešto menjate!

Dok polako bude plovio kroz sazvežđe Vage, Jupiter će formirati nekoliko značajnih aspekta. Ovom prilikom izdvojićemo opoziciju sa Uranom. Ta energija osetiće se već početkom sledeće godine u januaru i februaru a zbog retrogradnog kretanje ponovo u septembru i oktobru mesecu 2017. godine. Upravo je ovo aspekt koji nas podseća da sve što ne funkcioniše onako kako treba, sve što nas na bilo koji način pritiska i guši treba menjati! Osa Vaga - Ovan akcenat stavlja upravo na partnerske odnose. Jupiter je tu da nam donese nešto novo, da nas iznenadi ali da bi se to dogodilo pre svega moramo napraviti radikalne promene. Ovo će, naravno, osetiti svi oni koji se nalaze u lošim emotivnim vezama, koji nisu ispunjeni, koji nemaju potrebnu dozu slobode a u skladu sa ličnim potrebama. Odluka može doći iznenada, kada se tome najmanje nadamo ali moramo biti spremni. Upamtite, Jupiter ništa ne radi da bi nas povredio, sve što radi, radi zarad naše bolje budućnosti. Ovaj aspekt biće podržan kvadratom Jupitera sa Plutonom koji kaže "Vreme je da se ovaj odnos, ova saradnja zauvek prekine, ona više ne postoji. Pred tobom je novi početak. " Ako ovaj aspekt posmatramo sa druge strane, uspeh će doživeti oni koji su spremni na rizik, koji imaju sjajne, napredne ideje koje mogu bez straha da iznesu u javnost i da brane svoj stav...sve što je neobično, novo, do sada neviđeno biće lepo prihvaćeno pa i materijalizovano. Budite drugačiji od drugih... Svaki odnos, ljubavni, bračni, poslovno partnerski zahtevaće novine. Vreme ja da ih prihvatimo.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2016-08-26

pregleda:

ključne reči: astrologija horoskop uspeh sreća vaga jupiterBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: