• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Dragi naši ovnovi, decembar mesec u vaš život donosi jednu pozitivnu promenu pre svega na poslovnom ali i zdravstvenom planu. Ako ste se tokom proteklog perioda osećali pomalo iscrpljeno, ako ste osećali nedostatak energije, ako je vaš raspoloženje bilo promenljivo, već od sredina decembra sve će to polako da se stabilizuje, nakon čega možete punim plućima da se vratite svim vašim poslovnim obavezama i da se usmerite na ostvarenje vaših ambicija.

POSAO

Merkur do 13. decembra boravi u vašoj 9. kući horoskopa što i dalje pruža dobre prilike svima vama koji radite u inostranstvu ili imate saradnju sa strancima i inostranim kompanijama. Kvadrat Merkura i Neptuna koji je na snazi od 4. do 10. decembra može uticati na to da donesete neke pogrešne odluke, da napravite neki pogrešan korak pa se stoga u navedenom periodu savetuje da izbegavate donošenje bilo kakvih odluka i sprovodite promene u sklopu vaših poslovnih aktivnosti. Od 9. do 14. Merkur formira sekstil sa Jupiterom što vam donosi potrebnu dozu sreće i upravo ovih nekoliko dana otvaraju mogućnost za promene ili proširenje vaših poslovnih aktivnosti. Stoga budite strpljivi i sačekajte pravi trenutak kada će planetarne energije u potpunosti biti na vašoj strani. Ulazak Merkura u vašu 10. kuću od 14. decembra označava početak jedne sjajne poslovne priče i ako budete maksimalno aktivni u toj sferi vašeg života zaista možete očekivati jedan uspešan poslovni period na kraju ove 2021. Godine.

LJUBAV

Na polju ljubavi planetarni aspekti su povoljni za slobodne pripadnike zodijačkog znaka ovna. Ako emotivnu vezu započnete u periodu od 1. do 10. decembra veliki su izgled i da to bude jedna veoma kvalitetna i dugotrajna ljubavna veza. Ovnovi koji gaje osećanja prema nekome sada moraju biti slobodni da ih pokažu da priđu toj osobi i tako unesu značajnu pozitivnu promenu u svoj emotivni život. Zauzeti ipak treba da budu oprezni jer će biti skloni neverstvu u periodu od 5. do 15. decembra što će gotovo sigurno veoma negativno uticati na emotivni odnos u kome se nalaze.

ZDRAVLJE

Promenljiva situacija na zdravstvenom planu koja vas prati tokom prve polovine decembra nakon 15. se stabilizuje što znači da ne bi trebalo biti značajnih zdravstvenih problema do kraja ove tekuće godine.

Bik Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Poslednji mesec ove tekuće 2021. godine za rođene zodijački znaku Bika biće značajan na polju finansija. Imate priliku da rešite neka finansijska pitanja a koja se tiču nekih dugovanja bilo da se radi o dugovanjima prema vama ili o novcu koji vi dugujete nekome. U svakom slučaju, kraj ove godine donosi razrešenje jednog značajnog finansijskog pitanja koje vas muči već duži vremenski period.

POSAO

Mesec decembar nije period kada treba da započinjete neke nove poslovne poduhvate. Venera plovi kroz vaše 9. polje horoskopa što znači da i dalje otvara neke mogućnosti u vezi inostranstva ili saradnje sa strancima ali od 19. decembra ona kreće retrogradno što znači da svi vaši planovi mogu biti u zaostatku. Iz tog razloga pokušajte da do kraja ovog mesečnog perioda pa samim tim i do kraja ove tekuće godine završite sve one poslove koji još uvek vise negde u vazduhu, da definišete vaše ciljeve za naredni period i na taj način završite ovaj mesečni i godišnji ciklus. Početak sledeće godine donosi ulazak Venere u vaše polje karijere a samim tim i jednu novu energiju u vaš poslovni život. Definisanje nekih finansijskih pitanja takođe će obeležiti kraj ove i početak sledeće godine što znači da ćete mnogo rasterećeniji početi novi ciklus i nov godišnji period.

LJUBAV

Bikovi koji su skoro započeli neku novu ljubavnu priču mogu očekivati veoma pozitivan razvoj iste. Shvatićete da je osoba koja je pored vas ono što vas zaista ispunjava, ono što vam je potrebno i da je to osoba koja vas zaista može učiniti srećnom osobom. Ako ste i dalje slobodni priliku za neko novo poznanstvo možete očekivati od 9. do 14. decembra i to upravo sa osobom koja se od vas razlikuje po verskom ili nacionalnom osnovu. Bikovi koji su u dužoj emotivnoj vezi moraju pronaći način kako bi osvežili vezu jeli vrlo lako možete zapasti u krizu u kojoj može doći do blagog zahlađenja vaših emocija.

ZDRAVLJE

Tokom prve polovine meseca malo više pažnje obratite na ishranu i pokušajte da unosite što više vitamina jer vaš imunitet nije na zavidnom nivou. Ako budete odgovorni stabilizaciju i mnogo bolje energije na zdravstvenom planu možete očekivati već od druge polovine decembra meseca.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Dragi naši blizanci, mesec decembar donosi vam veoma bogat društveni život što možete iskoristiti Kako u privatne, prijateljske tako i u poslovne svrhe. Ovako bogat i dinamičan društveni život svakako će doneti dešavanja i promene i na polju ljubavi pa ako ste i dalje slobodni iskoristite ovu pozitivnu energiju kako bi konačno promenili svoj emotivni status.

POSAO

Na poslovnom planu možete očekivati pozitivne promene jer će nas gotovo čitavog meseca pratiti pozitivan uticaj Marsa ali i Neptuna koji inače vlada vašim poljem karijere. Najviše uspeha u poslu mogu očekivati blizanci koji se bave nekim kreativnim ili umetničkim poslovnim delatnostima kao i blizanci koji imaju veze sa inostranstvom i strancima uopšte. Takođe, priliku za zaposlenje imaće blizanci koji su trenutno bez posla i situ mogu očekivati u periodu od 1. do 14. decembra i to je generalno period kada morate biti veoma aktivni u traženju posla kako bi aktivirali ove pozitivne planetarne energije. Sa druge strane veoma su dobro aspektovani i svi poslovi koji zahtevaju saradnju sa drugim ljudima ili gde rezultati vašeg posla u velikoj meri zavise od drugih ljudi. Sposobnost komunikacije, ljubaznost i harizma koju posedujete tokom decembra meseca doneće vam značajan poslovni uspeh ali i osetno poboljšanje vaše finansijske situacije.

LJUBAV

Kao što je već rečeno, veoma bogat društveni život tokom decembra meseca doneće i neke nove, lepe prilike za ostvarenje na ljubavnom u planu, što se prvenstveno odnosi na blizance koji su trenutno slobodni. Konjukcija Venere i Plutona koja će vas pratiti već tokom prve polovine decembra meseca može doneti čak i sudbinsko poznanstvo, sudbinsku ljubav za mnoge slobodne blizance, što znači da ćete u Novu Godinu zakoračiti u pratnji nove možda i sudbinske emotivne veze. Blizanci koji i alje imaju nedefinisan neki odnos iz prošlosti razrešenje istog mogu očekivati nakon 19. decembra kada Venera krene retrogradno.

ZDRAVLJE

Od 1. do 16. decembra morate malo više pažnje posvetiti svom zdravlju. Pored toga što su moguće povrede fizičke prirode bićete skloni da preterujete u svemu što radite uključujući i trenutke uživanja što u nekom trenutku može loše uticati na vašu zdravstvenu situaciju.

Rak Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

I pored toga što je poslednji mesec u godini i što polako kreće vreme praznika i slava, rakovi mogu očekivati mnogo poslovnih obaveza. Veoma je važno da budete maksimalno poslovno aktivni jer mnogi od vas mogu ostvariti značajne rezultate pred sam kraj ove godine. Generalno očekujte jedan dinamičan i veoma zanimljiv mesečni period.

POSAO

Sunce i Merkur se na početku meseca susreću u vašoj šestoj kući horoskopa što znači da možete očekivati mnogo poslovnih komunikacija, možda neke nove poslovne ponude od kojih će neka gotovo sigurno doneti promene u vaš poslovni život. Saradnja sa mlađim ljudima od vas u ovom periodu može vam veoma prijati a sa druge strane doneti i korist. Takođe Rakovi koji se bave trgovinom ili transportom mogu očekivati značajne rezultate tokom decembra meseca. Pored konjukcije Sunca i Merkura od 1. do 6. Sunce će biti u sekstilu i sa Saturnom što vam pruža jednu sigurnost i stabilnost u svim poslovnim aktivnostima koje započnete tokom navedenog perioda. Oprez što se tiče dokumentacija i bilo kakvih papira a koji su u vezi sa poslom savetuje se u periodu od 4. do 10. Decembra. Značajan finansijski dobitak možete očekivati tokom druge polovine tekućeg meseca.

LJUBAV

Mars do 14. decembra boravi u vašem petom polju, polju ljubavi. Mars inače vlada vašom 10. kućom što znači da se u ovom periodu na bilo koji način mogu preplitati vaš ljubavni i poslovni život. Slobodni Rakovi vrlo lako mogu započeti neku avanturu a možda čak i ljubavnu vezu preko posla. Trigon Marsa i Neptuna doneće vam zaista lepe i romantične trenutke u periodu od 1. do 6. decembra pa se zato savetuje da iskoristite ovaj aspekt i budete društveno i emotivno veoma aktivni. Takođe na snazi će biti i seksi Marsa sa Plutonom od 1. do 14. Decembra, što često donosi snažno zaljubljivanje i veliku povezanost sa osobom sa kojom stupate u emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Zadržavanje vode u organizmu može biti problem u periodu od 5. do 15 decembra. Generalno savetuje se da proverite krvnu sliku i izvršite redovnu kontrolu bubrega.

Lav Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Rođenim u zodijačkom znaku Lava decembar meseca donosi mnogo pozitivne energije na svim poljima život. Koliko ćete iskoristiti uticaj ovih energija na vaš život svakako zavisi i od vaše lične aktivnosti ali i vaših trenutnih ambicija i prioriteta. Pokušajte da uskladite sve sfere vašeg života pa tako budete posvećeni kako poslovnom tako i finansijskom i ljubavnom aspektu.

POSAO

Veoma je važno da sve pozitivne energije a samim tim i prilike koje vam se ukazuju iskoristite do 19. decembra do kada je Venera u vašem polju rada u pratnji veoma pozitivnih aspekata. Vaše mogućnosti su u ovom periodu raznovrsne što znači da bilo kojim poslom da se bavite možete ostvariti određeni uspeh ili sprovesti neke promene koje mogu doprineti boljem razvoju vaših poslovnih aktivnosti u narednom periodu. Kao što je rečeno, veoma je važno da sve to sprovedete do 19. decembra jer tada Venera kreće retrogradno što znači da će sve te prilike i mogućnosti na neki način biti stopirane ili umanjene. Pokušajte da tokom prve polovine decembra meseca budete koliko god je moguće poslovno aktivni a zatim kako se mesec bliži kraju a tako se i svi praznici približavaju, prepustite se uživanju i odmoru koji svakako zaslužujete. Oprez kada su finansije u pitanju savetuje se od 4. do 10. decembra dok sa druge strane povoljnije energije u toj sferi vašeg života očekujte od 10. do 14. decembra.

LJUBAV

Slobodni lavovi će tokom poslednjeg mesečnog ciklusa u ovoj godini imati priliku da upoznaju jednu nešto mlađu osobu od njih. Druženje sa ovom osobom u jednom trenutku može probuditi vaš emotivno interesovanje pa tako nije isključena ni mogućnost ljubavne veze. Ono što je veoma zanimljivo jeste da jedna takva veza može ispuniti mnoga vaša očekivanja a samim tim ista ima sjajne izglede za budućnost. Lavovi koji su u vezi mogu imati razna ljubavna iskušenja i ako im je stalo do osobe sa kojom su trenutno moraju biti oprezni u periodu od 5. do 15. decembra kako ne bi povredili svog partnera i time ugrozili postojeću ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE

Zdravstveni problemi koji su u vezi sa kožom, kostima ili alergijom mogući su u periodu nakon 19. decembra. Takođe Možda je vreme da posetite vašeg stomatologa radi redovne kontrole kako bi izbegli neke nepotrebne komplikacije.

Devica Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Mesec decembar devicama donosi pre svega značajna dešavanja na polju ljubavi i sudeći po aspektima biće ovde veoma zanimljivih dešavanja i preplitanja prošlosti u tu sferu vašeg života. Kada su poslovni aspekti u pitanju najviše dešavanja mogu očekivati device koje se bave privatnim poslom ili bar deo svojih poslovnih aktivnosti obavljaju kod kuće.

POSAO

Ako još uvek niste pokrenuli neki svoj privatni biznis a razmišljate o tome, upravo decembar mesec može biti povoljan za takve aktivnosti. Aspekti su povoljni a jedan od njih ukazuje na to da možete očekivati pomoć od nekog muškog autoriteta u vašem životu, što svakako može biti otac ili neka druga vama važna muška figura. Podrška dolazi pored ostalog i u finansijskom smislu. Ako ste već u vodama privatnog posla, sada je vreme da proširite neke vaše poslovne aktivnosti i time svoj uspeh kako u samom poslu tako i u finansijskom smislu učinite boljim. Device imaju zaista lepu priliku da ovu godinu završe sa značajnim poslovnim i finansijskim uspehom ali naravno sve zavisi i od vaših ličnih aktivnosti koje ste sprovodili kako tokom prethodnih meseci tako i koje budete sproveli tokom ovog poslednjeg meseca u ovoj 2021. Godini.

LJUBAV

Ljubavni aspekti su veoma snažni tokom septembra meseca. Venera formira sekstil sa Marsom, sekstil sa Neptunom kao i konjukciju sa Plutonom što će gotovo sigurno doneti veoma zanimljiva ali pre svega lepa dešavanja u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni iskoristite ovaj poslednji mesec u ovoj godini kako bi se emotivno ostvarili, pronašli osobu koja vam prija i koja ispunjava sva vaša očekivanja na polju ljubavi i tako veoma srećni i zadovoljni ušli u novi godišnji ciklus. Sa druge strane, neke device će imati potrebu da se vrate jednoj osobi iz prošlosti što može biti uspešno sprovedeno tokom poslednje dve nedelje decembra meseca.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu tokom decembra meseca ne treba očekivati značajnije poteškoće.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Poslednji mesec ove tekuće godine vagama donosi potrebu ali i mogućnosti za putovanja i možda je ovo pravi trenutak da konačno malo odmorite, ispunite neke svoje želje i snove da posetite neka nova mesta i tako napunite svoje baterije kako bi odmorni i u potpunosti spremni ušli u novi godišnji ciklus koji je pred nama.

POSAO

Poslovni aspekti vam tokom decembra meseca nisu posebno naklonjeni i mnogo je realnije očekivati neka neželjena dešavanja ili promene nego neke nove prilike i mogućnosti za napredak. Sasvim su izvesni sukobi i nesporazumi sa vašim nadređenim ili sa kolegama koji su nešto stariji od vas i zato ako morate biti radno aktivni pokušajte, koliko god je moguće, da izbegavate takve nesporazume jer vam to u ovom trenutku sigurno neće doneti korist već samo može biti na vašu štetu. Čak i onom trenutku kada ste sigurni da ste u pravu možda bi bilo najbolje da stisnete zube neke stvari prosto prećutite i na taj način pokušate da prevaziđete mesečni period koji je pred vama. Ako ste odlučili da definitivno promenite radno mesto ili čak i firmu u kojoj radite, najpovoljniji period da preduzmete korake u tom smislu očekujte od 23. do 29. decembra. Neplanirani troškovi mogući su tokom prve polovine decembra meseca a dobitak možete očekivati oko 15.

LJUBAV

Na polju ljubavi možete očekivati pozitivna dešavanja. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi sasvim je moguće da upravo tokom decembra meseca odlučite da vašu vezu na bilo koji način ozvaničite i zajedno sa vašim partnerom napravite ozbiljne planove za zajedničku budućnost. Slobodni pripadnici zodijačkog znaka Vage tokom druge polovine decembra konačno treba da pokažu svoja osećanja koja gaje prema jednoj osobi jer to u ovom periodu može biti veoma lepo prihvaćeno i što je još važnije na kraju i uzvraćeno.

ZDRAVLJE

Generalno ste iscrpljeni i umorni od svih dešavanja i aktivnosti tokom proteklih meseci i zato je sada veoma važno da malo više prostora i vremena posvetite sebi i svom zdravlju. Odmor i rehabilitacija u nekoj banji u ovom periodu bi veoma pozitivno uticali na vaše celokupno zdravstveno stanje.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Decembar mesec za rođene u zodijačkom znaku Škorpije može biti veoma značajan kada su u pitanju finansije. Generalno najviše vremena i treba da posetite toj sferi vašeg života posebno ako ima nekih značajnih otvorenih finansijskih pitanja koja bi mogla da vam pomognu da rešite neke važna životna pitanja o kojima razmišljate i koja planirate već duži vremenski period. Za Škorpije tokom decembra meseca nema mnogo prostora za odmor.

POSAO

Poslovno ste veoma aktivni i tako treba da ostane bar do polovine decembra meseca. Mars koji inače vlada vašim poljem rada boravi upravo u vašem znaku i pod uticajem je relativno pozitivnih aspekata što u ovom trenutku svakako treba da iskoristite u svoju korist i ostvarite sve one poslovne ambicije i zamisli o kojima već izvestan period razmišljate. Mars 14. decembra ulazi u vaše polje finansija donoseći priliku škorpijama koje se bave upravo poslovima vezanim za ekonomiju i finansije dok sa druge strane svim škorpijama donosi finansijsku nagradu kao rezultat dosadašnjih poslovnih ulaganja. Sekstil Marsa i Saturna od 21. decembra pa sve do kraja ove 2021. godine donosi jednu sigurnost i stabilnost kako na poslovnom tako i na finansijskom planu.

LJUBAV

Problemi su mogući na polju ljubavi posebno za lepše pripadnice ovog vodenog zodijačkih znaka. Vaše nezadovoljstvo u emotivnoj vezi u kojoj se nalazite sve više dolazi do izražaja i biće veoma teško da se izborite sa takvim osećanjem u periodu od 5. do 15. decembra. Aspekti će biti izazovni vi ćete osećati sve veći pritisak i nezadovoljstvo pa se vrlo lako može dogoditi da u nekom trenutku poželite da prekinete emotivni odnos u kome se nalazite. Koliko god to bilo teško ipak ćete shvatiti da je to možda najbolje rešenje u ovom trenutku. Slobodne škorpije imaće priliku za novo poznanstvo u periodu od 1. do 9. a zatim i u periodu od 23. do 29. Decembra.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra može doneti razne upale i infekcije a posebno se čuvajte prehlade i gripa. Tokom druge polovine decembra aspekti su na zdravstvenom planu mnogo povoljniji.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Dragi strelčevi i dalje se nalazite u periodu sopstvenog vladarstva koja traje sve do 21. decembra do kada je i Sunce u vašem znaku. Ovaj period svakako treba iskoristiti jer ste puni energije a konjukcija Sunca i Merkura upravo u vašem znaku donosi neke nove ljud,e neke nove prilike i mogućnosti u vaš život. Vrlo lako možete ostvariti kvalitetnu komunikaciju a samim tim i neke nove prilike za vaš privatni ali i poslovni život.

POSAO

Venera koja vlada vašim poljem rada tokom većeg dela decembra meseca formiraće konjukciji sa Plutonom što vam daje jednu posebnu energiju i snagu da sve svoje ambicije i poslovne ideje provedete u delo. Koliko god vam to izgledale teško ili možda čak i nedostižno sve što je potrebno jeste da budete aktivni, uporni i istrajni i rezultat će na kraju gotovo sigurno doći. Energije imate sasvim dovoljno i potrebna je samo vaša inicijativa. Suština je da budete u potpunosti posvećeni poslovnom aspektu ne samo zbog konjukcija Venere sa Plutonom već i iz razloga što će Venera 19. decembra krenuti retrogradno a i sami verovatno znate da će to u određenoj meri umanjiti vaše poslovne mogućnosti i ograničiti vaše delovanje u smislu postizanja nekih novih poslovnih ciljeva. Finansije su stabilne i bez značajnih promena tokom decembra meseca.

LJUBAV

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi 14. decembra ulazi u vaš znak donoseći jednu novu energiju u tu sferu vašeg života. Vaši apetiti će biti pojačani upravo u sferi ljubavi što znači da će slobodni strelčevi osećati snažnu potrebu da taj svoj emotivni status konačno promene. Ono što je veoma važno jeste da će Mars od 21. decembra početi da formira sekstil sa Saturnom i ako vam pođe za rukom da emotivnu vezu ostvarite upravo tokom navedenog perioda budite sigurni da će takva veza biti veoma kvalitetna a po svemu sudeći i dugotrajna.

ZDRAVLJE

Zdravstveni problemi zbog pada imuniteta mogući su tokom druge polovine decembra meseca. Pokušajte vitaminima i pravilnom ishranom da delujete preventivno.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Energije koje imaju uticaj na vaš znak započele su još tokom prethodnog mesečnog perioda pa se iste preslikavaju i tokom decembra. Ovo se prvenstveno odnosi na ljubavni život rođenih u zodijačkom znak Jarca zbog tranzita Venere kroz njihovo sazvežđe. Istovremeno Venera vlada poljem ljubavi pa je njen uticaj na sve jarčeve u tom smislu tokom decembra meseca veoma jak.

POSAO

Venera vladala vašim poljem ljubavi ali je ista i vladar polja rada i karijere. Prema tome i ljubav i posao biće glavne preokupacije za rođene u zodijačkom znaku Jarca tokom čitavog decembra meseca. Venera je u veoma povoljnim aspektima sve do 19. decembra što znači da je uspeh sasvim izvestan za jarčeve koji su poslovno aktivni. Moguće su i neke pozitivne promene u smislu promene radnog mesta ili radne organizacije. Sudeći po svemu, jarčevi ovu 2021. godinu mogu završiti sa značajnim poslovnim uspehom koji naravno prenose i u sledeći godišnji ciklus zbog čega mogu biti zadovoljni svim onim što su do sada ostvarili i postigli. Finansijski rezultati svih poslovnih aktivnosti biće vidljivi već pred kraj ovog mesečnog ciklusa ali i tokom januara meseca.

LJUBAV

Kako za mnoge zodijačke znakove tako i za vas decembar mesec donosi značajna dešavanja na ljubavnom planu. Kao što je već rečeno, Venera koja vlada vašim poljem ljubavi boravi upravo u vašem znaku i podstiče vašu želju za emotivnim ostvarenjem a isto tako donosi i prilike da tu želju konačno ostvarite. Važno je samo da budete društvenu aktivni, da bez oklevanja pokažete svoje interesovanje i emocije kako bi dobili potvrdan odgovor i sa suprotne strane. Sve ovo je veoma naglašeno do 19. decembra i zato nema mnogo vremena za gubljenje. Nakon toga Venera kreće retrogradno što nekim jarčevima u život vraća jednu osobu iz prošlosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa donjim ekstremitetima mogući su u periodu od 4. do 10. decembra. Tokom navedenog perioda čuvajte se i fizičkih povreda.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Drage vodolije, tokom decembra meseca možete i treba da uživate u veoma bogatom društvenom životu. Upravo one sfere koje su veoma bliske vašem znaku dolaze do izražaja tokom ovog mesečnog perioda pa ako se bavite poslovima koji imaju veze sa raznim društvenim i nevladinim organizacijama možete očekivati pozitivna dešavanja i lični uspeh. Takođe, neka nova prijateljstva, neki novi ljudi pojavljuju se u vašem životu tokom predstojećeg mesečnog ciklusa.

POSAO

Poslovni aspekti za rođene u zodijačkom znaku Vodolije tokom ovog mesečnog ciklusa biće pozitivni. Možda ne treba očekivati neke velike, značajne promene i neki veliki uspeh ali na kraju svega svakako možete biti zadovoljni, samo budite usmereni na vaše poslovne aktivnosti na ono što želite da ostvarite jer će energije u tom smislu biti na vašoj strani i dati vam dodatni podsticaj i motiv. Gledajući sa druge strane, poslovni život tokom ovog mesečnog ciklusa možda i ne treba da bude u prvom planu već treba da budete posvećeni nekim novim poznanstvima, nekim novim ljudima koji dolaze u vaš život jer u nekom narednom periodu neki od njih svakako mogu uticati na promene u poslovnoj sferi vašeg života. Obratite pažnju na finansije u periodu od 4. do 10. decembra jer su izvesni neplanirani troškovi ili gubitak određene sume novca.

LJUBAV

Zauzete vodolije iz nekog razloga nisu zadovoljne emotivnim odnosom u kome se nalaze zbog čega tokom prve polovine decembra mogu biti u iskušenju da uđu u neki tajni emotivni odnos. Ovu tajnu nećete moći dugo da skrivate što će u jednom trenutku sigurno ugroziti postojeću emotivnu vezu. Razmislite, možda je bolje da budete otvoreni i iskreni prema vašem partneru i ako je moguće rešite probleme unutar vaše veze. Ako to ipak nije moguće, koliko god bilo bolno, najbolje je prekinuti i izbeći prevare i laži. Slobodne vodolije mogu očekivati poznanstvo sa potpunim strancem u periodu od 9. do 14. decembra.

ZDRAVLJE

Vodolije tokom decembra meseca mogu pratiti problemi vezani za varenje. Pokušajte da uskladite ishranu kako bi u što većoj meri izbegli takve probleme.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Decembar 2023. Godine

Drage naše ribe, 29. decembra Jupiter će pokucati na vaša vrata i potrebno je da budete spremni da ga srdačno dočekate jer njegov ulazak u vaš znak najavljuje značajna dešavanja i pozitivne promene u vaš život tokom narednih godinu dana. Do tada svakako nema opuštanja i nema čekanja jer su aspekti veoma aktivni tokom decembra meseca i na vašem polju rada, što znači do decembar mesec treba u potpunosti da iskoristite i tako spremite jedan kvalitetan i dobar teren za period koji vam dolazi.

POSAO

Sunce i Merkur borave u vašem polju karijere što vam otvara razne nove mogućnosti za poslovni uspeh i napredak. Ako se bavite poslovima koji imaju veze sa medijima, komunikacijom, marketingom a u krajnjem slučaju i trgovinom, očekujte značajna dešavanja i uspehe tokom decembra meseca. Kraća putovanja će odigrati značajnu ulogu u smislu nekih novih susreta koji će vam doneti i neke nove poslovne prilike. Kao što je već rečeno veoma je važno da tokom decembra meseca budete maksimalno poslovno aktivni, da stvorite jednu dobru radnu atmosferu jer će ulazak Jupitera krajem meseca samo podstaći uspeh i dalji napredak. Finansije još uvek bez značajnih promena ali budite sigurni da će naredni period doneti pozitivne promene i u toj sferi vašeg života.

LJUBAV

Slobodne ribe će imati priliku da upoznaju jednu stariju ali uticajni i društveno uspešnu osobu upravo preko nekih poslovnih aktivnosti. Nemojte zanemariti simpatije koja ova osoba pokazuje prema vama jer sudeći po svim aspektima sve ovo se može pretvoriti u jednu pre svega zanimljivu a kasnije i lepu ljubavnu priču. Ribe koje su u vezi moraju malo više pažnje posvetiti svom partneru jer je njemu u ovom periodu iz nekog razloga potrebna vaša podrška i pomoć. Bez obzira na sve obaveze morate pronaći vremena i način kako da pomognete svom partneru koji će svakako umeti da vam uzvrati.

ZDRAVLJE

Ribe koje imaju neko hronično oboljenje moraju biti oprezne u periodu od 5. do 15. Decembra. Poštujte terapiju i budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!