• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Zračite harizmom i lako privlačite suprotan pol. Uživaćete u sopstvenoj moći da se skoro svakom dopadnete, ali pazite da vas to ne ponese i zbog toga zanemarite vama važnu osobu. U drugoj polovini juna očekuju vas novi kontakti i zanimljivi pozivi. Mlađe Ovnove će privlačiti više neformalne veze i avanture. Ovnovi koji su u vezi mogu osetiti pritisak sredine da svoju vezu podignu na viši nivo, da je ozvaniče pa i pritisak da se ostvare kao roditelji. Ostanite dosledni sami sebi, jer to je jedini način da vam u budućnosti bude dobro i da pratite vlastiti put.

U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu radeći dodatni posao i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od druge polovine juna, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja ili profesionalnog napredovanja ili na uspostavljanje korisne poslovne saradnje.

Više će vam značiti mirnije fizičke aktivnosti, kao sto su joga i lagane šetnje, jer će vam živci biti napeti.

Bik Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Maksimalno iskoristite boravak Venere u vašem sazvežđu, jer njen uticaj počinje da slabi krajem juna. Imaćete potrebu za doterivanjem, izlascima i provodom. Promena društva, upoznavanje sa zanimljivim osobama i kraća putovanja doneće vam prilike za ostvarivanje vaših želja. Drugi će vas doživljavati privlačnim i neodoljivim. U bilo kakvom da ste statusu očekuje vas emotivno ispunjenje. Moguća veza koja proizilazi iz prijateljstva.

Vaša energija i ambicija na poslovnom planu neće ostati nezapažena i krajem juna je moguće napredovanje u poslu. Vrlo ste praktični u ostvarivanju svojih poslovnih ideja, spremno ćete preduzeti konkretne poteze.

Pratite svoje telo i njegove mogućnosti. Ne naprežite se preko granice, imajte meru u hrani i piću. Posebnu pažnju posvetite čulnim organima, proverite sluh i vid.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Na emotivnom planu moguce se kljucne odluke. Slusajte svoje srce i odlucicete ispravno da li da prekinete vezu ili brak ili cete uloziti dodatne napore da se odnosi poprave i taj put nece biti lak. Slobodne Blizance ocekuje flert sa nekom osobom iz proslosti.

Ovo je vazan period za Blizance koji su u finalnoj fazi ostvarenja nekog poslovnog plana, bilo da je to polaganje ispita, predstavljanje novih ideja ili poslednja faza projekta na kom ste dugo radili, ovo je pravi trenutak za realizaciju.

Idealan period je pred vama za napustanje nezdravih navika.

Rak Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Horoskop za za jun 2021. savetuje vam da se privremeno primirite i povučete da biste rešili svoja osećanja i želje, pa tek onda da delate u skladu sa njima. Sporedni zadaci će postepeno nestajati u pozadini, oslobađajući više vremena za spoznaju samog sebe. Predstavnici vodenih znakova u junu će postati vrlo pažljivi i intuitivni i otkriće mnogo novih stvari. Početkom juna ne dozvolite bilo kakvu zavisnost od drugih i pokazujte nezavisnost. Držite se umerenih ambicija i realnih ciljeva, ne vezujte odluke samo za finansije. Melanholičnim Rakovima je bolje da se ovog meseca ne opuste. Mladi mesec u Blizancima je pravo vreme da iskoriste nove prilike i mogućnosti. Iskoristite ovu energiju i ne puštajte nebitne osobe da utiču na vaše planove. Sunce u vašem sazvežđu učiniće vas nesebičnim. Ne odustajte i ne bojte se loših vesti.

Rakovi će biti pod zaštitom Venere skoro čitav mesec. U prvoj polovini meseca bićete okruženi pažnjom suprotnog pola. Mala promena u izgledu, nova frizura ili promena stila biće efektna i daće vam samopouzdanje i šarm. Usamljena srca će pronaći partnera, a porodični ljudi će ojačati veze i dodati im romantiku. Sunce u vašem sazvežđu učiniće vas nesebičnim. Brza energija Marsa gurnuće Rakove na odlučnu akciju i nagradiće ih istrajnošću. Ovo će biti ključ vašeg uspeha. Zainteresovaćete se za meditaciju i kako da unapredite vaše zdravlje.

Lav Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Jaka energija Sunca podstaći će snažnu želju za promenama u svim oblastima života. Jun mesec će za Lavove biti bogat i produktivan, posebno na poslovnom planu. Pod „Suncem u Blizancima“, Lava će privući nova zanimljiva i perspektivna poznanstva. Dobićete bezrezervnu podršku kolega i pokušajte da radite timski. Liderstvo će vam pomoći da steknete kredibilitet i poštovanje svojih zaposlenih. Budite oprezni sa predlozima nepoznatih ljudi. Mesec je uspešan za uspostavljanje kontakata i sprovođenje starih planova. Ne preterujte s manipulacijom drugima i vodite računa o svojoj reputaciji.

Mnogo prijatnih i romantičnih trenutaka očekuje predstavnike ovog vatrenog znaka pod uticajem tranzita Venere u znaku Raka. Početkom meseca uživajte u ljubavi i brizi svojih najmilijih. Iznenadite partnera večerom uz sveće ili romantičnim putovanjem van grada. Podelite svoje emocije i iskustva sa porodicom. Vreme je da se pomirite sa starim prijateljem i vratite izgubljene kontakte, podseća junski horoskop za Lava. Dugoročne veze će igrati važnu ulogu i uticaće na vaše planove. Okružite se istomišljenicima, pokušajte da izbegnete lažljivce i licemerje. Ne pozajmljujte novac u junu i uzdržite se od neizvesnih finansijskih transakcija.

Mladi mesec u Blizancima i prstenasto pomračenje Sunca 10. juna pružiće Lavu priliku da se duhovno regeneriše i podmlađuje. U drugoj polovini meseca češće budite u javnosti, viđajte se sa prijateljima i iskoristite Mesečevu energiju za svoju dobrobit. Posle 11. juna, Mars ulazi u vaše sazvežđe. Uz njegovu podršku postaćete jači i produktivniji. Vreme je da razmotrite o ishrani dnevnoj rutinini, jer ćete osetiti da vam treba više energije za sve što želite da postignete. Šetajte na svežem vazduhu i češće se bavite fizičkom aktivnošću.

Devica Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Juni 2021. neće doneti neke značajne poteškoće i nevolje za Devicu. U emotivnom i porodičnom životu mogu se pojaviti problematični trenuci, da biste se izvukli iz njih, moraćete iskreno da razgovarate o nesuglasicama sa svojim partnerom. Horoskop za Devicu za jun nagoveštava važne promene na profesionalnom planu. Da biste ih primenili u životu, moraćete da potpuno uronite u posao. Bilo bi korisno delegirati neke odgovornosti drugima. Sunce u Blizancima pomoći će vam da postignete profesionalni uspeh do sredine meseca. Device će se osećati odgovornim ne samo za svoju finansijsku slobodu, već i za materijalnu sigurnost svojih bližnjih.

Prvih dana juna Venera će preći u znak Raka. Tokom ovog perioda, Devica će imati želju da uskladi ciljeve i interese sa svojim partnerom. Slobodni predstavnici znaka moći da pronađu podršku u društvu prijatelja. Mladi mesec u Blizancima učiniće Devicu osetljivom na njihov položaj u društvu. Ovaj dan će vam pomoći da pronađete nove ideje za dalji napredak. U narednih šest meseci biće moguće razviti jedinstvene poslovne projekte i definisati profesionalne ciljeve.

Horoskop za Devicu za jun 2021. predviđa da će druga polovina meseca biti mnogo zanimljivija i bogatija od prve. Kaleidoskop događaja će se pokrenuti novom snagom. U ovom trenutku Device moraju da promene pravila igre. Na primer, Device koje imaju porodicu će razmišljati o renoviranju ili čak preseljenju u veći grad ili drugu zemlju. Naravno, neće biti moguće takve velike odluke doneti samostalno, ali sada je trenutak da partnera podstaknete na ovu misao. Kvadrat Saturna i Urana može dovesti do sukoba sa autoritetom. Dakle, promene i reforme na radnom mestu mogu značajno uticati na planove Devica.

Kraj juna 2021. biće pun neobičnih događaja. Retrogradni Jupiter pomoći će Devicama koje se bave preduzetništvom da uspešno zaključe ugovore i steknu nove klijente. Retrogradni Merkur će vam pružiti priliku da promenite nešto u svom poslu. Pun mesec u Jarcu podsetiće Device da su u nastojanju da postignu svoje ciljeve zanemarili prijatelje i porodicu. Želećete da zaboravite na sve obaveze i jednostavno se opustite.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Juni 2021. će za Vage biti skladan i stabilan period. Ovog meseca Vaga će moći da postigne bilo koji cilj, mada će za to biti potrebno mnogo truda. Merkur koji se kreće retrogradno će vas naterati da pažljivo donosite poslovne odluke, naročito treba biti pažljiv potpisivanju ugovora. Horoskop za Vagu za jun 2021. ne preporučuje delegiranje svojih odgovornosti na partnere, prijatelje i druge ljude. U ovom trenutku potrebna je samo lično angažovanje i kontrola. Sunce u Blizanacima pomoći će vam da proširite vidike, pa čak i da dođete do novih otkrića. Javiće vam se jaka potreba da pronađete smisao života i svoju misiju.

Početkom juna, Venera će ući u znak Raka. Od ovog trenutka u životu Vage započinju pozitivne promene u profesionalnoj sferi. Velika je verovatnoća da ćete uspostaviti romantičnu vezu sa nekim ko će vam pomoći u karijeri ili izgradnji sopstvenog posla. Prstenasto pomračenje Sunca poklopiće se sa mladim mesecom u Blizancima. Ovaj dan može biti početak putovanja ili romanse na daljinu.

Očekuje vas vrlo aktivna i dinamična sredina meseca, a da biste postigli željeni uspeh, moraćete da iznesete originalne ideje. Što budete kreativniji, to će rezultat biti veći. Sekstil Venere i Urana udvostručiće vašu harizmu. Ovo je pravi trenutak da zasijate na svakom planu. Horoskop za Vagu za jun 2021. prediviđa da će u drugoj polovini meseca biti moguće poboljšati finansijsku situaciju, uz podršku kolega. Kvadrat Saturna i Urana uzburkaće život predstavnika ovog znaka. Na ovaj dan ne biste trebali donositi ozbiljne odluke, čak i ako je svaka sitnica unapred isplanirana. Velika je verovatnoća da sve neće ići po planu, a plan će biti moguće sprovesti tek u oktobru 2021. godine.

Krajem juna, Vage će moći da pronađu ravnotežu između glavnih aspekata života. Slobodne Vage posvetiće više vremena svojoj karijeri i prijateljima. Porodični ljudi mogu se suočiti sa manjim poteškoćama u ličnim odnosima. Preporučujemo da se otvorite voljenoj osobi i uvažite njeno mišljenje. Pun mesec u Jarcu doneće promene vezane za dom. Ovo može značiti završetak obnove ili preseljenje u novi dom.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Horoskop za Škorpiju za jun 2021. podseća na trku sa preprekama, ali drugačije ne može biti, jer ovaj vodeni znak ulazi u fazu duhovnog preporoda. Tranzitna Venera u znaku Raka, u velikoj meri će uticati na percepciju ličnih odnosa. Škorpija će postati lojalnija partneru i zahtevnija prema sebi, a takva transformacija će dobiti pozitivan odgovor. Glavna stvar je da ne preterate u demonstraciji svojih najdubljuih osećanja.

Već od prvih dana juna 2021. godine u horoskopu Škorpije zacrtane su promene u ličnom životu, ali koliko će one biti uspešne zavisi od delovanja ovog vodenog znaka u prethodnim mesecima. Mesec u Ribama delovaće će uspavljujuće efekat na Škorpije, pa nećete biti svesni kad počne proces filtriranja svega suvišnog iz vašeg života. Biće teško pomiriti se sa nekim gubicima.

Do sredine meseca, za Škorpiju je bolje da ograniči aktivnost, više razmišlja i bavi se finansijskim planiranjem. Pomračenje Sunca u Blizancima 10.06. pokrenućeu vašu spremnost za promene. Ovaj događaj će se poklopiti sa mladim mesecom. Po horoskopu Škorpije za jun, ovaj dan se smatra uspešnim za prijateljske sastanke, kućne poslove i komunikaciju sa mladjim saradnicima i kolegama.

Početak druge polovne meseca obeležava ulazak Marsa u sazvežđe Lava, što će na Škorpiju uticati najviše na poslovnom planu u smislu kako se tada postave prema obavezama tako će im biti do kraja meseca. U odnosima sa kolegama i pretpostavljenima, horoskop za jun preporučuje neutralnost tj. ne zauzimati stranu i ne ulaziti u sukobe. Zdravlje neće biti najbolje prve polovine meseca, ali redovni treninzi sa fokusom na vežbe snage pomoći će vam da se regenerišete.

Prelazak Sunca iz Blizanaca u sazvežđe Raka krajem meseca povećava šanse za uspešan završetak meseca za Škorpiju u nekim aspektima. Horoskop za kraj juna povoljan je za mentalni rad - dizajn, proučavanje, pisanje. Poslovna i obrazovna putovanja biće uspešna. Škorpije koje nisu u vezi očekuju prijatna poznanstva, ali treba biti oprezan sa izborom partnera - energija vodenog znaka često privlači osobe koje žele samo avanturu. Retrogradni Merkur nažalost sabotira sve pokušaje poboljšanja finansijske situacije.Ne zadužujte se, jer povraćaj novca pozajmljenog u junu može trajati dugo i biti praćen poteškoćama.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Juni 2021. godine za Strelčeve će biti mesec dobrih prilika i novih iskustava. Ovog meseca biće moguće postići uspeh čak i tamo gde se činilo da su svi izgledi protiv vas. To će vas učiniti još znatiželjnijim i ambicioznijim. Glavna stvar u bilo kom poslu je pravilno rasporediti vreme i trud. Horoskop Strelca za jun 2021. predviđa poznanstvo sa uticajnom osobom sa kojom možete da izgradite poslovni ili lični odnos. Sunce u Blizancima povećava šanse predstavnicima znaka za ulazak u brak ili poslovno partnerstvo.

Prelaskom Venere u sazvežđe Raka probudiće se strastvena osećanja, međutim većini predstavnika ovog znaka to neće biti dovoljno, nego će očekivati potpunu predanost telesnu i emotivnu od strane partnera takvi zahtevi neće preterano prijati voljenoj osobi pa će doći do sukoba. Mladi mesec u Blizancima će vas podstaći da napravite balans u socijanom životu, da se posvetite samo onim ljudima koji su zaista vredni vaše pažnje i koji su spremni da vam priteknu u pomoc kad vam pomoc zatreba. Do kraja meseca će se jasno iskristalisati odnosi sa nekim za koga ste shvatili da nije odan prijatelj.

Sredinom meseca, Strelčeve očekuje prijatno vreme sa voljenom osobom. Međutim, ovo je neće potrajti pa se ne zalećite, nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Ako se tokom ovog perioda partner razočara u vaše postupke, biće vrlo teško vratiti poverenje. Kvadrat Sunca i Neptuna učiniće Strelca previše mekanim, fleksibilnim i sanjarskim. Odjednom ćete se naći u svetu fantazije, gde nema zla, laži i kukavičluka. Malo odmora od realnosti neće skoditi ako ne ostanete predugo sa tim ružičastim naočarima.

Poslednji dani juna biće vrhunac dešavanja iz prethodnog perioda. Nekoliko situacija koje će vas zadesiti biće rezultat prošlih delovanja. Pun mesec u Jarcu uticaće pozitivno na finansijsku situaciju Strelca. Ovo je dobar period za završavanje projekata i mogućnost da se osvoji novčana nagrada. Moguće je da će doći do planiranog povećanja plate ili ćete naći novi izvor prihoda. Iznenadni priliv veće količine novca može vas podstaći na velike ali beskorisne kupovine, tako da pripazite kako trošite da ne biste opet bili na početku.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Horoskop za jun za Jarca predviđa velike promene u životu, pre svega na emotivnom planu. Venera će boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi. Planete vam donose uzbuđenja, delovaćete kao magnet za suprotan pol, Samopouzdanje vam je na nivou što ne može ostati neprimećeno i privlačićete pažnju gde god da se pojavite. Potrudite se da vaša dela budu u skladu sa onim što osećate. Jarčevi koji su u vezama imaće priliku da obnove strast, da dostignu nove nivoe bliskosti sa voljenom osobom.

Slobodni prestavnici znaka treba da iskoriste vreme za Izlaske i aktivnosti u krugu prijatelja, jer će biti mnogo dobrih prilika za upoznavanje novih ljudi. Shvatićete da je krajnje vreme da izađete iz svoje ljuske. Pokažite se takvi kakvi jeste, bez filtera.

Na poslovnom planu horoskop Jarčevima predviđa poneka kašnjenja i zastoje u realizaciji planova, ali put kojim idete je dobar jer stičete nove saradnike, ulagaćete razborito svoj novac i dobitak na kraju meseca će vas učiniti zadovoljnim.

Što se tiče zdravlja primetićete da vam je koncentracija smanjena. Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

U poslu će doći do izražaja vaše praktične sposobnosti i efikasnost. Ne volite kad ceo projekat ne zavisi od vas ali sada ćete morati da se prilagodite okolnostima i prepustite deo odgovornosti drugima. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Potrudite se da do kraja meseca vratite sve svoje dugove.

Zadovoljstvo i razonoda su takođe na dnevnom redu, dobro je vreme uzeti nekoliko slobodnih dana …

Slobodne Vodolije priželjkuju vezu sa jednom neobičnom i zanimljivom osobom. Planete vam idu na ruku pa iskoristite ovaj mesec da uspostavite kontakt, marak i posredno. Od druge polovine meseca očekujte nova poznanstva i uzbudljivi susreti. Poslednji dani juna nagoveštavaju lepo iznenađenje, budite otvoreni za neobične predloge.Do kraja juna očekuju vas susreti sa ljubavima iz prošlosti. Ako se neko umešao u vaš odnos netačnim informacijama, sada istina izlazi na videlo. Velike su šanse za pomirenja. Svaku nejasnu situaciju definitivno raščistite.

Horoskop za jun za Vodlije koje su u vezi donosi dobre izglede za obećanja o zajedničkoj budućnosti ili posvećenosti. Ako ste dugo čekali taj trenutak, konačno možete da se opustite. Vaš partner će se potruditi, idući čak i do popuštanja vašim hirovima. Biće to najlepši letnji mesec za vasi sigurno najromantičniji.

Zdravlje će biti solidno, povedite računa o ishrani i unosite dovoljno tečnosti.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Jun 2023. Godine

Sa Jupiterom i Neptunom u vašem znaku, vaša ljubav će se brzo pretvoriti u rolerkoster strasti i romantike! Srećom, Venera u Raku će vas podržati u ovoj romantičnoj viziji vaše veze, ali i dalje morate biti oprezni oko određenih iluzija koje bi vam mogle isprazniti novčanik ili povrediti srce.

Za slobodne Ribe, kojima je potrebna ljubav, stižu mnoge prilike da upoznaju nove ljude. Nešto što se činilo da će se završiti na laganom flertu sada postaje ozbiljna priča. Ako se dvoumite između dva partnera, opredelite se za stabilnu osobu. Možda je starija od vas. Ako to uspete da prevaziđete znajte da ste napravili najbolji izbor. Sjajan provod doživljavate kroz vezu na putovanju.

Horoskop za jun za Ribe koje su u vezi ne predviđa velike promene. Odnos sa partnerom je stabilan iako ćete poželeti više dinamike i aktivnosti. Predložite zajedničko bavljenje nekim sportom ili plesom. Morate vi biti inicijator pokretanja i partner će vas rado pratiti.

Uživajte u moći Marsa do 11. juna da završite posao koji je u toku, to će biti bolje od traženja kompromisa i odlaganja jer ćete tako izbeći mnoga kašnjenja ili nesporazume. Vaše aktivnosti i vaša osećanja govore jasnije od vaših reči koje vas ubacuju u zbunjujuće kontradiktornosti kojima nema kraja …U periodu od 20. juna, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uz povoljan upliv Urana i Neptuna očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama.

Zdravlje će biti promenljivo. Ako ste pod terapijom budite odgovorni.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!