• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Poslovni horoskop za NOVEMBAR 2019

Šta vam zvezde predviđaju u poslu, karijeri i finansijama i šta vam savetuju za novembar 2019. godinu.

Poslovni horoskop za NOVEMBAR 2019

OVAN

Sudeći po aspektima, iza vas ima mnogo poslovnih aktivnosti koje su započete a koje sticajem okolnosti niste uspeli da privedete kraju i da definišete. Sada je vreme da se usmerite upravo na takve aktivnosti, završite započete poslove i u tu svrhu posebno iskoristite period do 20. novembra. I pored mnogo boljih uticaja planetarnih energija, vladar vašeg polja rada je u retrogradnom kretanju sve do 20. novembra i to nije period kada treba da ulazite u neke nove poslovne poduhvate. Merkur kao vladar ove sfere vašeg života, sada vas upozorava ali i pruža priliku da zaostale poslove privedete kraju kao i da uspešno isplanirate nove poslovne aktivnost koje treba da pokrenete nakon 20. novembra. Prve tri nedelje ovog meseca nagoveštavaju mogućnosti za promene, biće otvorene neke nove opcije ali morate pokazati strpljenje, sve lepo isplanirati i spremiti se da u završnici ovog meseca krenete u akciju.

BIK

Blokade koje su vas pratile tokom prethodnog mesečnog perioda na poslovnom planu polako posustaju zbog čega postepeno počinjete mnogo lakše i uspešnije da funkcionišete u toj sferi vašeg života. Veoma značajan period počinje od 20. novembra kada će vladar vašeg polja rada biti u konjukciji sa Jupiterom što znači da sreću možete očekivati kroz kontakte sa strancima a posebno ako radite za neku inostranu firmu. Ipak, nemojte mnogo da potencirate na nekim novim idejama koje još uvek nisu prihvaćene od strane vaših kolega ili saradnika. Takođe, u periodu od 11. do 18. obratite pažnju na sve poslovne predloge kao i dokumentaciju jer neće sve biti jasno i definisano pa je veliko pitanje koliko to može biti korisno i produktivno za vas. U svakom slučaju druga polovina meseca, posebno od 20. donosi sjajne poslovne prilike u vaš život a to je ujedno i period kada se očekuje poboljšanje i stabilizacija na polju finansija.

BLIZANCI

Sigurno ste već i sami upoznati sa uticajem retrogradnog Merkura, sa izazovima i poteškoćama koje on donosi ali ovog puta, sudeći po ostalim aspektima, mogućnosti da ovaj period uspešno prevaziđete nisu male. Merkur plovi kroz vaše polje posla ali bez obzira na njegovu retrogradnost on će formirati značajne i povoljne aspekte. Tu je konjukcija sa Venerom na samom početku meseca, zatim od 7. do 13. Merkur ulazi u aspekt sekstila sa Plutonom a zatim i sa Saturnom. Činjenica je da se u toku retrogradnog Merkura ne preporučuje početak bilo kakvih novih poslovnih aktivnosti, potpisivanje ugovora i važnih dokumenata ali će vam sa druge strane ovaj Merkur omogućiti da sve već započete poslove privedete kraju ili uspešno rešite neke tekuće probleme na poslovnom planu. Nakon 20. kada Merkur krene direktno, ponavljaju se isti aspekti ali ovog puta sa mnogo boljom i prodornijom energijom, što će svakako otvoriti i neke nove poslovne opcije. Ako ste bez posla poslednja nedelja novembra meseca je veoma povoljna za poslovni intervju pa i zaposlenje.

RAK

Pored položaja u vašoj 4. kući, Mars ujedno vlada i vašim 10. poljem, poljem karijere. Iz tog razloga poteškoće su izvesne i na tom polju do 10. novembra. Vaša istrajnost i upornost su ključ prevazilaženja ovog period jer će već od sredine meseca konjukcija Marsa i Jupitera konačno doneti očekivano olakšanje pa i sreću. Ovo je ujedno i povoljan finansijski momenat za vas. Opozicija Marsa sa Uranom od 20. do 29. novembra govori o činjenici da morate biti spremni da neke neminovne promene prihvatite kako god da vam one u datom trenutku izgledaju. Krajem meseca, vladar vašeg polja rada, Jupiter, formira trigon sa Uranom što nije kratak aspekt a prema tome ni proces kroz koji sve svoje ideje i ambicije treba da sprovedete u delo. Imajte u vidu da će vas energija ovog aspekta pratiti i tokom narednog meseca. Sve što je novo, što do sada niste radili, što donosi velike promene u vaš poslovni život u narednom periodu donosi i uspeh.

LAV

Već u periodu od 6. do 13. Sunce, vaš vladar, formira sekstil sa Saturnom koji boravi u vašem polju rada. Ovo je trenutak za kvalitetne poslove, za sticanje jedne sigurnosti na poslovno planu a mnogi od vas imaće povoljne prilike i za napredak ili bolje radno mesto, što će se svakako pozitivno odraziti i na vaše finansije. U periodu od 11. do 16. izvesne su i neke nove poslovne mogućnosti i opije sa kojima ipak morate biti na oprezu zbog retrogradnog kretanja Merkura. Najbolje je da dogovor i potpisivanje bilo kakvih dokumenata ostavite za period nakon 20. novembra. Konjukcija Venere sa Jupiterom u periodu od 20. do 29. takođe donosi sreću a vaši poslovni rezultati mogu biti mnogo veći od onoga što ste i sami očekivali. Naravno, veoma je važno da tokom čitavog meseca budete maksimalno poslovno aktivni kako bi u potpunosti iskoristili ove značajne planetarne aspekte koji su pred vama a koji se u tom obimu ne ponavljaju baš često. Ako planirate put, bilo da je poslovne ili privatne prirode, najbolje je isti realizovati nakon 10. novembra.

DEVICA

Retrogradni Merkur će se svakako odraziti i na vaše poslovanje tokom ovog meseca a najviše ako se bavite poslovima vezanim za transport, komunikacije ili trgovinu. Izgubljeni dokumenti mogu iskomplikovati vašu svakodnevnu poslovnu rutinu. Obzirom da Merkur vlada vašim 10. poljem horoskopa po svaku cenu izbegavajte neke nove poslove bar do 20. novembra do kada je i aktivna ova retrogradna energija. Uprkos svemu, Merkur će u ovom periodu formirati pozitivne aspekte ali će samo nagovestiti neke opcije koje su pred vama a za čiju realizaciju će vam ipak biti potrebno malo strpljenja i vremena. Kulminaciju svih najavljenih mogućnosti možete očekivati nakon 20. novembra. Neočekivani finansijski dobitak moguć je u periodu od 20. do 30. novembra što je ujedno i najpovoljniji period za finansijske transakcije i pozajmice. Ako imate neko otvoreno pitanje u vezi nasledstva možete očekivati pozitivne vesti, takođe tokom navedenog perioda.

VAGA

Situacija na poslovnom planu je relativno mirna, bez značajnih promena tokom ovog mesečnog perioda za rođene u znaku Vage. Ako imate neki problem koji vas sputava u obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti u periodu od 6. do 13. možete potražiti pomoć i podršku od jedne uticajne muške osobe koja će vam ovog puta, sudeći po aspektima, izaći u susret. Takođe, nakon dužeg vremenskog perioda, vladar vašeg polja rada, Neptun, od 27. novembra konačno prestaje da bude retrogradan što ujedno označava i početak perioda koji će svakako biti povoljniji i lakši kada je poslovna sfera u pitanju. Neki vaši planovi i želje za koje niste uspeli da pronađete način da ih realizujete, sada imaju mnogo više izgleda za uspeh zbog čega nikako ne treba da odustajete. Zbog retrogradnog kretanja Merkura do 20. novembra poslovni izazovi mogući su za Vage čiji posao podrazumeva česta putovanja. Takođe, tranzit Merkura kroz vašu 2. kuću horoskopa donosi poteškoće u finansijskom smislu.

ŠKORPIJA

Mars vlada vašim poljem rada. Zbog već navedenih izazovnih aspekata, tokom prvih 10 dana ovog meseca vaše strpljenje neće biti na zavidnom nivou zbog čega možete biti skloni da kažete nešto što može povrediti ili loše uticati na vaše kolege i saradnike. To je onaj momenat kada vam posledice nisu važe a želja veoma snažna da isterate svoje, pa makar i na svoju štetu. Savet je svakako da pokušate da kontrolišete takvo ponašanje jer to je jednini način da izbegnete neke dodatne probleme. Mnogi pripadnici zodijačkog znaka Škorpije u jednom trenutku mogu osetiti veliko poslovno nezadovoljstvo zbog čega postoje realne mogućnosti da se u periodu od 20. do 29. odlučite da potražite neku novu poslovnu priliku. U kojoj meri će to biti izraženo prvenstveno zavisi od vaših reakcija i poteza na samom početku ovog mesečnog perioda. Dodatno nezadovoljstvo mogu stvoriti i kašnjenja u finansijskom smislu.

STRELAC

Preplitanje pozitivnih i onih manje povoljnih aspekata na poslovnom planu obeležiće mesečni period koji je pred vama. Period do 20. jeste promenljivog karaktera kada treba da budete oprezni i dobro razmislite pre donošenja bilo kakve važne poslovne odluke, dok se nakon 20. otvaraju i više nego očekivane povoljne poslovne prilike. Zbog toga vam je pre svega potrebno strpljenje i svaki vaš korak mora biti dobro odmeren i isplaniran. Zbog kvadrata Venere i Neptuna od 11. do 18. novembra bićete skloni pogrešnoj proceni i zato je veoma važno da tokom ovog perioda izbegavate bilo kakve poslovne odluke. Već od 20. kada Merkur krene direktno a Venera bude formirala konjukciju sa Jupiterom, vašim vladarem, očekujte upliv prodornih i pre svega pozitivnih planetarnih energija. Sada je vreme da krenete u realizaciju zacrtanih planova a bilo koju novu poslovnu opciju ili ponudu nemojte zanemariti već je ozbiljno razmotrite.

JARAC

Vašim poljem rada vlada Merkur a poljem karijere Venera. Od 2. novembra Venera ulazi u vašu 12. kuću horoskopa gde će boraviti sve do 26. a Merkur je u retrogradnom hodu do 20. novembra. Kombinacija ove dve planetarne energije iskreno nije obećavajuća kada su vaše poslovne prilike i već postojeće okolnosti u pitanju. Biće dosta kašnjenja u realizaciji nekih projekata što će izazvati vaše nezadovoljstvo ali i pritisak. Venera u 12. kući ukazuje da sada nije vreme za neke nove poduhvate, za neki novi početak već je ovo period kada treba da preispitate svoje želje i potrebe i ujedno napravite jedna dobar, kvalitetan plan koji ćete sprovesti krajem tekućeg ili tokom sledećeg mesečnog perioda. Kvadrat Venere i Neptuna u periodu od 11. do 18. donosi vam jednu našminkanu ponudu i ako ne budete dovoljno oprezni lako se možete prevariti. Od 27. novembra polako se aktivira jedan dugotrajniji aspekt između Urana i Jupitera koji će postepeno doneti poboljšanje u finansijskom smislu.

VODOLIJA

Evidentno je da niste u potpunosti zadovoljni sa trenutnim okolnostima na poslovnom planu. Prati vas osećaj da nisu svi vaši potencijali iskorišćeni, da niste pokazali svo umeće i da trenutno možete mnogo više. Sve to nateraće vas da uložite dodatni napor i pokušate da napredujete na poslu kojim se bavite a ovo je posebno izraženo ako se bavite medicinom, ili ste zaposleni u nekoj zatvorenoj instituciji tog tipa. U svakom slučaju, vaš napor ovog puta može doneti konkretne rezultate ali pre svega morate biti spremni na marljiv rad pa i neka odricanja što je cena koju i pored svega morate platiti. Takođe, dobra vest je da od 27. novembra Neptun u vašem polju finansija konačno nakon dužeg perioda kreće direktno što polako donosi i mnogo bolje okolnosti i prilike na polju finansija. Sve novčane transakcije, pozajmice i ulaganja treba da obavite nakon 27. novembra.

RIBE

Ovo je mesec značajnih promena, kao i povoljnih i lepih poslovnih prilika. Sunce kao vladar vašeg polja rada već na samom početku meseca formira sekstil sa Saturnom što vam daje snažnu podršku vaših saradnika ili nadređenih u svakom poslovnom poduhvatu kojeg se prihvatite. Sve što započnete sada, poprimiće zaista pozitivnu energiju što će doprineti ubrzanom razvoju kako tokom novembra meseca tako i u narednom periodu. Dodatni podsticaj i snagu očekujte već od 23. novembra kada Sunce uplovi upravo u vaše polje karijere pružajući vam priliku da se istaknete i budete veoma cenjeni u poslu kojim se bavite. Veoma je važno da u svakom trenutku budete spremni na sve izazove, da ih bez oklevanja prihvatite jer novembar mesec može predstavljati sjajnu odskočnu dasku u poslovnom smislu ako ga na pravi način i sa puno entuzijazma iskoristite. Finansijska situacija možda neće biti shodna vašim trenutnim uspesima ali ne očajavajte, rezultati dolaze u narednom periodu i na tom polju.Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-25

pregleda:

ključne reči: horoskop poslovni horoskop horoskop novembar novembar 2019 poslovna prognozaBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: