POZNATI RUSKI ASTROLOG Pavel Globa dao je precizan horoskop za 2022. GODINU za SVAKI ZNAK ZODIJAKA. Za 2 znaka sledi NAJBOLJI PERIO0D u životu!

POZNATI RUSKI ASTROLOG Pavel Globa dao je precizan horoskop za 2022. GODINU za SVAKI ZNAK ZODIJAKA. Za 2 znaka sledi NAJBOLJI PERIO0D u životu!

Ovan

Za rođene u znaku Ovna će 2022. godina biti pozitivna u svim aspektima, a većinu ciljeva koje zacrtate ćete i ostvariti. Ovnovi će moći da izgrade temelje za stabilan i siguran život. Najpovoljniji period je druga polovina godine. Ono što može da bude opasno za Ovna u narednoj godini jesu haotični i impulsivni postupci. Pokušajte da ih kontrolišete, postoji opasnost da ćete skupo platiti svoje greške.

Bik

Imaćete određene prepreke na svom putu, ali nećete odustati, a smeše vam se velike stvari, bar kad je reč o karijeri. Logika i marljivost mogu da vas dovedu do životnih promena. Većina vaše energije biće usmerena na poboljšanje finansijske situacije, što može da skrene fokus sa privatnog života. Ipak, veza koju Bik započne u 2022. imaće čvrste temelje i pokazaće se kao veoma važna za dalju budućnost.

Blizanci

Za rođene u znaku Blizanca je 2022. godina pravo vreme da napreduju na poslu ili poboljšaju svoje finansije! Imaćete mnogo zanimljivih ideja i misli, ali i snage da ih sprovedete u delo. U slučaju da ste sumnjičavi, zvezde vam kažu da ne odustajete. Najviše inspiracije imaćete u julu, a nemojte se bojati, sve pokazuje da ćete uspeti! Kada je reč o ljubavi, prva četvrtina godine ne donosi ništa uzbudljivo, ali već u maju stiže pozitivan aspekt. Tada ćete dobiti priliku da učvrstite vezu koju već imate ili uplovite u neki stari odnos, ali sa novom energijom.

Rak

Ova godina doneće ravnotežu i stabilnost u vaš život. Počećete da radite na različitim projektima, a to može da vam donese značajan napredak u karijeri. Takođe, u 2022. godini konačno ćete imati dovoljno vremena za odmor i duhovni oporavak. Slušajte sebi i ne dozvolite da vam spoljašnje okolnosti poremete planove.

Lav

I u proteklih godinu dana bilo je mnogo okolnosti koje su vam išle u prilog, a tako će ostati i ove. Imate sigurnu osnovu za budućnost. 2022. posvetićete samorazvoju i uživanju, a amnje jurcanju za uspehom i velikim ambicijama. Suočićete se sa malim nevoljama, ali prolaznim, te ne dozvolite da vam one poremete raspoloženje.

Devica

Početak 2022. biće odličan za Devicu, a ukazaće vam se brojne mogućnosti za dobre promene. Sve na čemu počnete da radite značajno će unaprediti vaše polje finansija, ali i karijere. Ono što će vam biti potrebno jeste vaša inicijativa i odlučnost. Ključ uspeha je da odredite prioritete i ne gubite vreme i energiju na ono što nema perspektivu. Puno Devica će ove godine kupiti neku nekretninu, lokal ili imanje. Takođe, ovo je dobra godina za proširenje porodice; brak ili dete.

Vaga

Vage očekuje srećna i prijatna 2022. godina. Imaćete dovoljno energije za nove aktivnosti, ili one koje ste dugo odlagali. Čeka vas uspeh na svim poljima života. Vaša sposobnost samodiscipline, snažne volje i istrajnosti će se poboljšati, a zvezde ti se osmehuju i kada je reč o ljubavi. Vaši odnosi će dobro funkcionisati, kako oni sa partnerom, tako i sa prijateljima i kolegama.

Škorpija

Škorpije će proći kroz period bitnih promena u životu. Treba da se spreme na haotična događanja i teško da će ih izbeći. No, neće sva nužno biti loša, upravo suprotno. Treba jasno da postavite prioritete i odredite smer kojim želite da idete. Budite snažni i istrajni i uspeh neće izostati. U ličnom životu čekaju vas lepi trenuci, posebno u aprilu i novembru kada je moguć početak nove veze.

Strelac

Strelac će bez problema iskoristiti ovu godinu na najbolji mogući način! Najuspešniji period čeka vas od maja do oktobra, a uživaćete u ostvarivanju svojih snova i planova. Najvažnije je da u 2022. ne zaboravite prošla iskustva i lekcije stečene iz njih, jer će ovo biti godina kada ćete moći da ispravite posledice pređašnjih pogrešnih odluka.

Jarac

Ovo će biti odlična godina za vas! Konačno ćete pronaći pravu sreću, uspeh i zadovoljstvo! To se neće desiti samo zbog toga što su vam zvezde naklonjene, već i zbog unutrašnje promene u vama, shvatićete da su prepreke daleko manje nego što ste mislili. Ako imate partnera, bićete ispunjeni i voljeni. Početak godine biće sjajan, ali i svi naredni meseci.

Vodolija

Vi ste na pragu neograničenih mogućnosti, u 2022. očekuje vas aktivan, uspešan i srećan period. Imate mnogo ideja i velikih ambicija, ali je najbolje da se fokusirate na samo nešto od toga, kako ne biste preopteretili sebe. Poslednja dva meseca u godini čeka vas period sumiranja svega što ste uradili, a zvezde vam poručuju da se tada ne upuštate u nove projekte i planove.

Ribe

Za Ribe 2022. godina neće biti godina iz snova, ali neće biti ni teška. Moći ćete da se nosite sa svim izazovima i udarcima, i čak i loše okolnosti neće vam padati teško. Tokom cele godine bićete ispunjeni pozitivnom energijom i motivacijom. Ako težite napretku u životu, najbolje je da neke poteze povučete u prvoj polovini godine, te da budete istrajni i ne odustajete lako.

Izvor: Blic Žena

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!