• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Vage U Julu

Vage U Julu

Bez nekog racionalnog razloga se ponašate nepredvidivo i planete bez znaka upozorenja. Raspoloženje varira od toga da želite nekome da otvorite dušu i ispoljite duboko skrivene (ili čak nesvesne) tendencije do povlačenja i ekstremne razdražljivosti.

Ovaj period vas čini nepredivivim. Izbegavajte konfrontacije i u profesionalnoj i u emotivnoj sferi jer postoje dobre šanse da ćete drugu stranu okriviti za daleko više nego što realno zaslužuje. Sačekajte malo smireniji trenutak i diplomatično se postavljajte prema kolegama.

Vaša nepredvidivost može se odraziti i na emotivni odnos tako da je za očekivati da se ponašate kalkulativno i razmatrate koje bi bile beneficije vraćanja starom partneru koji je u međuvremenu pokazivao interesovanje.

Ako ste sami, izvesna je komunikacija sa prošlim partnerom koja može početi na temu posla a brzo zauzeti sasvim drugačiji pravac.

Razmotrite istorijat odnosa i okolnosti krupnih konflikata u budućnosti ne bi li se adekvatno postavili i obezbedili protiv ponavljanja istih grešaka.

Izuzetno ste osetljivi na sunce, moguća alergija. Limitirajte izlaganje i negujte kožu.

Savet: Ili nešto uradite ili nemojte, pretnjom najviše gubite u tuđim očima. Vaš instinkt je da vagate ali ne morate druge uputiti u svaki korak vašeg procesa razmišljanja.

Srećni brojevi: 1, 9, 18, 19, 20, 21.Podeli na Facebook-u

objavio/la: Slavica Đoković

objavljen: 2014-07-10

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: