• razgovor uzivo:

    0901-888-884

Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju na polju ljubavi za novembar.

Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine

OVAN

Značajni aspekti za rođene u znaku Ovna ovog meseca očekuju se i na emotivnom planu. U period od 6. do 13. biće stvoreni uslovi za jedno zanimljivo poznanstvo putem poslovnih kontakta, što slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka svakako moraju da iskoriste. Izvesno je poznanstvo sa nešto starijom osobom od vas. Poznanstvo i samo zbližavanje u ovom periodu ima sjajne predispozicije za razvoj jednog kvalitetnog i lepog emotivnog odnosa. Ako uspete da spojite ljubav i posao to će biti pravi pogodak za vas. Za ovnove u braku oprez se savetuje od 11. do 18. Neke tajne se prepliću kroz vaš odnos što može uticati na kvalitet vašeg braka.

BIK

Retrogradno kretanje vladara polja ljubavi u vaš život vraća jednu priču iz prošlosti. Već tokom prve polovine meseca, izvestan je neočekivani, slučajni susret sa jednom osobom, što na neki način može ponovo probuditi vaše interesovanje pa i emocije. Ovo jeste prilika da na odnos iz prošlost ili konačno stavite tačku ili nastavite tamo gde ste nekada davno stali. Ako ste u vezi, prošlost će takođe umešati prste u vaš odnos. Neki problemi koji se prepliću kroz vaš odnos ponovo dolaze do izražaja i sada je pravo vreme da to konačno rešite i tako vaš odnos učinite kvalitetnijim.

BLIZANCI

Venera, vladar vašeg polja ljubavi 2. novembra uploviće u vaše 7. polje horoskopa. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ova energije može da podstakne želju da vaš odnos podignete na jedan viši nivo pa čak i da zajedno sa partnerom ozbiljno krenete da pravite planove za zajedničku budućnost. Veze koje još uvek nemaju staž, koje su skoro započete ili su površne biće ugrožene u periodu od 11. do 18. novembra a glavni uzrok problema može biti neiskrenost. Ako ste slobodni, period od 20. pa sve do kraja meseca biće veoma zanimljiv i dinamičan. Sasvim iznenadni neočekivani susret pobuđuje vaše emotivno interesovanje u trenutku i na mestu gde se tome najmanje nadate.

RAK

Retrogradni Merkur plovi kroz vaše polje ljubavi. Mnogi od vas mogu očekivati iznenadni poziv od jedne osobe koja je obeležila vašu prošlost a u želji da se vrati i u vašu sadašnjost. U ovoj situaciji oslušnite svoje srce ali i razum, setite se zašto ova priča nije imala budućnost i da li vredi krenuti iz početka. Ako ste slobodni i težite nekom novom ljubavnom iskustvu sjajna planetarna podrška očekuje vas u periodu od 4. do 18. novembra.

LAV

Veoma dinamičan i zanimljiv mesečni period možete očekivati i na polju ljubavi. Pre svega, nakon dužeg perioda, sada konačno možete postati svesni i sigurni u ono što želite na ljubavnom planu. Aspekt koji je izazivao jednu vrstu nesigurnosti i tračak sumnje konačno je oslabljen. Već od 20. pa sve do kraja meseca konjukcija Venere i Jupitera, upravo u vašem polju ljubavi, donosi iznenadnu sreću kako zauzetim tako i slobodnim lavovima. Ako ste slobodni, ljubavne prilike su pred vama. Sve što je potrebno jeste da ih prepoznate i na najbolji način upotrebite svoje osvajačke sposobnosti.

DEVICA

Slobodne device treba da iskoriste period od 6. do 13. novembra. Biće stvorena sjajna planetarna podrška da konačno priđete osobi koja vam se dopada ili otvoreno pokažete svoje osećanja. Takođe, ako niste zaljubljeni, to divno osećanje može vam se dogoditi upravo tokom druge nedelje ovog meseca. Možda ovo nije period koji donosi neka sudbinska dešavanja na ljubavnom planu ali prijatna iskustva sa dosta strasti svakako možete očekivati. Ako ste u braku, neka pitanja u vezi finansija mogu izazvati neslaganje sa partnerom a u ovom slučaju vi ste strana koja će morati da naprav ustupak.

VAGA

Mnoge Vage će tokom ovog meseca osetiti potrebu za promenama na ljubavnom planu. Ako niste u potpunosti sigurni u svoja osećanja i još uvek preispitujete sebe, sasvim je moguće da ćete krajem ovog meseca odlučiti da se ipak okrenete nekim novim mogućnostima na ljubavnom planu, za šta će sudeći po aspektima biti lepih prilika. Trigon Venere sa vladarem polja ljubavi u periodu od 25. do 30. novembra slobodnim vagama donosi priliku za novo poznanstvo. Ako ste u braku, tenzija koja već postoji, nastavlja se i tokom prve polovine ovog mesečnog perioda.

ŠKORPIJA

Novembar mesec ne nagoveštava neke velike promene kada je emotivni status slobodnih škorpija u pitanju. Simpatije ili kraća emotivna avantura preko poslovnih aspekta moguća su u periodu od 6. do 14. novembra ali bez značajnijeg emotivnog vezivanja. Do izražaja dolaze fizička privlačnost i strast dok se rađanje ozbiljnih emocija za sada ne očekuje. Ako ste zauzeti potrebno je da što više vremena provodite sa vašim partnerom jer on stiče utisak da se iz nekog razloga udaljavate i distancirate. Na vama je da dokažete suprotno.

STRELAC

Na ljubavnom planu aspekti su izrazito nepovoljni do 10. novembra. Naime, vladar ovog polja vašeg života formira kvadrat sa Marsom i Plutonom što izaziva loš odnos sa partnerom, nesporazume i svađe što će se veoma negativno odraziti na vaš odnos. Veza je po drugi put tokom ovog meseca ugrožena i u periodu od 20. do 29. zbog kvadrata Marsa i Urana. Za slobodne strelčeve novo prijateljstvo je moguće u periodu od 4. do 18. Pokušajte da produbljujete ovo poznanstvo nakon čega može doći i do rađanja iskrenih emocija.

JARAC

I pored činjenice da to nije u vašoj prirodi, što naravno zavisi i od ličnog, jedinstvenog horoskopa, tokom ovog meseca možete biti skloni tajim ljubavnim avanturama. Ovo je posebno rizično za jarčeve koji se već nalaze u emotivnoj vezi dok će slobodni uživati u avanturama koje će ublažiti osećaj nezadovoljstva zbog izazovnih poslovnih aspekata. Od 25. do 30. do vas dolazi jedna informacija koja će vas veoma iznenaditi a u vezi je sa simpatijama koje jedna osoba gaji prema vama.

VODOLIJA

Uticaj retrogradnog Merkura kod vas se u najvećoj meri ispoljava na ljubavnom planu obzirom da ova planeta vlada upravo tom sferom vašeg života. Retrogradna energija nas često vraća u prošlost pa će tako kod vas doneti neočekivani susret sa jednom osobom upravo iz vaše prošlosti. Ovaj susret nije slučajan, ima tu i malo karme koja zahteva da se ova priča iz nekog razloga nastavi. Ako ste u braku aspekti su u potpunosti na vašoj strani. Sjajna komunikacija sa partnerom otvara i mogućnosti za neke nove, možda i poslovne poduhvate sa partnerom.

RIBE

Ako ste u vezi ili braku, relativno miran i povoljan mesečni period je pred vama. Sa druge strane prilika za slobodne ribe za novo poznanstvo otvara se tokom druge polovine novembra meseca ali je veliko pitanje koliko će to probuditi i vaše emocije. U jednom trenutku vam se može učiniti da je ono što želite ipak nešto drugo. U svakom slučaju, pokušajte, još jedno iskustvo više u vašem ljubavnom životu.Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-29

pregleda:

ključne reči: ljubavni horoskop horoskop novembar 2019 ljubavni horoskop novembar horoskop mesecni horoskopBalkan astro centar - pozovite nase astrologe odmah: