• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Astrološka Podrška Ribama

Astrološka Podrška Ribama

Veoma ste svesni svojih potreba i ambicija ali tim pre nećete biti spremni na rizične izbore koje morate da napravite.

Ovo je period u kome iznad svega morate da se postavite pametno i da izvučete maksimum iz ne tako prijateljske situacije.

Egoistični postupak isplivava iz prošlosti, izlazi na površinu i otežava vam da se postavite. Uloga lidera vam ne leži stoga je se trebate kloniti. Potisnuti aspekti vaše ličnosti ne izumiru već se vraćaju i isplivavaju jači.

Slobodne ribe mogu upoznati veoma interesantnu osobu preko nekog iz sfere prijatelja ili u tehnološkom kontekstu. Neophodno je da završite ono što ste započeli. Budite metodični i na poslu i u razmatranju emocija. Ribe u dugogodišnjim odnosima su u fazi preispitivanja koja ih može učiniti posebno iritabilnim prema partneru. Obuzdajte iritantnost i razmotrite partnerovu toleranciju. Obostrano razumevanje je od krucijalne važnosti za održanje i perspektivu odnosa stoga buditi svesni težine reči pre nego što je upotrebite protiv partnera.

Ovo nije period za punu aktivnost, neophodno je da korisno

upotrebljavate energiju jer ćete u suprotnom sagoreti. Planetarni

uticaji Vas solidno iscrpljuju u nadolazećem mesecu.

Inovacije su uvek uzbudljive ali u specifičnim situacijama koštaju suviše truda i vremena. Ne možete sve ljude koji vam smetaju

promeniti, ali sebe možete modifikovati tako da vas ove smetnje ne

ometaju toliko.

Srećni brojevi: 2, 7, 14, 19, 20, 21.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Slavica Đoković

objavljen: 2014-06-13

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: