• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Dragi naši rođeni u zodijačkom znaku Ovna i dalje je na snazi period vaše vladavine, period kada ste puni snage i kada treba na svakom polju da pokažete i ispoljite sav potencijal koji posedujete. Vaše ambicije su na zavidnom nivou a mogućnosti da sve svoje želje realizujete zaista nisu male.

POSAO

Sve do 25. aprila na snazi su veoma povoljni aspekti kada ja u pitanju poslovna sfera vašeg života. Tokom prve polovine meseca možete očekivati podršku drugih ljudi u vašim poslovnim aktivnostima a posebno obratite pažnju na one koji iza sebe već imaju određeno poslovno iskustvo u sferi kojom se i sami bavite. Svaki savet ili pomoć u ovom trenutku može predstavljati značajnu odskočnu dasku za period koji sledi. Tu je i finansijska podrška pa ako je potrebna neka vrsta ulaganja u poslovne projekte kojima ste posvećeni sada je pravi trenutak da to i realizujete. Veoma je važno da budete maksimalno poslovno aktivni do 20. aprila nakon čega prodorne planetarne energije lagano slabe. To naravno ne znači da neće biti dobrih mogućnosti i prilika za vas ali će vam biti potrebno nešto više vremena i energije kako bi započete poslove priveli kraju. Ako težite ka promeni posla sjajan period za takve aktivnosti očekuje vas od 23. do 28. aprila.

LJUBAV

Boravak Sunca i Venere u vašem znaku sve do sredine meseca nagoveštava veoma dinamičan ljubavni život. Nema vremena za čekanje i sada je pravi trenutak da se slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka konačno emotivno ostvare. Već na samom početku meseca očekujte veoma prijatna iznenađenja i zato pokušajte da budete koliko god je moguće društveno aktivni. Zauzeti pripadnici ovog zodijačkog znaka pa i oni koji su u braku manje trzavice u odnosu mogu očekivati od 16. pa sve do kraja ovog mesečnog ciklusa.

ZDRAVLJE

Velika količina energije obasipaće vas većim delom ovog meseca. Ipak, tokom poslednjih dana aprila zbog svega se možete osećati veoma iscrpljeno pa se savetuje bar neki kraći odmor daleko od posla i obaveza.

Bik Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Rođeni u znaku Bika se nalaze u jednoj fazi mirovanja i kao da se spremaju za period koji dolazi. Pokušajte još malo da se odmorite, da definišete vaše ciljeve i ambicije za naredni period jer se već tokom druge polovine ovog meseca otvaraju neke nove opcije a energija i volja se na velika vrata vraćaju u vaš život.

POSAO

Venera kao vaš vladar ali i vladara polja rada tokom ovog meseca formira razne aspekte koji će uticati na vaše poslove ali i one projekte koje tek planirate da ostvarite ili pokrenete. Mnogi od vas će biti prinuđeni da prekinu neke dosadašnje aktivnosti ali sve u cilju kako bi mogli da se posvete nekim potpunom novim poslovnim poduhvatima. Sjaja period za bikove uslediće sredinom meseca ali isto tako budite spremni da se suočite sa izazovima i problemima koje ste do sada iz nekog razloga zanemarivali. Samo tako možete očekivati pozitivan rasplet i mogućnost za dalji napredak. Od 15. do 20. aprila izvesna su veoma prijatna finansijska iznenađenje a to je ujedno povoljan period za sve vrste novčanih transakcija bilo da se radi o kreditu ili nekom ulaganju u poslove projekte. Za one koji nisu zadovoljni trenutnim poslom prilika za promenu otvara se u periodu od 19. do 24. aprila.

LJUBAV

Na ljubavnom planu vas već od samog početka ovog mesečnog ciklusa očekuju zanimljiva dešavanja. Ako ste slobodni obratite pažnju na jednu malo stariju osobu od vas iz vašeg neposrednog okruženja koja sudeći po svemu gaji određene simpatije prema vama. Može ovo biti zanimljiva priča ako odlučite da se prepustite i date toj osobi ali i sebi priliku da se bolje upoznate. Ako ste u vezi veliko razočarenja u partnera je moguće tokom poslednje nedelje ovog mesečnog ciklusa.

ZDRAVLJE

Od 11. pa sve do 20. aprila obratite pažnju na stomak a pripadnice lepšeg pola mogu imati manjih ginekoloških problema. Ne odlažite pregled ili kontrolu.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Blizanaca su i dalje pod uticajem Marsa u njihovom znaku. Mars vam daje potrebnu energiju za sve životne aktivnosti ali budi u vama i manju dozu agresije i nervoze zbog čega morate birati način i sredstva uz pomoću kojih dolazite do svog cilja. Ako adekvatno i na ispravan način iskoristite energiju koju posedujete možete očekivati jedan dinamičan i pre svega uspešan mesečni period koji je pred vama.

POSAO

Od 4. do 20. aprila možete očekivati kako namerne tako i one slučajne susrete sa uticajnim ljudima i ako budete samo malo taktični i strpljivi neki od tih susreta mogu odneti boljitak ili novine u vaš poslovni život. Komunicirajte odmereno i pokušajte da pokažete sav svoj potencijal i želju da uđete u neke nove projekte i poslove. Idealan period za konkretne pregovore ili donošenje važnih ali konačnih odluka očekuje vas od 15. do 20. aprila što i može bit velika prekretnica za mnoge rođene u ovom vazdušnom znaku. U globalu, poslovni aspekti su vam veoma naklonjeni tokom aprila meseca samo je važno da budete strpljivi i taktični, da ništa ne požurujete i ne pokazujete ni najmanju dozu agresije. Finansije su stabilne i za sada bez značajnih promena.

LJUBAV

Prva polovina meseca je zaista povoljno aspektovana i kada se radi o vašem ljubavnom životu bilo da ste slobodni ili se već nalazite u emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, idealan period da započnete novu romansu je od 1. do 7. a zatim od 10. do 16. aprila. Izvesno je i poznanstvo sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Ipak, druga polovina aprila doneće nešto izazovnije aspekte gede se svako vaše nezadovoljstvo u vezi može pretvoriti u želju za raskidom što se posebno odnosi na veze koje su sveže ili tek započete.

ZDRAVLJE

Veoma je važno da pokušate da kanališete višak energije kroz neki sport ili neke druge fizičke aktivnosti kako bi sačuvali dobro kako fizičko tako i mentalno zdravlje.

Rak Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Dragi rakovi, mesečni period koji je pred vama donosi veoma lepe prilike kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Vaša aktivnost se očekuje na svim poljima života a sasvim je moguće da će se tokom aprila kod vas preplitati ljubavni i poslovni aspekti zbog čega ovo može biti veoma dinamičan ali i zanimljiv mesečni period za sve pripadnike ovo vodenog znaka.

POSAO

Najviše uspeha tokom narednih dana na poslovnom planu mogu očekivati rakovi koji se bave ekonomijom i svim poslovima koji imaju veze sa finansijama ili imaju direktni kontakt sa novcem. Sve do 16. aprila bićete pod uticaj veoma značajnih aspekata koji ne samo da će doneti dobre poslovne rezultate već se sve to veoma pozitivno može odraziti i na vaše finansije. Sve dugovanja sada mogu biti uspešno rešena bilo da se radi o nekim vašim dugovanjima ili pak dugovanjima prema vama. 24. aprila Mars kao vladar vaše 10. kuće horoskopa ulazi u vaš znak što donosi neku potpuno novu energiju u vaš poslovni život a prema tome i mogućnost za promene za sve rakove koji tome teže. Oprez od 19. do 23. aprila kada su u pitanju dokumenti i sve vrste ugovora.

LJUBAV

Susret Venere i Sunca u vašem 10. polju otvara mogućnost za neke nove susrete pa i simpatije koje se rađaju upravo na radnom mestu. Možda je ovo samo avantura ili pokušaj ali može biti zanimljivo i sva ta dešavanja mogu uneti neku posebnu energiju i u vaše poslovne aktivnosti. Za sve slobode rakove sjajan period na ljubavnom planu otvara se od 24. kada Mars uđe u vaš znak i ovu sferu života učini veoma važnom tokom perioda koji je pred vama.

ZDRAVLJE

Problemi koji su vas pratili tokom proteklog mesečnog perioda mogući su i tokom prvih dvadeset dana aprila. Budite oprezni i odgovori a kako se mesec bliži kraju tako možete očekivati postepenu stabilizaciju na zdravstvenom planu.

Lav Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Za rođene u znaku Lava tokom aprila meseca nema prostora za odmor. Aspekti su veoma snažni i treba u potpunosti da ih iskoristite jer ovo može biti jedan veoma značajan mesečni period za vas tokom ove 2021. godine. Posao svakako treba da bude u prvom planu i ovo za mnoge lavove može biti dugo očekivana prilika.

POSAO

Već na samom početku meseca susreću se Venera kao vladara vašeg polja rada i karijere i Sunce kao vaš vladar u vašem 9. polju. Ovo je snažan aspekt koji ukazuje na uspeh i donosi priliku da zablistate u svom poslu, da dobijete priznanje ili čak na neki način postanete popularni u svom okruženju. Zato je veoma važno da budete društveno i poslovno aktivni kako bi u potpunosti aktivirali i iskoristili ove snažne energije. Istovremeno je aktivirano i vaše polje inostranstva pa ako imate takvih ambicija sada je pravi trenutak da ih pokrenete. 15. aprila Venera a zatim 20. i Sunce ulaze u vaše polje rada i karijere što daje dobar osnov za dalji napredak i razvoj već započetih poduhvata. Pored svih već navedenih aspekata ujedno i vaš vladar polja finansija sve do 19. formira lepe aspekte što znači da i na polju finansije možete očekivati osetni boljitak.

LJUBAV

Na polju ljubavi neće biti značajnih dešavana sve do 22. aprila nakon čega lavovi koji su slobodni mogu očekivati da će im prići jedna osoba kojoj se ni najmanje nisu nadali. Najpre ovo može biti veliko iznenađenje za vas ali je istovremeno sasvim moguće da ta osoba probudi vaše interesovanje. Kraj ovog i početak sledećeg meseca vrlo lako možete obeležiti novom ljubavnom vezom. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu očekivati jedna prijatan i skladan mesečni period u društvu svog partnera.

ZDRAVLJE

Svim već navedenim povoljnim aspektima pridružuju se i dobri aspekti na polju zdravlja. Savet je da nakon 25. malo više pažnje obratite na bubrege a moguće su i prehlade manjeg intenziteta.

Devica Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Rođeni u znaku Device tokom aprila meseca posebnu pažnju treba da obrate na društveni život i kontakte sa drugim ljudima. Mnogi novi kontakti koje tokom ovog mesečnog perioda ostvarite mogu pozitivno uticati na mnoge sfere vašeg života pre svega na posao, donoseći neke nove mogućnosti na tom polju.

POSAO

April mesec u globalu donosi pregršt povoljnih aspekata pa tako ove energije neće zaobići ni vaš znak. Suština je u komunikaciji i novim poznanstvima. Neke informacije dopiru do vas što može doneti podsticaj da pokrenete neke nove poslove ili možda čak promenite posao kojim se trenutno bavite. Posebno je značajan sam kraj meseca kada možete očekivati veliku pomoć i podršku od drugih ljudi a što će vam pomoći da poboljšate svoj poslovni a kasnije i finansijski status. Kada je reč o finansijskim aspektima oprez vam je ipak potreban, posebno od 16. pa sve do kraja aprila meseca. Mogući su kako neplanirani troškovi tako je izvesno i kašnjenje nekih isplatama koje očekujte. Veoma je važno da dobro isplanirate svoje finansije kako bi bez većih poteškoća i problema i ovaj mesečni ciklus priveli kraju.

LJUBAV

Ako ste slobodni u periodu od 1. do 13. aprila očekuju vas povoljni aspekti koji ovu sferu vašeg života, naravno uz vašu ličnu aktivnost i bogat društveni život neće ostaviti u drugom planu. Planetarne energije su na vašoj strani i daju vam snažnu podršku ali samo od vas i vaših aktivnosti zavisi krajnji rezultat. Suština je da je pred vama prilika da promenite svoj emotivni status. Sa druge strane zauzete device mogu imati manjih poteškoća u odnosu sa partnerom. Od 19. do 23. možete očekivati jedan krizni period kada je veoma važno da kontrolišete svoju ljubomoru koja je bez osnova jer to veoma pritiska vašeg partnera i svakako negativno utiče na vaš odnos.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu nema naznaka za neke značajnije zdravstvene probleme.

Vaga Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Konjukcija Venere kao vašeg vladara i Sunca odigrava se na samom početku meseca u vašoj 7. kući horoskopa. Društveno ste veoma aktivni, inspirativni i ako se bavite nekom vrstom umetnosti lako se može dogoditi da zablistate i i da početak aprila meseca najavi jednu ekspanziju koja vas očekuje u narednom periodu. Pred vama je mesečni period čija prva polovina donosi zaista povoljne aspekte dok ćete tokom druge polovine biti pod uticajem nešto izazovnijih planetarnih energija.

POSAO

Vage umetnici treba da iskoriste sve prilike koje se otvaraju već tokom prve nedelje ovog mesečnog ciklusa sa jedne strane dok sa druge strane vage koje su imale kontakte sa strancima, bile angažovane na nekim projektima koji imaju veze sa inostranstvom mogu očekivati značajne rezultate dosadašnjeg rada što će se najviše odraziti u finansijskom smislu. Sve ono što želite a niste završili pokušajte da odradite tokom prve dve nedelje aprila meseca kada imate dobru planetarnu podršku. Kako mesec teče i bliži se karaju biće nešto teže ostvariti svoje ciljeve a mogući su i iznenadni problemi ili odlaganje nekih ranije planiranih projekata. Idealno iskorišćeno vreme tokom aprila za vage jeste radna prva polovina meseca dok je možda najbolje poslednje dve nedelje iskoristiti za odmor.

LJUBAV

Kada su ljubavni aspekti u pitanju nema mnogo naznaka za neke značajnije promene koji god da je vaše emotivni status sve do 27. aprila. Neke energije biće aktivirane tokom poslednjih dana ovog mesečnog ciklusa a one zapravo predstavljaju uvod u neka dešavanja koja vas očekuju tokom meseca koji sledi. Na ljubavnom planu biće potrebno još malo strpljenja što naravno ne znači da nije realno očekivati neke prijatne susrete i prolazne avanture.

ZDRAVLJE

Kada je u pitanju zdravstvena situacija uz samo malo odgovornosti nema razloga za brigu. Malo više pažnje ipak treba da obrate vage koje pate od nekih hroničnih bolesti ili oboljenja koja zahtevaju duži tok lečenja. Pridržavajte se svoje terapije i saveta lekara kako ne bi sami doprineli komplikaciji vaše zdravstvene situacije.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Drage naše Škorpije, u mesečni ciklus koji je pred nama ulazite u pratnji veoma povoljnih energija na mnogim poljima vašeg života. Aspekti Sunca imaju veliki uticaj na vas a ovog puta možete očekivati zaista povoljne energije koje Sunce šalje prema vama kroz aspekte sa Venerom, Saturnom, Marsom i Merkurom.

POSAO

Obzirom da je Sunce prirodni vladar vašeg polja rada i karijere svi gore navedeni aspekti će najveći uticaj imati upravo na tu sferu vašeg života. Već na samom početku meseca očekuje vas konjukcija Sunca i Venere što znači da će Škorpije koje imaju veze sa umetnošću ili se bave nekim javnim poslom imati uspeh tokom prve polovine aprila meseca. Tu je i sekstil sa Saturnom što vam daje jedan ozbiljan i istrajan pristup svim vašim poslovnom poduhvatima. Mars će vam dati potrebnu energiju da sve privedete kraju a Merkur doneti neke nove kontakte koji mogu doneti i novine u vaš poslovni život. Mnogo povoljnih aspekte biće formirano tokom prve polovine aprila dok to ipak neće biti slučaj u toku poslednje dve nedelje ovog meseca i zato je savet da maksimalno budete aktivni i uporni već na samom startu. Finansijski dobitak je moguć u periodu od 12. do 22. aprila.

LJUBAV

Aspekti su usmereni na poslovnu sferu vašeg života zbog čega ovaj puta nije realno očekivati neka značajnija dešavanja na polju ljubavi. Vaš emotivni status se tokom ovog meseca verovatno neće promeniti a ako ste u vezi ili braku krajem meseca pokušajte da pronađete zajednički jezik sa partnerom oko jednog tekućeg problema kako ne bi ugrozili odnos. Kao da je vreme da ono što vas sputava i koči konačno rešite i krenete dalje bez većih problema i trzavica u odnosu.

ZDRAVLJE

Velika količina energija može predstavljati problem ako je ne budete pravilno usmerili ali isto tako koliko god da se osećate dobro i snažno morate pronaći vremena kako bi uvek bili odmorni i spremni za nove poduhvate. U suprotnom možete iscrpeti organizam što će kasnije svakako stići na naplatu.

Strelac Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Rođene u zodijačkom znaku Strelca očekuje jedan dinamičan i veoma zanimljiv mesečni period. Neka dešavanja koja vas očekuju započeta su tokom proteklog mesečnog ciklusa a sada možete očekivati njihovu kulminaciju. Ni jedna sfera vašeg života sada ne sme biti zapostavljena kako posao, ljubav tako i zdravlje. Ako se dobro organizujete i iskoristite sve energije koje su pred vama možete očekivati jedan dobra i uspešan mesečni period.

POSAO

Sve do 20. aprila imate veoma snažnu planetarnu podršku na poslovnom planu. Čak nije ni mnogo važno čime se bavite, već je važno da budete maksimalno aktivni i da sve prilike na vreme prepoznate i da ih iskoristite. Ako ste već započeli neke pregovore ili bar imate ambicija za neka nova poslovna ostvarenja savet da iskoristite period upravo do 20. Strelčevi koji se duži niz godina bave jednim poslom i nalaze se na istom radnom mestu mogu očekivati pozitivne promene i napredak što će biti propraćeno i boljim finansijski primanjima tokom narednog perioda. Kontakti i poslovi sa pripadnicama lepšeg pola mogu vam doneti veliku korist toko aprila meseca. Oprez se savetuje od 16. do 25. kada nije poželjno donositi važne i radikalne poslovne odluke jer možete biti skloni da pogrešite što na kraju može umanjiti vaš uspeh.

LJUBAV

Ljubav je takođe važna stavka u vašem životu tokom ovog mesečnog perioda. Neka dešavanja su moguća i na samom radnom mestu a što je upravo ono što je na neki način već započeto tokom marta meseca. Sada je vreme da se stvari iskristališu i da konačno saznate na čemu ste. Budite uporni i istrajni u ostvarenju svojih želja jer su aspekti ovog puta na vašoj strani. Ako ste u vezi sve do 19. bićete pod uticajem povoljnih energija nakon čega morate malo više pažnje posvetiti odnosu kako ne bi došlo do distanciranja i zaista nepotrebnih problema.

ZDRAVLJE

Tokom druge polovine meseca morate obratiti posebnu pažnju na vaše zdravije. Imunitet će vam zbog mnogih ranijih aktivnosti biti oslabljen zbog čega je najbolji lek da na vreme delujete preventivno.

Jarac Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Dragi Jarčevi, pred vama je jedan relativno miran i povoljna mesečni period. Ne očekuje se neka velika ekspanzija u bilo kojoj sferi vašeg života ali svakako možete biti zadovoljni ako budete posvećeni svom poslu i svakodnevnim obavezama. Pored posla i dalje budite usmereni na vašu porodicu i dom gde su izvesna lepa dešavanja a nije isključeno ni uspešno rešavanje nekog porodičnog ili stambenog pitanja.

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom ovo može biti jedan zaista lep mesečni period kada bi problemi konačno trebalo da vas zaobiđu što će vam omogućiti da uspešno poslujete i polako razvijate svoj posao. Sredinom mesece očekuju vas aspekti koji donose određenu dozu sreće što svakako treba iskoristiti za rešavanje onih problema koji vas prate iz ranijeg perioda. Ako ste bez posla idealan period za konkurisanje ili sam poslovni intervju očekujte od 9. do 13. aprila. U istom periodu jarčevi koji žele da napreduju na poslu treba da pokažu interesovanje i inicijativu u tom smislu. Povoljne vesti u vezi finansija možete očekivati tokom poslednje nedelje aprila meseca. Ipak, tokom navedenog perioda izbegavajte pozajmice bilo koje vrste. Ako imate takvih potreba najbolje je sačekati sledeći mesečni ciklus.

LJUBAV

Vladar vašeg polja ljubavi je Venera i ista će sve do 15. aprila formira zaista lepe aspekte. Koliko i na koji način ćete iste iskoristiti zavisi isključivo od vas i vaših ličnih aktivnosti. Ako postoji osoba koja vam se dopada idealan period da istoj priđete je već na samom početku meseca. Sa druge strane ako kod vas ne postoji bilo kakvo emotivno interesovanje isto se može roditi upravo tokom prve dve nedelje ovog mesečnog ciklusa. Budite sigurni da ovo može biti jedna zaista lepa avantura a možda i ozbiljna emotivna veza.

ZDRAVLJE

Od 19. do 23. bićete pod uticajem nešto izazovnijih aspekata na zdravstvenom planu zbog čega treba obratiti pažnju na sva hronična oboljenja. Svi ostali pripadnici ovog zodijačkog znaka tokom navedenog perioda treba da se čuvaju virusnih infekcija kao i povreda fizičke prirode.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Vodolije mesec april počinju sa aspektima koji će ih usmeravati na polje ljubavi dok će kraj ovog mesečnog perioda aktivirati aspekte koji su vezani za posao. Dobra vest za vas je da je većina ovih aspekata pozitivna pa ako budete mudri zaista ih možete iskoristiti u svoju korist i u cilju ostvarenja svojih želja i ambicija. Ako je moguće pokušajte upravo tako da usmerite svoju energiju, prva polovina meseca na ljubavi a druga polovina na poslovni aspekt vašeg života.

POSAO

Mars koji je suvladar vašeg polja rada i karijere ulazi u vašu 6. kuću 24. aprila i time veoma snažno aktivira ovu sferu vašeg života. Sve ovo može biti samo uvod u neka dešavanja koja vas očekuju tokom narednog mesečnog ciklusa. U svakom slučaju Mars sredinom meseca formira povoljne aspekte zbog čega je veoma važno da bez obzira na vaš trenutni poslovni status budete aktivni. Ako ste bez posla vreme je da ozbiljno krenete u potragu za istim a ako ste zaposleni razmotrite neke opcije koje bi mogli sprovesti u narednom periodu što će vaš posao učiniti boljim a istovremeno vam doneti i bolja finansijska primanja. Ako ste u inostranstvu prihvatite jednu novu poslovni opciju koja je u ovom periodu veoma izvesna.

LJUBAV

Merkur kao vladar vašeg polja ljubavi već 4. aprila ulazi u vašu 3. kuću horoskopa što svakako otvara mogućnosti za neka nova poznanstva. Mnoge vodolije zanimljivu osobu mogu upoznati i na nekom kraćem putovanju, u nekoj obrazovnoj ustanovi ili preko svojih rođaka. Obratite pažnju na ta nova poznanstva jer se iz istih zaista može roditi zanimljiva ali i ozbiljna ljubavna priča. Slobodne Vodolije sada imaju sjajnu priliku da promene svoj emotivni status. Ako ste vezi ili braku očekujte jedan zanimljiv i lep mesečni period zbog čega treba da što više vremena provedete sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE

Nema naznaka da vodolije tokom ovog mesečnog perioda mogu imati neke značajne zdravstvene probleme.

Ribe Mesečni Horoskop

Za April 2024. Godine

Drage ribe, mesečni period koji je pred vama donosi mnogo iznenađenja vašem znaku. Pre svega na polju finansija a što je najvažnije iznenađenja mogu biti pozitivna. Naravno, nije trenutak da sedite i čekate da vam iznenađenja sama dođu već se aktivirajte i budite sigurni da imate sjajnu priliku da konačno rešite otvoreno pitanje ili problem koji vas duže vreme prati na tom polju.

POSAO

Poslovi koji imaju veze sa finansijama i ekonomijom svakako dospevaju u prvi plan zbog čega značajne rezultate i uspeh mogu očekivati ribe koje se bave upravo tom vrstom posla. Takođe, ovo može biti povaljan mesečni period i za neka novčana ulaganja u poslovne svrhe. Ako imate razvijen dobar plan budite slobodni da uložite novac jer sudeći po aspektima to može biti isplativo tokom narednog perioda. Veoma je važno da sve ono što želite, što je ključno za vaš posao pokrenete do 16. aprila do kada su na snazi veoma jaki i povoljni aspekti. Nakon toga neće sve ići kako ste planirali i moguće su manje blokade. Druga polovina meseca biće povoljna za ribe koje se bave trgovinom ili transportom.

LJUBAV

Početak meseca na ukazuje na neka značajna dešavanja na polju ljubavi ali sudeći po svemu nećete imati ni mnogo vremena da se posvetite toj sferi vašeg života. To naravno ne znači da treba da budete potpuno pasivni ali isto tako ni vaša očekivanja na tom polju ne treba da budu prevelika. Ipak, u periodu od 23. do 27. biće formiran jedna zanimljiv aspekt koji sasvim iznenada, kada se tome najmanje nadate, može doneti jednu novu osobu u vaš život a vrlo brzo zatim može se probuditi i vaše emotivno interesovanje. U svakom slučaju pokušajte da produbljujete ovo novo poznanstvo. Zauzete ribe treba da planiraju putovanje sa svojim partnerom jer će i vama i vašem parteru u skorije vreme biti potreban odmor.

ZDRAVLJE

Pokušajte da pronađete vremena i odradite jedan sistematski pregled. Mogući su neki skriveni manji zdravstveni problemi koje treba rešiti. Takođe, savetuje se i poseta stomatologu.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!