• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Dnevni Horoskop za 29. Novembar 2021.

Dnevni horoskop je izuzetno posećena sekcija našeg sajta.
Posetite nas svakog dana i kontaktirajte naše najbolje astrologe.

Ovan Dnevni Horoskop

Vrlo ste optimisticni ovih dana i sve ljude terate na akciju. Uvek unosite pozitivnu promenu n amestu gde ste i drugima dajete energiju. Mnogi vam zavide na tome!

Bik Dnevni Horoskop

Pomalo ste razocarni stavovima nekih bliskih ljudi. Imajte na umu da ne misle svi na isti nacin i da vam oni ne misle nazao. Kad vam nesto zasmeta-kazite, imacete odlicne slusaoce sa strane.

Blizanci Dnevni Horoskop

Ponekad umete zaista da odreagujete neadekvatno sto za sobom moze povuci dosta posledica. Pre nego sto nesto kazete, dva puta razmislite!

Rak Dnevni Horoskop

Odlazete obaveze, a to nije najbolje za vas. Potrudite se da koliko toliko drzite korak sa svime sto se desava da ne biste posle zazalili.

Lav Dnevni Horoskop

Vec duze vreme se spremate za jedan veliki poslovni poduhvat i krajnje je vreme da se vide rezultati vaseg rada. Bicete ponocni na sebe!

Devica Dnevni Horoskop

Uspećete da ostvarite ono što ste zamislili, i to zahvaljujući šarmu i sugestivnoj moći. Lepa reč i gvozdena vrata otvara, pogotovo danas, kad je ljubaznost postala retkost. Na privatnom planu ne umete da budete tolerantni kao kad je posao u pitanju.

Vaga Dnevni Horoskop

Nema razloga za brigu i nervozu. Planovi će vam se ostvariti, ali morate malčice pričekati i pri tom dati sve od sebe. Nemojte misliti da ste najpametniji, već poslušajte i savete kolega i dragih osoba. Katkad su i oni u pravu.

Skorpija Dnevni Horoskop

Zbog čega ste potišteni? Šta vas to muči? Zar ne postoji neko kome se možete poveriti? Odgovor je afirmativan, ali vi ne želite da prevaziđete stanje nezadovoljstva. Potrudite se malo !

Strelac Dnevni Horoskop

Budite veći optimista. Samo tako ćete uspeti da izađete iz zapetljanog problema. Ukoliko sebi sugerišete da ste u stanju da ga rešite, to će vam poći za rukom. U protivnom, samo ćete se nervirati.

Jarac Dnevni Horoskop

Na Vama je da sprovedete u delo zajedničke ideje ili da obezbedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima.

Vodolija Dnevni Horoskop

Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti.

Ribe Dnevni Horoskop

Neko Vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predvidjenom roku.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: