• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Mlad Mesec U Ovnu: Vage, Spremite Za Novu Ljubav!

Mlad Mesec U Ovnu: Vage, Spremite Za Novu Ljubav!

Ovnovi spremite se za promene, a Vage za jedno zanimljivo poznanstvo...

Mlad Mesec biće 18. aprila 2015. godine u 20 časova i 56 minuta na 28. stepenu Ovna, samom kraju ovog znaka, što se mnogo razlikuje od njegove pozicije na samom početku ili sredini ovog znaka.

Ovde se već oseća snažan uticaj sledećeg znaka, zemljanog Bika. Mesec će već nešto pre ponoći tog dana biti u Biku, a Sunce nakon dva dana. Promene koje slede ukazuju na to da ćemo iz faze pojačane aktivnosti, dinamike i akcije ući u jednu stabilniju i mirniju fazu, u kojoj će promene biti postojane i voditi ka stabilnosti, sigurnosti, kojoj teži Bik.

Mars, koji vlada mladim Mesecom u Ovnu, takođe je u Biku na 13. stepenu, u izlazećem kvadratu, sa Jupiterom u Lavu, a u ulazećem trigonu sa Plutonom u Jarcu. Ovi tranziti ukazuju na to da treba izbegavati preterivanje, užurbanost i nepromišljeno ulaženje u neke aktivnosti, posebno ako se one tiču većih kupovina, ili finansisjkih troškova i novčanih transakcija u nekoliko narednih dana, posebno 19. i 20. aprila kada će Mars biti u kvadratu sa Jupiterom u Lavu. Budite obazrivi i ne kršite zakon.

Mars u kvadratu sa Jupiterom može da donese i kršenje pravnih normi, posebno ako se preterano troši novac koji nije vaša svojina, jer to ne prolazi bez posledica. Preterivanje u hrani i čulnim zadovoljstvima takođe je moguće sa ovim aspektom, posebno za vikend, kada će Mesec biti u Biku, kada je potreba za čulnim uživanjima izražena. Sa druge strane jače i pozitivno će se osetiti trigon Marsa u Biku, sa Plutonom u Jarcu, narednih pet, šest dana.

Velika pokretačka energija i snaga je tu i nju treba trošiti na fizičke aktivnosti, posebno poslove vezane za rad na zemlji, ili na fizičke strasti. Sa ovakvom energijom se mogu ostvariti veliki projekti i neki dugoročni cilj za kojim strasno težite, pogotovu 20, 21, 22. aprila.

Tada će i Merkur da se približi Marsu, pa ćete moći da napravite srategiju za realizaciju planova i ideja. Merkur će takođe biti u trigonu sa Plutonom u Jarcu, što donosi veliku mentalnu snagu, koja može potpuno da transformiše i promeni neko tadašnje stanje, ili odnos... Moć ubeđivanja jakim činjenicama, razumnim i svrsishodnim idejama je velika.

18. aprila posle 9 uveče, počnite da pravite promene koje želite, ili ako vam to ne ide, napravite plan i stavite ga na papir. Već 19. aprila dobro je da počnete da sprovodite promene pažljivo i promišljeno. Obratite pažnju tog dana na prilike i mogućnosti koje se same ukazuju i razmislite o njima. Evo kako bi te promene trebalo da izgledaju za svaki znak, odnosno podznak.

OVAN

Osobe čiji je ovo podznak, posebno one koje se nalaze oko 28. stepena, u Ovnu, najviše će osetiti novine i to će se odraziti na njihov fizički izgled, ponašanje i energiju. Dobro je da sada ulažu u sebe, menjaju nešto u vezi sa svojim fizičkim izgledom ili ponašanjem. Treba da nastojite da steknete veću sigurnost i unutršanji mir ili istrajnost. Ukoliko ste rođeni u periodu između 14 i 20. aprila, snažno ćete osetiti dolazeće promene. Budite otvoreni, jer je došlo vreme da nešto menjate u svom životu. Ali ne žurite, već pokušajte da uložite energiju u sprovođenje nečega što je realno i ostanete istrajni u tome. To će vam doneti stabilnost kojoj težite.

BIK

Za sve vas čiji je ovo podznak, Mlad Mesec biće pri kraju 12. kuće, što ukazuje na to da će promene biti unutrašnje, da će se razvijati u vašoj podsvesti, ili ćete kroz san, ili putem intuicije, dobiti nagoveštaj o promenama koje vam slede. Neki od vas će biti skloni tajnama, ili će se u narednim danima nešto odvijati iza vaših leđa. Dobro bi bilo da više spavate i tako se odmorite i pripremite za veću aktivnost u toku druge polovine aprila i naročito tokom maja, kada će u vašu prvu kući ući Sunce, u kojoj se sada nalaze Mars i Merkur. Sa takvom energijom moći ćete puno da postignete, ako to budete želeli. Venera je u Blizancima, dok je Merkur u Biku. Oni su zamenili mesta i dovešće do bolje komunikacije, razmišljanja i razgovora o novcu, kupovinama, ali i o ljubavi. Komunikacija u ljubavi je bitna.

BLIZANCI

Imaćete potrebu da se povučete u sebe i razmišljate o prošlosti ili pravite planove. Kod vas će biti dinamično ukoliko radite u bolnici, ili nekoj drugoj ustanovi zatvorenog tipa. Odmor će vam izuzetno prijati. Ako ste u mogućnosti, ovo je povoljno vreme da odete negde na odmor. Venera se kod vas nalazi u prvoj kući i donosi potrebu za lagodnim životom, pažnjom i ljubavlju.

RAK

Na vas uvek utiče mlad Mesec, a ovoga puta on je u vašoj 11. kući. To može doneti nove želje, ili učešće u nekoj grupi, gde možete steći i nekog novog prijatelja, vama sličnih želja. Neki od vas će imati promene na finansijskom planu, vezane za promene u karijeri (započinjanje novog posla ili odlazak u penziju).

LAV

Ukoliko je vaš podznak na početku Lava u vašoj 10. kući, koja je vezana za vaše životne ciljeve i karijeru, na tom polju može doći do većih promena u narednih 28 dana s početkom od 18. aprila.

Ukoliko se vaš podznak nalazi na sredini, onda će doći do promena vezanih za vaše obrazovanje,ili odnose sa strancima. Može doći i do promena vezanih za vaša verovanja, ili životnu filozofiju. U narednom periodu moći ćete da uložite više energije u ostvarivanje svojih težnji i da napredujete. Vama pomaže i Jupiter, te sada možete dosta da postignete ukoliko budete uporni. Imaćete podršku autoriteta, ili jednog roditelja.

DEVICA

Ako radite ili sarađujete sa inostranstvom, sada usmerite svoju energiju na posao i tu će doći do promena u narednom periodu. Za vas je sada značajna i komunikacija, ili neki vid razmene, sa inostranstvom. Moguće je neko putovanje u inostranstvo koje će vam doneti više komunikacije. Ukoliko ne bude putovanja, dobro je vreme za učenje i pripremanje ispita za studente ili one koji se pripremaju da to budu.

VAGA

Mlad Mesec je u vašoj sedmoj kući, koja je mesto braka i partnerstva i dovešće do promena na tom planu. Ako ste sami, onda će se pojaviti prilika da nekog upoznate. Bićete više okrenuti drugima u ovom periodu. Mars u vašoj 8. kući, ukazuje na to da će za neke erotika biti put ka zbližavanju. Drugi će biti orijentisani na finansije drugih. Budite oprezni i izbegavajte kredite. Budite pažljivi sa tuđim novcem i imovinom drugih.

ŠKORPIJA

Vama će mlad Mesec biti u šestoj kući, kući zdravlja i posla i na tom planu su moguće novine. Dobro je vreme da menjate svoje navike, da, ukoliko imate zdravstvene problem, krenete sa nekim novim načinom lečenja. Ako ste nezaposleni, moguća je nova šansa za posao, ili početak nekih novih svakodnevnih radnih obaveza. Vaš vladar u sedmoj kući ukazuje na to da u odnosima sa drugima,ili u partnerstvu može sada biti više strasti, ili borbe.

STRELAC

Vama će mlad Mesec doneti priliku za promenu u ljubavi. Ako ste sami imaćete mogućnost da nekog upoznate. Ako niste, moći ćete da menjate nešto u vašoj vezi, što bi moglo dovesti do poboljšanja. Ali, budite temeljni i uporni. Dobro je vreme da krenete na rekreaciju ili da se posvetitie nekom hobiju, koji bi u ovom period mogao da presraste i u posao.

JARAC

Vas očekuju promene u porodici i domu. Dobro bi bilo da tu unesete neke novine, koje će vam prijati. Porodica će u narednim danima za vas biti veoma važna, posebno onima koji imaju ili planiraju decu. U to uložite svoju energiju.

VODOLIJA

Kod vas će sada biti prisutna nova poznanstva, ili promene vezane za komunikaciju i odnose sa osobama iz bliže okoline. Postoji mogućnost da nekog upoznate i na nekom kraćem putovanju. Ovo je povoljan period i ako želite da idete na neku novu obuku, od koje biste mogli da imate koristi.

RIBE

Vama će mlad Mesec u narednom period doneti u promene vezane za finansije. Vreme je da nešto na tom planu menjate. Nekima će se ukazati nove prilike za zaradu, a neki će biti skloni trošenju novca. Sačekajte da Mars prestane da pravi kvadrat sa Jupiterom, pre nego što krenete u trošak, a dotle razmišljajte šta bi to bilo, ili krenite polako u potragu. Ako imate finansijke probleme, očekujte poboljšanje. Uložite veliku upornost i trud u toku sledeće nedelje. Energija će vam sada biti prilično usmerena na zaradu.

cosmopoliten.rsPodeli na Facebook-u

objavio/la: Tanja Kos

objavljen: 2015-04-20

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: