• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Blizanci Srećan Rođendan!

Blizanci  Srećan  Rođendan!

Za prave poslovne poteze je nekad neophodno čekati pravi trenutak čak iako je to izrazito neudobna opcija. Strpljenje je presudno za poslovni uspeh i konzistentnost saradnje. Napuštate saradnju koja je već dugo uspešna i tražite nove partnere/ili klijente. Neiskrenost bivših saradnika bila je slamka koja je slomila leđa i rešeni ste u budućnosti realizujete saradnju samo sa ljudima od reči ali koji su u isto vreme neustrašivi, svesni i komunikativni.

Ljubavni život je izvor mnogih zadovoljstava u nadolazećem periodu. Duh ispunjenja i emotivnog zadovoljstva isijavaće iz vašeg prisustva. Partner će biti zadovoljan vama ali morate se malo pričuvati da ga ne ugušite viškom komentara koji će porizaći iz vašeg entuzijazma. Ne možete okrenuti partneru leđa, sredinom perioda, kada bude prolazio/la kroz poslovnu krizu. Setite se situacija u kojima vam je druga strana izašla u susret i pružila podršku u problematičnim situacijama i izbegavajte kritičku intonaciju.

Izbegavajte produženo prisustvo u prostoru punom hemikalija i pažljivočitajte etikete ako budete rukovali kućnom hemijom jačeg intenziteta.

Savet: Ako imate problem sa kompjuterom, automobilom ili nekim drugim

aparatom konsultujte stručnjaka. Ne morate sve lićno poznavati, u redu

je priznati da ne znate sve.

Srećni brojevi: 3, 5, 6, 24, 26, 27.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Slavica Đoković

objavljen: 2014-05-29

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: