• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Dnevni Horoskop za 21. Septembar 2021.

Dnevni horoskop je izuzetno posećena sekcija našeg sajta.
Posetite nas svakog dana i kontaktirajte naše najbolje astrologe.

Ovan Dnevni Horoskop

Danas ste okrenuti porodicnim obavezama. Bolja situacija u porodici. U ljubavi je isto dobro, sa partnerom imate otvoreniji i nezniji odnos. Ako ste slobodni krenuli ste u akciju.

Bik Dnevni Horoskop

Danas je povoljniji dan za komunikaciju i putovanja. Na poslu ste vrlo angazovani i situacija je znatno bolja. Mozete biti zadovoljni promenama. Sa partnerom je stabilno.

Blizanci Dnevni Horoskop

Fokusirani ste na novcanu situaciju i posao. Dobre odluke i uspeh. U ljubavi uzivate u lepom periodu. Slobodni se mogu zaljubiti.

Rak Dnevni Horoskop

Danas je vas dan. Bolje se osecate, mogucnost putovanja ili posla na putu. Emotivna situacija stabilnija. Veoma brinete za svoju porodicu.

Lav Dnevni Horoskop

Danas ste vise u razmisljanju i nesigurni ste u svoje poteze. Imate energije na pretek i pravi je momenat da obezbedite sebi dobru poslovnu poziciju. U ljubavi nije lose.

Devica Dnevni Horoskop

Danas je dobar dan za druzenje i susret sa prijateljima. Vrlo ste aktivni u poslu i donosite ispravne odluke i zakljucke. U ljubavi imate lepu situaciju.

Vaga Dnevni Horoskop

Vama je krenulo na bolje na svim poljima. U ljubavi uzivate i blistate pored partnera. U poslu niste sasvim skoncentrisani i moguci su propusti.

Skorpija Dnevni Horoskop

Dobare vesti iz daleka i dobro za saradnju sa inostranstvom. U ljubavi ste sumnjicavi i nepoverljivi. Idealizujete partnera. U poslu ste sve ambiciozniji.

Strelac Dnevni Horoskop

Danas je bolji dan za vas i bolja zdravstvena situacija. U poslu ste marljivi pa mozete ocekivati pozitivne rezultate. U ljubavi je ok.

Jarac Dnevni Horoskop

Okrenuti ste partneru. Bolji odnosi danas sa voljenom osobom. Puno nade polazete u ljubav ili decu. U poslu ste odgovorni. Saradnja sa inostranstvom dobra.

Vodolija Dnevni Horoskop

Danas ste okupirani poslovnim obavezama. Bolji odnosi na poslu i sa kolegama. U ljubavi ste u lepom periodu. Nervira vas partnerova dominacija ponekad.

Ribe Dnevni Horoskop

Danas je veoma lep dan za ljubav kod vas. Romantika, neznost. U sebi krijete ljubomoru koja vas muci ponekad. U poslu se oslanjate na saradnju mada ste vredni i imate puno posla.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: