• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Lavovi U Julu

Lavovi U Julu

Period oscilacija je počeo. Na poslovnom planu, to znači da varirate od nekoga ko rado prihvata podršku, kolaboraciju ili podršku kolega do nekog ko odgurkuje ljude od sebe.

Iako cenite drugarstvo – neophodno vam je da znate da ste samodovoljni. Probajte da omekšate svoje stavove i da nađete zlatnu sredinu. U ovom periodu treba razmišljati par koraka unapred ali to ne znači dati maha svojoj megalomaniji koja čeka u senci.

Vaš partner potražuje vašu pomoć i punu podršku zato što se suočava sa izuzetno izazovnim periodom.

Znak inteligencije i snage je i otvoreno prihvatanje pomoći u trenutcima u kojima je neophodna.

Učite od vašeg partnera i budite zahvalni prilici koja vam je pružena, jer se vrlo lako možete pokazati kao nezamenljivi. Ako ste usamljeni ovaj period može doneti značajne kontakte iz inostranstva koji mogu biti višestruko korisni.

Težina vazduha vam ne prija. Moguće je oticanje nogu kao i drugi problemi vezani za krvotok. Izbegavajte svinjetinu i obroke spremane na masti kao i gurmanske porcije.

Savet: Preteranim komplikovanjem najviše gubite vi sami. Ponekada je najprostije rešenje i najkorisnije. Izgubićete energiju na sprovođenje komplikovanih rešenja koja će biti veća ili jednaka gubitku očiglednim rešenjem.

Srećni brojevi: 3, 4, 8, 13, 17, 30.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Slavica Đoković

objavljen: 2014-07-04

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: