• razgovor uzivo:

    0901-888-884

"Volim Te": Kako I Kada Horoskopski Znakovi Izjavljuju Ljubav

DEVICA

Device sve rade sa sigurnošću, i kada vam, posle mnogo razmišljanja i vaganja, kažu „volim te“, možete biti potpuno sigurni u njihove reči. One to neće izgovoriti lako niti vešto. Ove reči za njih imaju veliku težinu. I neće povući nikad svoje reči, čak ni nakon dugog i mučnog razmišljanja, ni kada prekoračite granice njihovog strpljenja, pa ni kad shvate da vaša veza nije ono što su očekivali i želeli.

VAGA

Za Vage je najlepši deo jedne veze kada razmenjuje sa voljenom osobom slatke reči i nežne gestove. Čim se iz toga “rode” neka dublja osećanja, Vaga će to odmah otvoreno objaviti svima. Pitanje je samo da li ona to i misli zaista već. U suštini, ona nije zaljubljena samo u vas, već i u samu ljubav, a pošto je po prirodi pomalo i narcis, njeno “volim te” u sebi krije i nastavak „ali sebe volim malo više“. Nemojte brinuti, to neće uticati na vašu vezu, sve će biti u redu.

ŠKORPIJA

Škorpija krije svoje misli, i kada vam kaže da vas voli, to je ozbiljna i velika stvar. Zapravo, to će iskoristiti kao lozinku da vas odvoji od ostalih ljubavnih priznanja i ljubavi, kako biste bili „kvit“ – po nekoj njenoj logici razmišljanja. Ono što je dobro u svemu tome jeste da kada izgovori čuvene reči, u većini slučajeva to i misli, tako da s te strane možete biti mirni. Biće pored vas dokle god vi to budete želeli.

STRELAC

Pitaćete se da li ste dobro čuli, kada vam Strelac bude izustio ove reči. Nije ni pijan, ni opčinjen niti se ponaša neodgovorno? Niste mu prislonili pištolj uz glavu? Pri sebi je i potpuno je svestan? E onda – svaka čast! Doživeli ste nešto što malo njih ima priliku da doživi. Imaćete lepu priču za unuke jednog dana, ali nikada ga nemojte vezivati za sebe. To možete činiti na diskretan način, inače se on jednog dana može osetiti zarobljeno i samo će želeti da pobegne.

JARAC

Jarac smatra da su velike reči ništa u poređenju sa delima, koja zapravo pokazuju istinska osećanja. Ovo važi i za izgovaranje “volim te”. Izanaliziraće vas i staviti „pod lupu“, ako ga budete pitali zašto toliko škrtari na slatkorečivosti. Ako izgovori ove dve reči, znajte da će biti 100% siguran u svoja osećanja. Pa čak i ako vam se učini da malo „kasni“ sa izgovarnjem istih, setite se da vam je već na mnogo načina pokazao koliko vas voli.

VODOLIJA

Vodolija spada u kategoriju ljudi kojima morate „klještima izvlačiti“ izjave ljubavi. U najboljem slučaju, ako mu postavite pitanje da li vas voli, njegov odgovor će biti u stilu: „Paaa...naravno“. Svakako pod ovakvim okolnostima, ovo smatrajte diplomatskim odgovorom, što nikako neće ukazivati na stabilnost vaše veze. Vodolija je pobornik slobode. Dopada mu se osećaj da svakog časa može da se izvuče (čak iako u dubini duše želi da zauvek budete u vezi). Jednostavno, to je nešto što ne govori nikome...pa zašto bi vama?

RIBE

Kada u vezi nema ljubavnih i slatkih razgovora između dvoje ljudi, ovaj znak Zodijaka se oseća kao – riba bez vode! Ona tu ne može da preživi. Prvom prilikom, koja joj se ukaže, reći će vam da vas voli. Ona želi da to kaže, ali i da čuje, iznova i iznova. I neće joj dosaditi. Kada prvi put budete razmenili ove reči, biće vam drago i simpatično, ali vremenom, nakon toliko ponavljanja, počećete polako da „gubite živce“. S druge strane, Ribe su nepredvidljiv znak. Može se desiti da jednog jutra ustane i da vam prosto kaže da vas više ne voli – „odljubila“ se. Zato se nemojte držati slepo svega.

Horoskop uradila Tatjana Drobac

Izvor: PrvaPodeli na Facebook-u

objavio/la: Lena Marić

objavljen: 2015-04-20

pregleda:Balkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: