• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Zaljubljeni U Muškarca Ribe

Zaljubljeni U Muškarca Ribe

On je tajanstven, zatvoren i nije baš lako komunicirati sa njim, a kako bi komunicirali lako sa nekim ko je velikim delom u nekom imaginarnom svetu ili ma velikoj udaljenosti.

Muškarci rođeni u ovom znaku su intuitivni i reaguju na impulse svojih čula, tako da u kombinaciji sa romantikom, koja je njihova karakteristika, imaju uspeha u kontaktima i odnosima sa suprotnim polom.

Kada se ožene i zasnuju porodicu uplovljavaju u harmoniju bračnog života, ali kako je ovo dvanaesti znak, koji vlada tajnim ljubavima, neretko se može desiti, da i pored harmoničnog braka pokleknu pred izazovima i iskušenjima, pa njihove porodice neizostavno bivaju ugrožene nemarnim odnosom muškaraca Riba.

Često ćete videti muškarca Ribe koji se odao alkoholu, ili opijatima, nekom poruku makar to bila i kladionica.

Zanimanja u kojima ih možete sresti imaju često veze sa humanošću, medicinom, religijom (ovo mogu biti veoma religiozni muškarci), a mnogo ih je i među mornarima…

Najvažnije što treba da znate jeste da vaš dragi Ribe ne sme da oseti da je ulovljen treba mu puno vremena da definiše neki odnos imajte strpljenja i prihvatite suptilnu neodređenost.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Tanja Kos

objavljen: 2014-07-01

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: