• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Dragi naši rođeni u zodijačkom Ovna, oktobar mesec vam donosi mnogo pozitivnih dešavanja ali morate biti strpljivi što ipak, priznaćete, nije u vašoj prirodi. Samo na taj način možete očekivati da će one prave prilike koje su vam planetarne energije namenile doći u pravom trenutku.

POSAO

Već na početku meseca biće formiran trigon Merkura sa Jupiterom što je svakako veoma pozitivan aspekt. Problem ovog puta može biti to što je Merkur u retrogradnom hodu zbog čega isti neće ispoljiti svu svoju pozitivnu energiju. Ipak, postoji način da se i ovo prevaziđe, posebno za ovnove koji žele da ostvare neke svoje poslovne planove koji datiraju iz prošlosti. Upravo se sada može ukazati prilika da konačno realizujete ono što do sada iz nekog razloga niste mogli ili niste stigli. Sunce sve do 22. boravi u vašoj 7. kući horoskopa što će vam pomoći da lako i kvalitetno ostvarite komunikaciju sa drugim ljudima a što vam takođe može pomoći u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva. Sklapanje poslovnih partnerstva za vas može biti veoma uspešno pre svega u periodu od 1. do 22. oktobra. Nakon manje finansijske nestabilnost tokom prve nedelje ovog mesečnog ciklusa, očekujte znatno bolje prilike od 9. do 16. oktobra.

LJUBAV

Ljubavni život će biti veoma dinamičan tokom narednih dana za rođene u znaku Ovna. Tokom čitavog meseca pratiće vas povoljni aspekti a na vama je da ih iskoristite u skladu sa vašim trenutnim emotivnim statusom. Ako ste slobodni početak emotivne veze je moguć u period od 1. do 22. oktobra. Ako sa druge strane postoji osoba iz prošlosti a prema kojoj i dalje gajite emocije lepe vesti možete očekivati u periodu od 7. do 13. oktobra.

ZDRAVLJE

Merkur je u retrogradnom hodu do 18. oktobra što može negativno uticati na vaše zdravlje. Imunitet je oslabljen a moguće je da se neki zdravstveni problemi iz prošlosti ponovo aktiviraju.

Bik Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Bikovi mogu očekivati jedan relativno miran i povoljan mesečni period. Situacija na poslovnom planu je stabilna, u ljubavi su moguća neka iznenađenja dok je u sferi finansija potrebno malo više opreza u periodu retrogradnog Merkura što će potrajati do sredine oktobra meseca.

POSAO

Na poslovnom planu sve teče nekim svojim tokom zbog čega ne treba očekivati neke velike promene u toj sferi vašeg života. Ako težite ka nekim novinama na polju posla dobar period za neke konkretne korake očekujte od 9. do 16. oktobra kada će Venera biti u sekstilu sa Saturnom. Bićete pod uticajem stabilnih energija koje možda ne donose nagli napredak i promene ali svakako daju osnovu za napredak koji teče polako ali na duže staze. Saradnja sa starijim kolegama ili ljudima koji imaju određeno poslovnom iskustvo vam u ovom periodu može biti od velike pomoći. Ovo je ujedno i period koji može biti povoljan za bikove koji trenutno nisu poslovno angažovani.

Merkur vlada vašim poljem finansija i zbog svog retrogradnog hoda može doneti određene izazove u toj sferi vašeg života. Veoma je važno da oprezno ulažete novac a izvesna su i neka kašnjenja u isplati nekih finansijskih sredstava prema vama. Krajem meseca i u toj sferi dolazi do postepene stabilizacije.

LJUBAV

Bikovi mogu očekivati razna ljubavna dešavanja na radnom mestu. Ovo je posebno naglašeno ako neka priča u tom smislu datira još iz prethodnog perioda i sada je izvesna kulminacija takvih dešavanja. Ako ste slobodni, ljubavna veza može početi upravo na vašem radnom mestu dok sa druge strane zauzeti bikovi mogu biti u iskušenju da započnu neku vrstu ljubavne avanture. Ipak budite oprezni jer vas od 15. do 26. očekuju veoma izazovni aspekti koji mogu veoma loše uticati na vašu postojeću ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je malo više fizičke aktivnosti kako bi sačuvali svoju kondiciju i vitalnost. Tokom ovog mesečnog perioda biće formirani aspekti koji ukazuju na mogućnost povećanja telesne mase.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Rođeni u zodijačkom znak Blizanaca još uvek osećaju manjak energije, neku vrstu blokade i nezadovoljstva upravo zbog retrogradne energije vladajuće planete Merkura. Merkur je svoje retrogradno kretanje započeo pred sam kraj prethodnog mesečnog perioda i u tom kretanju biće sve do 18. oktobra. Tokom navedenog period malo više pažnje posvetite i svom zdravlju.

POSAO

Uprkos retrogradnom Merkuru blizanci treba da se posvete poslovnoj sferi života i koliko god je moguće da budu poslovno i društveno aktivni. Trigon Marsa i Jupitera biće na snazi u periodu od 12. do 22. oktobra što je veoma snažan i podsticajni aspekti za poslovni uspeh. Vreme je da sprovedete u delo neke od vaših ideja i ambicija a neki blizanci mogu očekivati i bolju poslovnu ponudu koju svakako treba dobro razmotriti. Sudeći po svim planetarnim aspektima takvu ponudu sada treba prihvatiti. Pluton nakon dužeg vremenskog perioda konačno kreće direktno od 6. oktobra što će svakako postepeno doneti neke bolje energije u poslovnu sferu vašeg života. Upliv navedenih pozitivnih energija možete očekivati tokom druge polovine ovog mesečnog ciklusa kada i vaš vladara Merkur krene direktno. Bolje okolnosti i prilike možete očekivati na polju finansija nakon 11. Oktobra kada će i Saturn nakon dužeg perioda krenuti direktno.

LJUBAV

Sunce boravi u vašem polju ljubavi što znači da ni ova sfera vašeg života neće ostati u drugom planu tokom ovog mesečnog ciklusa. Konjukcija sa Marsom može doneti neka nova poznanstva prvenstveno lepšim pripadnicama ovog vazdušnog zodijačkog znaka. Nova poznanstva su moguća tokom čitavog mesečnog perioda a posebnu pažnju obratite na period od 1. do 22. oktobra. Zauzeti blizanci mog očekivati veoma prijatna iznenađenja od strane svog partnera. Dugogodišnje veze mogu rezultirati i zajedničkim životom.

ZDRAVLJE

Zbog retrogradnog Merkura morate malo više pažnje posvetiti svom zdravlju. Prvenstveno radite na svom imunitetu. Početkom meseca su mogući problemi sa nogama pre svega su ugroženi zglobovi i koža.

Rak Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Tokom ovog mesečnog perioda mnoga dešavanja kod nama dragih rakova biće vezana za dom, porodicu i nekretnine. U vašoj 4. kući nalaze se Sunce, Merkur i Mars što će vam otvoriti razne mogućnosti i prilike a u zavisnosti od vaših trenutnih aktivnosti ali i želja. Rešavanje nekog stambenog pitana je sasvim moguće a značajan uspeh mogu očekivati rakovi koji se bave privatnim poslom. Problemi su mogući u samoj komunikaciji unutar vašeg doma i porodice.

POSAO

Venera koja vlada vašim 4. poljem 8. oktobra ulazi u vaše polje rada i stvara usku vezu između doma, porodice i posla. Otuda dobre energije za ostvarenje privatnog posla ili neke dobre prilike ako ste već u privatnim vodama. Zbog toga morate biti odlučni, prepoznati neke svoje prilike i vešto ih iskoristiti do kraja tekućeg meseca. Sa druge strane, ako je vaš posao vezan za nekretnine zavidne rezultate uz maksimalni poslovni angažman možete očekivati od 12. do 20. oktobra što može biti jedna odskočna daska za vaš dalji napredak i karijeru. Nešto izazovniji aspekti biće na snazi od 15. do 26. oktobra a isti se najviše mogu odraziti na rakove koji rade u nekim velikim kompanijama. Izvesne su neke promene unutar same firme a koje se mogu negativno odraziti i na vas. Uprkos svemu, oktobar mesec mnogim rakovima donosi značajan finansijski dobitak.

LJUBAV

Dešavanja na polju ljubavi treba očekivati tek tokom druge polovine oktobra meseca. Nema nekih značajnih aspekata za slobode rakove ali su moguća neka poznanstva koja kasnije mogu rezultirati rađanjem emocija. Zauzeti rakovi moraju biti oprezni jer ih očekuju nešto izazovniji aspekti i to već nakon 14. pa sve do kraja tekućeg meseca. Već narušene, nestabilne ili veoma sveže emotivne veze mogu biti veoma ugrožene. Gledajte na to kao na još jedno iskustvo u vašem životu.

ZDRAVLJE

Rakovi mogu očekivati dobru zdravstvenu situaciju tokom ovog mesečnog ciklusa. Savet je da pokušate da održite redovan i stabilna režim ishrane.

Lav Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Komunikacije, neka nova poznanstva pa i putovanja mogu obeležiti ovaj mesečni period kada su u pitanju naši vatreni lavovi. Veoma je važno da posvetite svoje vreme drugim ljudima, da prihvatite one koji iz bilo kog razloga žele da postanu deo vašeg života jer je sasvim izvesno da će zadovoljstvo ali i korist na kraju biti obostrana. Najviše pažnje obratite na ljude rođene takođe u vatrenom znaku, druge lavove, strelčeve i ovnove.

POSAO

Saturn u prirodnom horoskopu vlada vašim poljem rada i nakon nekoliko meseci isti od 11. oktobra prekida svoje retrogradno kretanje i kreće direktno. To svakako treba pozitivno da utiče na vaše poslovne aspekte i da nakon nekoliko meseci konačno osetite upliv jedne mnogo bolje i prodornije energije u ovu sferu vašeg života. Pored toga i Venera koja vlada vašim poljem karijere tokom ovog mesečnog ciklusa formira relativno povoljne aspekte ali je za njihovu aktivaciju potrebna i vaša lična inicijativa. Prema tome treba da budete maksimalno poslovno aktivni jer samo na ta način možete očekivati pozitivna dešavanja. Nije reč o nekim velikim promenama ali se neke stvari nameću i nagoveštavaju neke promene i prilike koje mogu uslediti tokom narednih nedelje pa i meseci. Finansije mogu biti u manjem zaostatku za šta slobodno možete okriviti retrogradnog Merkura koji takvu energiju prema vama šalje sve do 18. oktobra. Do tog datuma izbegavajte bili kakva veća ulaganja, pozajmice a obratite pažnju i na to gde i koliko trošite svoj novac.

LJUBAV

Neko ko je vaš prijatelj ili koga posmatrate kao prijatelja u jednom trenutku može pokazati emocije prema vama. Verovatno vas to neće oduševiti, možete biti čak pomalo i razočarani jer vaše interesovanje prema toj osobi ne ide u tom pravcu. Pokušajte da održite koliko je to moguće prijateljski odnos ako već smatrate da ljubav između vas nije moguća. Sa druge strane ako ste slobodni jedna uticajna osoba, društveno priznata možda čak i popularna može privući vašu pažnju. Izgledi za početak emotivne veze nisu mali u periodu od 12. do 20.oktobra.

ZDRAVLJE

Problemi sa kičmom i kostima generalno, konačno počinju da slabe. Dobra terapija će tokom ovog meseca pokazati rezultate a vama doneti toliko očekivano olakšanje.

Devica Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Device takođe osećaju retrogradni uticaj Merkura. Merkur se u svom retrogradnom hodu nalazi u vašoj 2. kući horoskopa što znači da finansije mogu biti problematične tokom ovog perioda posebno do 18. oktobra do kada je Merkur retrogradan. Takođe, u prirodnom horoskop ova planeta vlada i vašim poljem karijere zbog čega nije realno očekivati neke značajne promene ili ekspanziju u toj sferi vašeg života.

POSAO

Uprkos retrogradnom Merkuru situacija na polju posla se polako stabilizuje i popravlja. Saturn koji boravi u vašoj 6. kući nakon dužeg perioda konačno od 11. oktobra kreće direktno što će i vama doneti jedno olakšanja i nešto bolje energije na samom poslu. Ipak, neki veliki napredak, unapređenje ili bolje radno mesto još uvek nije realno očekivati. U svako slučaju veoma je važno da polako krećete u jednu novu fazu koja će svakako vremenom doneti i željene promene. Budite sigurni da je neko do sada primetio vaš trud i zalaganje na radnom mesti ali kao do trenutno nije pravo vreme za promene. Čeka se prilika koja je najpogodnija za vas ali koja će svakako da vam se pruži u nekom naredno periodu. Veoma je važno da sada pripazite na vaše finansije jer možete biti skloni da neki novac jednostavno izgubite ili ga uložite u potpuno pogrešnu investiciju. Ako ipak imate potrebu za bilo kakvim ulaganjem to je najbolje učiniti nakon 18. oktobra.

LJUBAV

Device koje su već duži vremenski period same tokom oktobra meseca konačno mogu očekivati promenu svog emotivnog statusa. Izvesno je poznanstvo sa nešto starijom osobom od vas koja će vam pružiti ne samo iskrene emocije već i sigurnost kako u emotivnom tako i u finansijskom smislu. Možda vam na samom početku to neće delovati kao prava prilika ali vreme koje prevedete sa tom osobom će vas svakako ubediti u suprotno. Ako ste u vezi pa i braku od 22. do 29. očekujte probleme u komunikaciji a sasvim je evidentno da ćete sami doprineti takvoj energiji i odnosu sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE

Ako je tokom proteklog perioda bilo nekih zdravstvenih problema sada možete očekivati stabilizaciju ali se oprez i odgovornost savetuju i tokom ovog mesečnog ciklusa kako bi se trend poboljšanja nastavio i dalje.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Drage vage, oktobar mesec donosi pomalo nestabilnu i promenljivu energiju u vaš život uprkos Suncu koje do 22. boravi u vašem znaku. Sunce vam daje potrebnu energiju, budi vaše ambicije dok vas retrogradni Merkur koji takođe boravi u vašem znaku pomalo sputava i ne dozvoljava vam da ostvarite sve vaše ideje i ambicije. Posebnu pažnju obratite na dalja putovanja koja bi u ovom periodu bar do 18. oktobra trebalo izbegavati.

POSAO

Veoma je važno da radite na onome što ste do sada ostvarili ili pokrenuli. Oktobar mesec prosto nije period kada treba ulaziti u neke nove poduhvate i projekte. Poseban oprez je potreban vagama čiji posao zahteva česta putovanja. Takođe, sve što je u vezi sa inostranstvom i strancima tokom ovog mesečnog perioda neće doneti neki veliki i značajan uspeh i napredak. Stabilizacija i nešto bolje energije u tom smislu očekuju se krajem ovog mesečnog ciklusa. Sunce će 23. ući u vaše drugo polje horoskopa donoseći neke nove prilike na polju finansija. Ipak, u periodu od 25. pa sve do kraja meseca mogući su neki troškovi ili ćete biti prinuđeni da rešite neki finansijski problem koji vas već izvestan vremenski period koči i sputava. Sada prosto morate pronaći način kako bi taj teret skinuli sa svojih leđa.

LJUBAV

Na ljubavnom planu se takođe ne očekuju neke značajne i velike promene a shodno vašem trenutnom emotivnom statusu. Ako ste slobodni tako će verovatno i ostati sve do kraja ovog mesečnog ciklusa. Prosto neće biti nekih značajnih prilika za vaše ljubavno ostvarenje dok sa druge strane nećete ni sami imati neku veliku želju za primenama u to sferi vašeg života. Zauzete vage mogu očekivati lepe trenutke i značajnu podršku i pomoć od svog partnera posebno u periodu od 12. do 22.

ZDRAVLJE

Moguće su uspale i virusne infekcije posebno u periodu od 15. do 26. oktobra.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Škorpije se nalaze u jednom periodu stagnacije i povlačenja u neki svoj svet. Niste posebno fizički aktivni niti željni nekih velikih promena. Nije da vam iste nisu potrebne već prosto osećate da sada nije vreme za tako nešto. Više ste okrenuti sebi, svojim unutrašnjim potrebama ali i planovima koje treba definisati i ostvariti u periodu koji nailazi.

POSAO

Sunce, retrogradni Merkur i Mars kao vaš suvladar, nalaze se u vašoj 12. kući horoskopa što vas jednostavno sklanja od javnog života. Sada je period kada ste posvećeni sebi i kada radite iza scene. Ako se bavite umetnošću ili su vaše poslovne aktivnosti jednostavno takve da nemaju mnogo veze sa javnošću možete očekivati uspeh. Inspiracija vam je na zavidnom nivou i to sada treba iskoristiti. Veoma je važno da sada definišete sopstvene želje i napravite plan kako te želje najbolje i najlakše ostvariti. Već pred sam kraj meseca planetarne energije se polako menjaju i pružaju šansu da sve ono što je bilo u vašim mislima konačno ugleda svetlost dana. Zbog toga vam je potrebno strpljenje a tekući period svakako možete iskoristiti i za odmor i regeneraciju. Kada Sunce 23. uđe u vaš znak počinje period vaše vladavine ali ćete biti suočeni sa kvadratom Sunca i Saturna od 25. oktobra što znači da će biti izvesnih blokada i poteškoća ali kao što i sami znate vi svoju najveću snagu pokazujete upravo tada kad je najteže.

LJUBAV

Lepi ljubavni aspekti vam se smeše već na početku ovog mesečnog ciklusa kada je izvesno da će vaše interesovanje probuditi jedna nešto mlađa osoba od vas. Biće tu zajedničkih interesovanja i mnogo tema za razgovor što će u jednom trenutku gotovo sigurno probuditi i vaše emotivno interesovanje. Pokušajte da što više vremena provodite zajedno jer vaši zajednički trenuci mog doneti značajne pozitivne promene u vaš život. Već zauzete škorpije mogu očekivati poteškoće u odnosu zbog nekih neiskrenosti ili tajni. Ako ih imate, preduhitrite kvadrat Venere i Neptuna koji je na snazi od 22. do 29. oktobra tako što ćete iskreno i otvoreno razgovarati sa vašim partnerom čak i o onim najosetljivijim temama.

ZDRAVLJE

Zbog kvadrata Marsa i Plutona od 15. do 26. moguće su neke komplikacije koje su u vezi sa reproduktivnim organima a čuvajte se i povreda fizičke prirode.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Kao i kod većine zodijačkih znakova tako će i kod strelčeva retrogradni Merkur doneti malo stagnacije i poteškoća. Dragi strelčevi, Merkur vlada vašom 7. i 10. kućom prirodnog horoskopa što znači da su manje blokade moguće u sferi vaše karijere ali i u odnosima sa drugim ljudima. Svaku saradnju u ovom periodu treba dobro razmotriti i definisati šta su vaši benefiti u novonastalom odnosu. Retrogradna energija Merkura na snazi je do 18. oktobra.

POSAO

Venera na samom početku meseca formira kvadrat sa Jupiterom što znači da vaši apetiti i želje na poslovnom planu mogu biti veći nego što su vaše trenutne mogućnosti. To naravno ne znači da nije moguće ostvariti sve ono što želite i na čemu radite ali trenutno nije pravi trenutak za to. Sada je bolje završiti neke poslove koji datiraju iz prethodnog perioda i tako stvoriti čist i jasan teren za neke nove poslovne poduhvate i ciljeve. Već od 9. oktobra uprkos retrogradnom Merkur možete očekivati neke nove prilike ali oprez je potreban kada je u pitanu saradnja sa drugim ljudima. Pojaviće se neki iskusniji ljudi od vas koji će imati potrebu da neke vaše sposobnosti iskoriste možda i na vašu štetu. Iz tog razloga bilo kakvu poslovnu saradnju nemojte započinjati pre 20. oktobra. Dobra vest za vas je da će Saturn nakon dužeg vremenskog perioda, koji inače vlada vašim poljem finansija, od 11. oktobra krenuti direktno što će postepeno doneti stabilizaciju i poboljšanje u finansijskoj sferi vašeg života.

LJUBAV

Strelčevi će tokom oktobra imati jednu zaista lepu priliku za ostvarenje na ljubavnom planu. U vašem životu se pojavljuje jedna osoba koja potiče iz inostranstva ili ima veze sa istim, možda se samo razlikuje od vas po nacionalnom ili verskom osnovu ali emocije mogu veoma brzo da se rode posebno u periodu od 12. do 22. oktobra. Ne samo da možete biti srećni i emotivno ispunjeni već će ova osoba doneti promene i u ostale sfere vašeg života.

ZDRAVLJE

Hrana može imati veliki uticaj na vaše zdravlje tokom prve dve nedelje ovog mesečnog ciklusa. Obratite pažnju na kvalitet hrane koju unosite a možete biti skloni i preterivanju što može izazvati probleme sa probavnim traktom.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Oktobar mesec je značajan za rođene u zemljanom znaku Jarca. Naime, Saturn koji vlada vašim znakom nakon nekoliko meseci konačno kreće direktno donoseći jednu mnogo bolju i prodorniju energiju u svaku sferu vašeg života. Saturn kao što i sami verovatno već znate, boravi u vašoj drugoj kući horoskopa što znači da su finansije nešto što vas u ovom periodu života okupira i gde je realno očekivati najviše dešavanja. Direktan hod Saturna kroz ovo polje svakako nagoveštava pozitivna dešavanja u narednom periodu.

POSAO

Tokom ovog mesečnog ciklusa imamo mnogo promena što se tiče retrogradnih energija a shodno tome na snazi je i retrogradni Merkur koji inače vlada vašim poljem rada. To znači da za sada ne treba pokretati bilo kakve nove poslovne aktivnosti, obratite pažnju na probleme koji postoje na vašem trenutnom radnom mestu i pokušajte da ih rešite kako bi dalje mnogo lakše mogli poslovno da funkcionišete. Promene na poslu su izvesne a zahvaljujući Veneri možete očekivati i neku nagradu u materijalnom smislu za dosadašnji rad i trud u sklopu organizacije gde radite. Ako se bavite privatnim poslom imaćete priliku da sprovedete neke novine koje će znatno poboljšati vaše poslovanje a što je najbolje sprovesti u periodu od 10. do 22. oktobra. U svakom slučaju druga polovina ovog mesečnog ciklusa je znatno povoljnija i upravo tada treba da budete maksimalno poslovno aktivni i krenete u osvajanje svojih ciljeva.

LJUBAV

Razočarenje na polju ljubavi je moguće već na početku meseca jer osoba koja vas privlači ne oseća isto prema vama i možda je vreme da to konačno prihvatite. Morate krenuti dalje jer su veoma male mogućnosti da se ovde nešto promeni. Ako uspete u tome nova ljubavna prilika očekuje vas već u periodu od 9. do 16. oktobra ali je veoma važno da ono što je iza vas tamo i ostane. U suprotnom možete vrlo lako pokvariti ovu priliku koja vam se pruža.

ZDRAVLJE

Problemi sa respiratornim organima su mogući već na početku meseca a ovako nestabilne energije pratiće vas sve do 20. oktobra. Delujte preventivno.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Vodolije koje su usmerene na polje inostranstva mogu očekivati veoma neizvesnu situaciju. Sunce i Mars borave u vašoj 9. kući ali tu je i retrogradni Merkur koji može stvarati probleme posebno u vezi potrebne papirologije. Vaša želja i upornost da se ostvarite na tom polju je zaista na zavidnom nivou ali budite spremni na probleme i na to da neće sve ići tokom i brzinom koju ste očekivali.

POSAO

U poslovnom smislu druga polovina mesec je mnogo povoljnija za rođene u zodijačkom znaku Vodolije. Tokom prve dve nedelje bićete prinuđeni da rešavate neke probleme a budite spremni na iznenadne poteškoće koje ni najmanje niste očekivali. Nezadovoljstvo na radnom mestu je sve veće pa se u jednom trenutku možete odlučiti da na sve to stavite tačku i krenete u neke potpuno nove poslovne poduhvate. Inostranstvo je ono što vas veoma privlači ali neće sve ići lako zbog čega vam je povrh svega potrebno strpljenje. Neke pozitivne naznake u tom smislu očekujte tek pred sam kraj ovog mesečnog ciklusa a konačno ostvarenje je moguće u narednih par meseci. Veoma je važno da sve krene nekim svojim tokom i tada ćete biti mirniji i svakako sigurniji u svoje odluke. Finansijski dobitak je moguć već na samom početku meseca ali budite oprezni i sačekajte kao bi taj novac iskoristili na najbolji mogući način.

LJUBAV

Prošlost se prepliće kroz vaš ljubavni život. Još uvek niste definisali jedan odnos iz prošlosti i to vas sada muči. Šanse su vam podeljene, imate priliku da konačno rešite to, najpre sami sa sobom i krenete dalje ili da prosto pokušate da obnovite ovaj odnos koji u ovo periodu ima dobre šanse za nastavak. Odluka u svakom slučaju mora biti vaša. Najbolji momenat da napravite prvi korak je u periodu od 15. do 25. oktobra. Ako ste u braku od 7. do 13. očekujte nesporazum sa vašim partnerom koji može biti finansijske prirode.

ZDRAVLJE

Vodolije mogu imati problema sa štitnom žlezdom a izvesni su problemi i sa zubima. Možda je ovo pravi trenutak da posetite svog stomatologa.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Oktobar 2021. Godine

Drage naše Ribe, pred vama je jedan lep mesečni period. Energije nisu loše, planete su na vašoj strani a na vama je da sve to iskoristite na najbolji mogući način. Veoma važna informacija za vas je da će Jupiter 18. oktobra konačno prekinuti svoje retrogradno kretanje što će gotovo sigurno u vaš život doneti jednu potpuno novu energiju pored ostalog i na poslovnom planu.

POSAO

Na samom početku meseca moguće su manje poteškoće ako se bavite privatnim poslom jer neke investicije još uvek nisu isplaćene ili ste prosto pogrešili u nekim proračunima. Ipak, nemojte da brinete jer kako mesec teče i bliži se kraju situacija se okreće u vašu koristi. Ako gubitka bude ne očajavajte, imaćete priliku da vrlo brzo to nadoknadite. Jupiter ne samo da je vaš suvladar već vlada i vašim poljem karijere i nakon nekoliko meseci njegova retrogradna energija nestaje čime se i vi vraćate na onaj pravi poslovni kolosek. Tokom poslednje nedelje meseca dolazi vam ponuda od jedne ženske osoba za poslovnu saradnju što može biti obostrano veoma uspešno. Ne samo da će vam u jednom trenutku doneti materijalnu koristi već je ovo prilika da steknete i neko novo iskustvo. Ribe koje rade u nekoj od državnih institucija mogu očekivati ponudu za bolje radno mesto. Ipak, to još uvek neće biti adekvatno i finansijski ispraćeno. Najpovoljniji period za nama drage ribe tokom ovog meseca kada je posao u pitanju počinje 12. i trajaće do 20. oktobra.

LJUBAV

Ribe koje su slobodne neka ljubavna iskustva mogu imati upravo preko posla. Sasvim je moguće da će jedno novo poslovno poznanstvo preći u mnogo više od toga i to zaista nije loša priča. Ne samo da ćete biti emotivno ispunjeni već je ovo prilika i za dobro poslovno ostvarenje i saradnju. Ipak, naučite da razdvojite posao od emocija i zadovoljstva jer samo tako uspeh može biti potpuno.

ZDRAVLJE

Kičma može biti osetljiva u periodu od 1. do 22. oktobra i zato budite oprezni prilikom obavljanja bilo kakvih fizičkih poslova. Takođe, aritmija je ono što može doći do izražaja posebno ako ste i tokom proteklog perioda imali slične probleme. Redovna kontrola je sada veoma važna.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!