• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Dragi naši ovnovi, dobro nam došli i u ovu Novu 2021. godinu. Budite sa nama i dalje i prvi saznajte šta planetarne energije iz meseca u mesec donose upravo vašem znaku. Mi vam želimo mnogo sreće, želimo vam mnogo pozitivne energije, volju i snagu da svaki vaš cilj na kraju krunišete uspehom.

POSAO

Tokom prve nedelje januara meseca, Mars lagano plovi upravo kroz vaš znak. Novu godinu, novi ciklus započinjete sa onom pravom ovnovskom energijom ali savet je da ipak ne žurite previše jer neki vaši planovi pa i ambicije mogu biti u manjem zaostatku. Naime, problem je u kvadratu koji će Mars u periodu od 04. do 22. januara formirati sa Saturnom. Ovo jeste period iskušenja, period kada morate, hteli vi to ili ne, da idete jednim malo težim putem ali i da rešavate neke probleme i poslove koji datiraju iz perioda koji je za vama. Zbog svega toga ne treba da gubite nadu i optimizam već da se izborite sa svim izazovima kako bi stvorili neke bolje okolnosti za sebe kako na poslovnom tako i na privatnom planu. 7. januara Mars ulazi u vašu drugu kuću što stavlja akcenat na polje finansija. Zbog izazovnog kvadrata sa Saturnom budite oprezni, izbegavajte neke značajne novčane transakcije, najbolje sve do kraja tekućeg meseca. Ako težite promenama na poslovnom planu iste možete očekivati tokom poslednje nedelje januara meseca.

LJUBAV

Na polju ljubavi rođeni u znaku Ovna mogu očekivati lepa dešavanja tokom ovog prvog meseca 2021. godine što se prvenstveno odnosi na slobodne pripadnike ovog zodijačkog znaka. U periodu od 5. pa sve do 20. januara otvaraju se sjajne opcije za početak jedne potpuno nove ljubavne romanse zbog čega vaš društveni život u ovom periodu mora biti u prvom planu. Iskoristite ove pozitivne energije i uživajte u divni ljubavnim trenucima koji se naziru. Druga polovina meseca pomalo je izazovne za one koji su već u vezi što u nekim slučajevima može rezultirati i raskidom iste.

ZDRAVLJE

Zbog nešto izazovnijih aspekata Marsa posebnu pažnju obratite na vaše zdravlje, pre svega u periodu od 4. do 23. januara. Koža, kosti, kičma ali i zubi mogu biti posebno ugroženi.

Bik Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Dragi bikovi, srećna vam Nova 2021. godina. Januar je pred nama, novi godišnji ciklus što znači i mnogo novih prilika zbog čega vas pozivamo da i dalje ostanete sa nama i uvek prvi saznate šta vam to zvezde spremaju za svaki mesečni ciklus i tokom ove 2021 godine. Vreme je da provirimo i saznamo šta su vam to zvezde pripremile za januar mesec...

POSAO

9. januara Venera ulazi u vaše 9. polje horoskopa. U pratnji zaista povoljnih aspekata možete očekivati lepe poslovne prilike posebno ako su vaše ambicije ili poslovni poduhvati u vezi sa inostranstvom, strancima, inostranim firmama ili ako imate bilo kakve veze sa špedicijom i transportom. Trigon Venere sa Uranom u periodu od 10. do 17. januara donosi razne prilike ali i iznenađenja u vaš poslovni život. Nema mnogo vremena i zato morate reagovati odmah i svaku novu opciju što pre razmotriti kako vam neke nove prilike i mogućnosti ne bi izmakle. Takođe, 20. januara i Sunce ulazi u vaše polje karijere što vam donosi neku novu energiju i podsticaj kada su poslovni planovi i ambicije u pitanju. Kvadrat Sunca sa Marsom od 20. pa sve do kraja meseca može doneti probleme sa vašim nadređenim ali sve su to situacije koje će vam na neki način otvoriti oči, nakon čega će vam vaša pozicija i važnost na rednom mestu biti mnogo jasnija. Finansijski dobitak moguć je tokom poslednjih dana januara meseca.

LJUBAV

Zauzeti bikovi mogu očekivati jedan lep i skladan odnos sa svojim partnerom. Sekstil Merkura i Neptuna na samom početku meseca ukazuje na divne i romantične zajedničke trenutke. Slobodni bikovi se mogu iznenada zaljubiti, možda čak i na prvi pogled, posebno u periodu od 3. do 8. januara ali mali su izgledi da ta ljubav bude obostrana i uzvraćena. Zato budite realni, prizemni kako to samo vi znate kako bi izbegli bilo koju vrstu razočarenja. Nestabilne veze koje iz nekog razloga ne funkcionišu najbolje posebno su ugrožene u periodu od 10. do 15. januara.

ZDRAVLJE

Samo tokom prve nedelje januara meseca postoje neki aspekti koji ukazuju na moguće zdravstvene poteškoće što sudeći po svemu datira još iz prethodnog mesečnog perioda. Dalje, kako mesec teče, ne treba očekivati značajne probleme u toj sferi vašeg života.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Dobro nam došli dragi naši blizanci. Sve lepo što se poželeli može mi vam svakako želimo u novoj 2021. godini i naravno pozivamo vas da i tokom narednih meseci ostanete uz nas i pratite sve naše mesečne ali i druge astrološke analize vašeg znaka. Sada budite uz nas i saznajte šta su vam to zvezde i planete pripremile za ovaj prvi mesečni period 2021. godine.

POSAO

Poslovni aspekti na samom početku meseca nažalost nisu posebno obećavajući. Kvadrat Marsa sa Saturnom u periodu od 4. do 22. januara donosi izvesne blokade zbog čega neke vaše planove nećete moći odmah da realizujete. Savet je da prosto ne žurite, lagano rešavajte svaki novonastali problem a strpljenje mora biti vaša glavna osobina bar tokom prve tri nedelje januara meseca. Pored toga i Sunce boravi sve do 20. u vašoj 8. kući što govori o tome da ovo nije period godine kada treba očekivati neku značajnu ekspanziju na poslovnom planu. Sasvim je moguće da se u nekom trenutku susretnete i sa poslovnim promenama koje niste očekivali. U početku možete biti zbunjeni, nesigurni ali vremenom ćete sigurno pronaći način da se vratite na onaj pravi kolosek kako bio ostvarili već zacrtane ciljeve. Nešto povoljnije okolnosti na poslovnom planu mogu očekivati blizanci koji se bave negom drugih ljudi, rade u nekoj od socijalnih ili zdravstvenih ustanova.

LJUBAV

Aspekti na polju ljubavi uliće vam optimizam koji može biti poljuljan zbog nešto izazovnijih poslovnih aspekata. Naime, trigon Venere i Marsa koji je na snazi od 4. do 15. januara mnogim blizancima može doneti neočekivana lepa dešavanja na polju ljubavi. Ako ste sami, ovo je sjajan trenutak da se konačno zaljubite i što je još važnije da vaša ljubav bude uzvraćena. Sasvim iznenadna i lepa dešavanja očekuju slobodne Blizance. Ako ste u vezi ili braku takođe možete očekivati jedna prijatan i lep mesečni period.

ZDRAVLJE

Zbog nešto izazovnijih aspekata izvesni su zdravstven problemi tokom prve polovine januara meseca. Moguće su upale, infekcije a posebno se čuvajte gripa i prehlade.

Rak Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Vreme je da i našim dragim rakovima poželimo sve najbolje u novoj 2021. godini. Ovaj mesečni period za vas počinje sa veoma aktivnim društvenim životom što svakako morate iskoristiti kako bi mnogo lakše ostvarili neke svoje ciljeve i želje kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Januar je pred nama ali vas svako pozivamo da i narednih meseci ostanete uz naš kanal.

POSAO

Već na samom početku januara meseca obradovaće vas povoljni aspekti na poslovnom planu pa se tako naziru i neke nove prilike i mogućnosti u toj sferi vašeg života. Ovu priliku prvenstveno treba da iskoriste rakovi koji su bez posla i da već u periodu od 4. do 17. januara promene svoj poslovni status. Biće ovde značajnih prilika a kako iste ne bi propustili savet je da budete društveno aktivni jer neki novi ljudi mogu doneti i neke nove opcije u poslovnu sferu vašeg života. Rakovi koji se bave poslovima koji imaju direktne veze sa finansijama značajan uspeh mogu očekivati od 21. pa sve do kraja januara meseca. Neki vaši rezultati mogu biti zapaženi nakon čega možete očekivati i adekvatnu nagradu. U sferi finansija neće biti značajnih poteškoća ali se oprez i izbegavanje bilo kakvih većih transakcija savetuje u period od 20. do 29. januara. Generalno možete biti zadovolji okolnostima i prilikama koje vas očekuju na samom početku ove 2021. godine.

LJUBAV

Rakovi koji su u vezi ili braku na samom početku meseca mogu imati poteškoća u odnosu sa partnerom. Vaše želje i stavovi se polako razilaze i nikako nemojte zanemariti probleme kako vašu vezu u jednom trenutku ne bi ugrozili doveli u pitanje. Slobodni rakovi mogu imati neke pokušaje da se emotivno ostvare ali za sada nema naznaka da je to ono pravo, ono što može ispuniti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Manji problemi sa kičmom ali i krvnim pritiskom mogući su u periodu tokom poslednjih deset dana ovog mesečnog perioda. Ako imate hronične probleme tog tipa tokom navedenog perioda budite posebno oprezni kako bi izbegli i neke dodatne komplikacije.

Lav Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Srećnu Novu 2021. godinu želimo i našim dragim lavovima. Tokom prvog meseca novog godišnjeg ciklusa rođene u ovom znaku Zodijaka očekuje pregršt aspekata što govori o činjenici da je sasvim realno očekivati dinamičan početak kako novog mesečnog ciklusa tako i početak nove godine.

POSAO

Prva polovina januara meseca donosi sjajne prilike na poslovnom planu. Ne samo da Sunce boravi u vašem polju rada već su ovde prisutni i značajni aspekti koje sada treba iskoristiti. U periodu od 5. do 12. neke novine na poslovnom planu mogu očekivati lavovi koji se bave umetnošću ali i oni koji su u sferi zdravstva. Konjukcija Sunca i Plutona u periodu od 09. do 19 januara donosi vam veliku količinu energije, pojačane ambicije i snažnu želju za uspehom. Ipak, morate biti oprezni kako ova velika količina energije i snažna volja za uspehom ne bi prerasla u neku vrstu destruktivne energiju. U trenutku se može desiti da ne birate način kako bi došli do cilja što može povrediti neke ljude u vašem okruženju a možete biti skloni i greškama koje vam mogu pokvariti planove. Uspeh je svakako moguć ali morate biti umereni i realni u njegovom ostvarenju. Ako niste ispunjeni ili zadovoljni poslom koji trenutno obavljate promene su moguće u periodu od 21. do 31. januara. Susret Sunca i Jupitera u vašoj 7. kući može vam doneti zaista lepe prilike za neke nove kontakte i poslovna partnerstva.

LJUBAV

Venera do 9. januara plovi kroz vaše polje ljubavi i pruža lepe prilike u toj sferi vašeg života. Posebno je značajan period nakon 4. januara kada će Venera formirati trigon sa Marsom što će doneti zaista lepe ljubavne prilike prvenstveno pripadnicama nežnijeg pola ovog zodijačkog znaka. Takođe, veoma značajan period za sve slobodne lavove nastupa tokom druge polovine januara kada će vladar vašeg polja ljubavi biti u konjukciji sa vašim vladarem Suncem. Ljubav je tu, oko vas a na vama je da budete maksimalno aktivni i prepoznate priliku koja vam se pruža.

ZDRAVLJE

Problemi sa štitnom žlezdom mogući su tokom prvih deset dana januara meseca. Proverite krvnu sliku i nemojte pored svih obaveza zanemariti vaše zdravlje.

Devica Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Drage device, srećna Nova 2021. godina. Iz meseca u mesec bili smo tu i za vas a tako će ostati i tokom ove 2021. godine. Iz tog razloga ostanite uz nas i iz meseca u mesec saznajte šta vam to planete i zvezde poručuju za određeni period. Januar mesec započinjete u pratnji raznih aspekata a akcenta je na samom startu kako na poslovnoj tako na ljubavnoj sferi vašeg života.

POSAO

Jupiter boravi u vašoj 6. kući što svakako predstavlja mogućnost pozitivnih iznenađenja ne samo tokom ovog tekućeg meseca već i tokom narednog perioda. Već u periodu od 21. pa sve do kraja meseca Sunce i Jupiter susreću se upravo u vašem polju rada. Ovo je prva značajna prilika koju vam Jupiter pruža i zato je veoma važno da poslovno budete veoma aktivni i odlučni. Možete očekivati podršku od nekih uticajnih ili vama nadređenih ljudi a sve u cilju poboljšanja vaše poslovne pozicije ali i finansijskog aspekta vašeg života. Možda će biti potrebno sprovesti i neke radikalne promene na koje još uvek niste spremni ali morate uložiti napor jer će sve to u narednom periodu rezultirati značajnim uspehom. Krajem meseca možete očekivati zadovoljstvo i kada su finansije u pitanju. Veoma je važno da tokom januara budete maksimalno aktivni, sve prilike i mogućnosti razmotrite i iskoristite jer vas od 30. očekuje retrogradno kretanje Merkura što u nekoj meri može umanjiti vaše prilike.

LJUBAV

Merkur i Sunce plove kroz vaše polje ljubavi i ove energije vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim i pasivnim u ovoj sferi života. U zavisnosti od vašeg trenutnog emotivnog statusa mogućnost poznanstva stoji vam sa Blizancem ili Lavom. Obratite pažnju na ljude rođene u ovom znaku Zodijaka. Posebno značajan period kada je najbolje započeti neku novu ljubavnu romansu očekuje vas od 18. do 30. januara. Zauzete device neće imati bilo kakvih ograničenja ili blokada kroz emotivni odnos a moguće je čak i da započnete neke nove projekte sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE

Što se zdravlja tiče aspekti tokom ovog meseca ne nagoveštavaju bilo kakve značajne poteškoće. Pad energije moguć je pred sam kraj januara meseca.

Vaga Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Puno lepih kontakata, puno ljubavi, zdravlja i sreće u Novoj 2021. godini želimo i našim dragim vagama. Prvi mesečni period ove godine je pred nama i vreme je da uradimo analizu planeta i aspekata i za sve rođene u ovom znaku Zodijaka.

POSAO

Januar mesec započinjete u pratnji zaista lepih aspekata koje formira vaš vladar Venera. Već u periodu od 4. do 15. tu je trigon Venere i Marsa što znači da vam entuzijazma, ambicije i energije neće nedostajati. Iskoristite ove podsticajne energije i ostvarite neke od vaših poslovnih želja i planova. Od 9. januara Venera plovi kroz vaše 4. polje horoskopa što otvara lepe prilike i povoljne okolnosti za sve vage koje se bave privatnim poslom dok sa druge strane ovo jeste prilika za pozitivno rešavanje nekih stambenih ili porodičnih pitanja. Generalno pred vama je jedan povoljan vremenski period. Iskoristite ovu lepu priliku kako bi stvorili jednu zdravu poslovnu osnovu i za mesece koji slede tokom ove godine. Na polju finansije situacija će takođe biti stabilna bez značajnih oscilacija obzirom na vaš trenutni finansijski položaj.

LJUBAV

Nakon dužeg vremenskog perioda vladar vašeg polja ljubavi konačno kreće direktno od 14. januara što će gotovo sigurno doneti jednu novu energiju u vaš ljubavni život. Ne samo da će za slobodne vage biti otvorene neke nove opcije u toj sferi života već će one koje su zauzete imati priliku da konačno reše neke nesuglasice i probleme sa partnerom a što datira još iz prethodnog perioda. Najpovoljniji period za početak nove ljubavne veze za slobodne vage realno je očekivati od 21. do 30 januara.

ZDRAVLJE

Aspekti koji su u vezi za zdravstvenom situacijom su povoljni tokom januara meseca. Manji oprez savetuje se od 9. do 16. kada su moguće prehlade i pad imuniteta ali ako budete odgovorni svakako ćete izbeći bilo kakve dodatne komplikacije u toj sferi vašeg života.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Drage škorpije, evo nas na pragu još jednog novog godišnjeg ciklusa i mi vam ovom prilikom želimo sve najbolje u novoj 2021. godini. Januar mesec ove 2021. godine donosi vam prilike za promene ali i za jedan novi početak. Takođe, Sunce 20. januara ulazi u vaš znak što predstavlja početak vaše vladavina u narednih trideset dana a mi vam ovom prilikom želimo i sve najbolje povodom vašeg rođendana.

POSAO

Veoma povoljni aspekti već u periodu od 4. do 15. januara donose ne samo prilike za promene na poslovnom planu već i sjajne prilike za značajnu finansijsku dobit. Svi ovi aspekti značaja uspeh obećavaju škorpijama koje se bave ekonomijom i svim poslovima koji imaju direktne veze sa finansijama. Veoma je važno naglasiti da svaki posao koji započnete i definišete tokom ovog mesečnog perioda ima sjajne izglede za uspeh i dalji razvoj tokom narednih meseci koji dolaze. U periodu od 9. do 19. januara morate biti spremni da donesete neke značajne i važne odluke koje će u velikoj meri uticati na vaš dalji razvoj u poslovnom smislu. Iz tog razloga budite usmereni na tu sferu vašeg života i tako iskoristite sve ono što vam planete i zvezde pružaju već na samom početku ove 2021. godine. Ako se po jutru dan poznaje pred vama je jedan uspešan i pre svega dinamičan godišnji period.

LJUBAV

Bilo da ste u vezi ili da ste slobodni u period od 5.do 12. možete biti suočeni sa raznim ljubavnim iskušenjima. Naime, čak i ako ste u vezi vašu pažnju može privući jedna osoba čime možete ugroziti već postojeći emotivni odnos. Budite oprezni jer ovo je samo prolazna avantura i sudeći po svemu nije vredna rizika. Ako ste slobodi, interesovanje možete pokazati za osobu koja nije sloboda što vam može doneti samo avanturu ali i razočarenje. Mogućnost za neko ozbiljnije emotivno vezivanje za slobodne škorpije otvara se u periodu od 20. do 26. januara.

ZDRAVLJE

Januar mesec iskoristite i za proveru vašeg zdravstvenog stanja. Možda nemate jasne tegobe ali kao da kod vas postoje neki manji zdravstveni problemi. Savet je da uradite jedan redovan lekarski pregled i tako na vreme reagujete na potencijalni zdravstveni problem.

Strelac Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Ima li išta lepše nego dočekati novu godinu sa Venerom u svom znaku. Dragi Strelčevi, vi imate tu čast a mi vam ovim putem želimo sve najbolje u novoj 2021. godini. Budite sa nama i u narednom periodu i prvi saznajte šta vas to u astrološkom smislu očekuje tokom narednih 12 meseci.

POSAO

Upravo je Venera vladar vaše 6. kuće horoskopa i njen tranzit kroz vaš znak sve do 8. januara ukazuje na neke povoljne prilike koje vam mogu doneti i značajnu materijalnu dobit. Neke aktivnosti u vezi sa tim kod vas su započete još tokom proteklog mesečnog perioda i savet je da bez obzira na praznike ne posustajete kako bi u potpunosti iskoristili šansu koja vam se pruža. Venera će od 9. boraviti u vešam drugom polju horoskopa odakle formira trigon sa Uranom u periodu od 10. do 17. i to je upravo period koji vam može doneti veoma prijatna iznenađenja na polju finansija. Ovo je prilika da veoma lepo startujete u ovoj godini kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Merkur vlada vašim poljem rada i karijere a njegovi uticaji tokom ovog mesečnog perioda takođe donose mnogo dešavanja u vaš poslovni život. Iz tog razloga veoma je važno da koliko god je moguće budete poslovno aktivni jer kada Merkur od 30. januara krene retrogradno poslovne prilika polako stagniraju.

LJUBAV

Mars boravi u vašem polju ljubavi odakle formira trigon sa Venerom iz vašeg znaka već na samom početku ovog mesečnog ciklusa. Ovo je sjajna prilika za sve slobodne strelčeve. Ne oklevajte, vreme ja da jasno iskažete svoja osećanja, izjavite ljubav i priđete osobi koja vam se dopada. Planetarne energije su na vašoj strani i zato ih sada iskoristite. Sa druge strane za pripadnike ovog vatrenog znaka koji su u vezi biće malo izazova. Neka hladnoća se oseća u vašoj vezi i morate pronaći način kako bi istu osvežili.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu neće biti značajnih poteškoća tokom januara meseca. Malo više pažnje obratite na ishranu.

Jarac Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Dragi naši rođeni u zodijačkom znaku Jarca dobro nam došli i srećna vam Nova 2021. godina. Januar mesec vam donosi jednu dinamičnu energiju, kao da vas obuzima neka vrsta optimizma koja baš i nije uvek karakteristična za vaš znak. Pomalo ste romantični i imate izraženu potrebu za bliskošću sa vama dragim ljudima.

POSAO

Prva polovina januara meseca rezervisana je za druženje, odmor, neke nova kontakte dok već od 18. pa sve do kraja meseca morate biti spremni na neke nove poslovne izazove. To naravno ne znači da vas očekuju problemi u toj sferi života ali bićete prinuđeni da radite nešto više nego obično što će svakako u jednom trenutku doneti i adekvatne rezultate. Važan savet za vas jeste da obratite pažnju na period od 7. do 11. kada su moguće manje neprilike sa vašim poslovni saradnicima ili kolegama što može i generalno uticati na vaš poslovne aktivnosti. Tokom navedenog perioda pokušajte da izbegnete konflikt bilo koje vrste. Ostatak meseca je povoljan, pruža vam mnogo novih mogućnosti a od vaših aktivnosti i ambicija zavisi i krajnji rezultat. Ako iz nekog razloga želite da promenite trenutni posao idealan period za tu vrstu aktivnosti očekuje vas od 10. do 17. januara. Finansijska situacija je stabilna a dodani priliv novca možete očekivati nakon 21.

LJUBAV

Prva polovina meseca je svakako rezervisana za ljubav. Manje vremena posvetite poslovnim aktivnostima a više se usmerite na vaš društveni i ljubavni život. Već tokom prve nedelje moguće su neke ljubavne avanture koje će biti kratkog daha ali svakako zanimljive dok se prilike za neko ozbiljnije emotivno ostvarenje otvaraju nakon 10. januara. U period od 10. do 18. mogući su i sasvim iznenadni, neočekivani susreti pa i ljubav na prvi pogled.

ZDRAVLJE

Od 7. do 15. januara budite oprezni ako rukujete bilo kakvim alatom jer su moguće povrede fizičke prirode. Tokom istog perioda vaš imuni sistem biće malo oslabljen zbog čega se preporučuju dodaci vašoj ishrani a trebalo da konzumirate i malo više voća koje u sebi sadrži značajne količine vitamina C.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Drage vodolije, u pratnji najvećeg benefika među planetama, Jupitera, koji tokom ove godine boravi upravo u vašem znaku, mi vam želimo srećnu i uspešnu novu 2021. godinu. Takođe, kada Sunce 20. januara uđe u vaš znak počinje period vaše vladavine a mi vam ovom priliko želimo i sve najbolje povodom vašeg rođendana.

POSAO

Januar mesec još uvek ne donosi neke značajne nagoveštaje za sve ono što vam sledi tokom narednih meseci. Vladar vašeg polja karijere već od 4. do 22. januara formira kvadrat sa Saturnom zbog čega će neki vaši planovi ili poslovni projekti biti u zaostatku. Bez obzira na poteškoće sa kojima se sada budete susretali nikako ne smete da odustajete, niti se predajte već sve ove energije prihvatite kao jedno iskušenje koje će vam pomoći da iz svega izađete iskusniji, jači i spremniji za period koji dolazi. U periodu od 12. do 29. zbog uticaja konjukcije Marsa i Urana možete očekivati priliku za neke promene na vašem poslovnom putu. Budite spremni na velike, čak i radikalne promene koje u velikoj meri mogu promeniti vaše dosadašnje poslovne navike i aktivnosti. Bez obzira na trenutne aspekte i okolnosti budite sigurni da će vam Jupiter koji boravi u vašem znaku u jednom trenutku pokazati pravi put i ono što ja za vas najbolje a što vam može doneti uspeh kako na poslovnom tako i na finansijskom planu.

LJUBAV

9. januara vladar vašeg polja ljubavi ulazi upravo u vaš znak što označava početak perioda kada će ljubavni život svakako biti jedan od vaših prioriteta. Od 3. do 11. problemi su mogući kod vodolija koje se nalaze u emotivnoj vezi posebno ako je vaš partner rođen u nekom od vatrenih znakova Ovan, Lav ili Strelac. Slobodne vodolije uz ličnu aktivnost mogu ostvariti stabilnu i lepu emotivnu vezu prvenstveno u periodu od 9. do 14. Moguće je i poznanstvo pa i veza sa osobom koja potiče iz inostranstva.

ZDRAVLJE

Sve do 19. januara pod uticajem ste nešto lošijih aspekte kada je vaše zdravlje u pitanju. Može se reći da ste hronično umorni, neispavani pa i nervozni. Pokušajte da odmorite vaš organizam kako bi izbegli i neke fizičke zdravstvene poteškoće.

Ribe Mesečni Horoskop

Za januar 2022. Godine

Drage ribe, došao je trenutak da i vama poželimo srećnu, uspešnu i bogatu 2021. godinu. Januar mesec vam donosi jednu mirnu energiju, mesečni period koji ako iskoristite na adekvatan način može doneti značajne promene i korak napred u raznim sferama vašeg života.

POSAO

Sam početak meseca donosi lepe poslovne prilike i okolnosti ribama koje se bave umetnošću, kao i ribama koje rade u nekoj zdravstvenoj ili socijalnoj ustanovi. Vaš rad će konačno biti primećen a sudeći po svemu i adekvatno nagrađen što može biti značajan podsticaj i za period koji dolazi. Generalno pratiće vas jedna povoljna energija, vaše ambicije će biti snažnije nego obično što u pratnji povoljnih aspekte svakako obećava uspeh i pozitivne promene. Takođe, u periodu od 18. pa sve do kraja meseca morate konačno srušiti neke prepreke koje su vas tokom proteklih meseci sputavale pa čak i ako to znači prekid nekih poslova, kontakata i saradnje. Venera do 8. boravi upravo u vašem polju karijere a njen povoljan aspekt sa Marsom iz polja finansija ukazuje na dobre finansijske prilike. Ako postoji bilo kakvo dugovanje prema vama ovo može biti dobra prilika da vam taj novac konačno bude isplaćen. Januar mesec predstavlja jednu dobru priliku da se pokrenete i tako novu godinu započnete sa mnogo više optimizma i elana.

LJUBAV

Na polju ljubavi možda neće biti nekih značajnih promena obzirom na vaš trenutni emotivni status ali neka nova poznanstva moguća su putem poslovnog kontakta. Sve počinje kao poslovna saradnja, prijateljstvo a vremenom možete očekivati i nešto mnogo više od toga. Strpljenje je u ovom slučaju od velikog značaja. Ribe koje su vezi pa i braku moraju pronaći način da prevaziđu probleme koji datiraju iz prošlog perioda jer se u suprotnom vaš odnos može dodatno pogoršati.

ZDRAVLJE

Početak meseca nagoveštava dobru zdravstvenu situaciju. Ipak, već sredinom meseca mogući su problemi sa respiratornim organima, prvenstveno mogu biti ugroženi sinusi i grlo.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!