• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Dnevni Horoskop za 23. Jun 2024.

Dnevni horoskop je izuzetno posećena sekcija našeg sajta.
Posetite nas svakog dana i kontaktirajte naše najbolje astrologe.

Ovan Dnevni Horoskop

Danas se odlicno osecate. Nervoza popusta, energije imate za poslovne obaveze, hitri ste i vrlo britki u komunikaciji. Finansijska situacija je stabilna. Razmisljate o odlasku na odmor.Problemi sa stomakom od cetvrtka.

Bik Dnevni Horoskop

Odlicno se osecate i odlicno ste raspolozeni, posebno posle podne i uvece. Srecni ste i pozitivni. U poslu sve lako odradjujete a finansije su stabilne.Ovo je pocetak nagoveštaja dobrog perioda ako budete na vreme reagovali.

Blizanci Dnevni Horoskop

Puni ste energije i sve obaveze zavrsavate na vreme. Emotivni zivot je dobar, jer ste raspolozeni za ljubav. Uvece imate potrebu da se malo osamite i posvetite sebi. Radoznali ste ali ne znate da slusate, a jos manje da budete prakticni.

Rak Dnevni Horoskop

Poslovne obaveze vas pritiskaju pa ste napeti. Mnogo se bolje osecate uvece. Lep susret i druzenje sa prijateljima. Zadovoljni ste zbog neceg lepog. Emotivni zivot je u senci.Impulsivne rakcije stvaraju podlogu za neprakticne poteze.

Lav Dnevni Horoskop

Vrlo ste nervozni i napeti i bilo bi dobro da ne rasipate energiju uzalud. Moguc je sukob s partnerom. Posao vas dodatno iscrpljuje a trudite se da impresionirate okolinu sto nije dobro za vas. Vise se odmarajte.Naglasava se uloga doma i porodice.

Devica Dnevni Horoskop

Imate puno poslovnih obaveza ali i posla kod kuce. Uvece se puno bolje osecate i razmisljate o nekom putovanju ili odmoru. Finansije su bolje, ali smatrate da zasluzujete vise naspram rada i zalaganja.U rascepu ste, ovo se odrazava na nervni sistem.

Vaga Dnevni Horoskop

Danas cete se vise posvetiti partneru. Malo bolji odnosi sa voljenom osobom donece vam zadovoljstvo. Naravno, nisu svi problemi reseni. Imate puno poslovnih obaveza koje vas iscrpljuju. Vise odmarajte.

Skorpija Dnevni Horoskop

Okupirani ste poslom danas. Ipak, situacija se stabilizuje pa ste i vi zadovoljniji. Uvece ste posveceni partneru. Ako ste u braku uzivate, a ako niste o tome intenzivno razmisljate.Uspesna nedelja ukoliko se prilagodite necemu sto odstupa od predvidljivog toka događaja.

Strelac Dnevni Horoskop

Dan je dobar za ljubav. Uvece ste naglaseno emotivni i tezite zadovoljstvu i miru. Uzivate u trenucima pored partnera. Stabilnije emotivne prilike. Partner preuzima inicijativu.Pazite kako baratate oštrim predmetima.

Jarac Dnevni Horoskop

Određene stvari shvatate isuvise licno zbog cega ste los sagovornik. Ako ste slobodni puno bolja situacija. Uvece se sjajno provodite, novo poznanstvo. Posao vam ide kao podmazan. Brzopleti ste.

Vodolija Dnevni Horoskop

Danas mozete imati sukob sa partnerom ili osobom od autoriteta na poslu. Pokusajte nesporazume izgladiti bez rasprave. Ako ste slobodni vas emotivni zivot postaje sve uzbudljiviji.Sansa za nova poznastva, kao i za razmenu ideja.

Ribe Dnevni Horoskop

Bolje se osecate danas, a vas poslovni i emotivni zivot se stabilizuju. Uvece ste posebno raspolozeni za odlazak na put. Pravo je vreme za planiranje odmora. Obratite vise paznje na ono sto jedete.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: