• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Dragi ovnovi, pred vama je mesečni period kada će Sunce ući u vaš znak, doneti period vašeg vladarstva a svima nama dugo očekivani početak proleća. Aspekti tokom ovog meseca su na vašoj strani i ako u obzir uzmemo i boravak Sunca u vašem znaku prognoze za vas su i više nego pozitivne. Budite aktivni na svim poljima i maksimalno iskoristite period koji je pred vama.

POSAO

Već na samom početku meseca uspeh na poslovno planu očekuje ovnove koji imaju veze sa inostranstvom ili gaje ambicije prema poslovnom ostvarenju na tom polju. Konjukcija Merkura koji vlada vašim poljem rada i Jupitera kao vladara 9. kuće na snazi je tokom prvih deset dana marta meseca. Druga polovina meseca uspeh donosi ovnovima koji se bave istraživačkim radom ili su zaposleni u nekoj socijalnoj ili zdravstvenoj ustanovi. Kvadrat Merkura i Marsa, vašeg vlada, na snazi je od 19. do 27. marta što može doneti nešto više nervoze ali i vašu preteranu želju da ostvarite sve što ste zacrtali u što krećem roku pa vas i najmanji neuspeh može razočarati pa i ljutiti. Zbog toga pokušajte da budete strpljivi ali i taktični. Sesktil Merkura i Urana od 20. do 25. marta donosi lepe prilike ovnovima koji žele promene na poslovnom planu. Značajan finansijski dobitak moguć je u periodu od 17. do 22. marta.

LJUBAV

Poslovna sfera jeste važna za vas tokom ovog mesečnog ciklusa ali istovremeno vas ni prilike na polju ljubavi neće zaobići. Sunce kao vladar vašeg 5. polja, polja ljubavi u konjukciji je sa Venerom od 9. pa sve do kraja meseca. Takođe tu je i konjukcija Sunca sa Neptunom od 7. do 16. marta i to su i više nego snažne i podsticajne energije za emotivno ostvarenje posebno za slobodne pripadnike zodijačkog znaka Ovna. Ne oklevajte da priđete osobi koja vam se dopada a ako ste u potpunosti pasivni vrlo verovatno je da će jedna osoba tokom ovih dana probuditi vaše interesovanje.

ZDRAVLJE

Sredinom meseca su mogući manji zdravstveni problemi a posebnu pažnju obratite na povrede fizičke prirode. Bićete pomalo rasejani a prema tome i nedovoljno pažljivi.

Bik Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Dragi bikovi, vladar vaše 12. kuće već 4. marta izlazi iz vašeg znaka što znači da možete očekivati nešto povoljniji period koji je pred vama. I sami ćete se osećati bolje, sa više optimizma i energije koja će vam svakako biti potrebna tokom mesečnog perioda koji je pred vama. Zanimljiva dešavanja očekuju vas na svim poljima vašeg života.

POSAO

Već na samom početku meseca naziru se neke promene na poslovnom planu i ako težite istim nemojte gubiti vreme. Sve što želite pa možda i planirate već duži vremenski period treba da započnete već tokom prve nedelje marta meseca. U period od 7. pa sve do kraja meseca pratiće vas konjukcija Venere i Sunca što će doneti neke nove prilike bikovima koji se bave privatnim poslom. Konjukcija je formirana u vašoj 11. kući horoskopa što znači da je moguće ostvariti neku novu poslovnu saradnju sa osobom koja je vaš prijatelj. Takvu priliku sada ne treba propustiti jer je sasvim izvesno da će vam doneti uspeh u narednom periodu. Sa druge strane pažnju treba obratiti na polje finansija. Mars kao vladar 12. kuće boravi od 5. marta u vašem polju finansija a od 19. do 27. formira kvadrat upravo sa vladarem istog polja. Mogući su neplanirani troškovi pa i gubici što ipak možete izbeći ili bar umanjiti ako budete dovoljno pažljivi.

LJUBAV

Bikovi koji su zaposleni u nekoj firmi ili kompaniji imaće prilike za nova poznanstva upravo na poslu što se u jednom trenutku može pretvoriti u simpatije a kasnije i u mnogo više od toga. Ipak, ako ste u vezi budite oprezni osim ako vaša postojeća veza nije kvalitetna i ne ispunjava vaša očekivanja. U tom slučaju novo poznanstvo može biti podsticaj za prekid takvog emotivnog odnosa. Posebno krizni period za nestabilne veze za rođene u znaku Bika uslediće u period od 20. do 27. marta.

ZDRAVLJE

Tokom ovog mesečnog perioda nema aspekata koji bi ozbiljno ugrozili vaše zdravstveno stanje. Venera kao vladar vašeg polja zdravlja 22. ulazi u vašu 12. kuću zbog čega morate malo više raditi na održavanju dobrog imuniteta.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Blizanaca novi mesečni ciklus započinju u pratnji konjukcije Merkura i Jupitera. Obzirom da je Merkur vaš vladara ovaj aspekt nagoveštava jedan lep i uspešan period tokom meseca marta. Ako imate ambicija da se u bilo kom smislu ostvarite kroz polje inostranstva ovo je jedna veoma povoljan period za vas.

POSAO

Na poslovnom planu možete očekivati jednu veoma dobru energiju posebno tokom prve polovine meseca. Takođe, ako nešto planirate ili želite da pokrenete, čitav ovaj mesečni period je povoljan i doneće vam jednu stabilnost i sigurnost u svakom novom poslu ili poduhvatu koji pokrenete. Blizanci koji su tokom proteklih meseci bili u potpunosti posvećeni karijeri konačno mogu očekivati konkretne i opipljive rezultate a vaš rad, trud i zalaganje konačno će primetiti važna i uticajna osoba u sferi vašeg posla. Kako je polje inostranstva naglašeno već tokom prve nedelje marta dobre energije pratiće vas i u svim poslovima koji imaju veze sa strancima ili samim inostranstvom. Mart mesec vam generalno pruža priliku da ostvarite jednu stabilnost i sigurnost na poslovnom planu i zato je veoma važno da te energije sada adekvatno i iskoristite. Ako imate bili kakav spor oko imovine ili finansijskih sredstava očekujte rasplet u vašu korist.

LJUBAV

Sekstil Venere i Urana u periodu od 1. do 7. može doneti iznenađenje pre svega slobodnim blizancima. Sasvim iznenada, kada se tome najmanje nadate, može se pojaviti osoba koja će probuditi vaše interesovanje pa i emocije. Može se reći da je mesečni period koji je pred vama veoma povoljan i značajan za vas i zato treba da budete maksimalno aktivni na svi poljima vašeg života. Zauzeti blizanci mogu očekivati jedna zaista lep i uspešna mesečni period u pratnji svog partnera.

ZDRAVLJE

Period od 19. do 27. jeste malo lošije aspektovan kada je zdravlje u pitanju i kada su mogući problemi sa žlezdama ili hormonima što se posebno odnosi na pripadnice lepšeg pola ovog zodijačkog znaka.

Rak Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Rođeni u znaku Raka takođe mogu očekivati jedan zanimljiv i povoljan mesečni period. U prvom planu su finansije pa ako imate nekih poteškoća na tom polju ovo je pravi trenutak da zasučete rukave i hrabro krenete u rešavanje istih. Sunce 21. ulazi u vaše 10. polje horoskopa i nagoveštava dinamičan i značajan period na poslovnom planu.

POSAO

Mars vlada vašim poljem rada i karijere i već od 1. do 6. marta očekuje vas trigon Marsa i Plutona. Snažna i prodorna energija koja će vam dati podsticaj ali i snage da završite i one najteže poslove koje ste do sada iz nekog razloga odlagali. Vaše ambicije će biti na zavidnom nivou a prisutnu energiju iskoristite na najbolji mogući način. Od 14. do 28. Mars je u trigonu sa Saturnom i to je period kada je veoma važno da sve što radite, radite na legalan i pošten način. Možda će sve ići jednim težim putem ali rezultati na kraju mogu biti i više nego očekivani. Takođe, rakovi koji u ovom periodu započnu neki posao ili promene postojeći, mogu očekivati sigurnost i stabilnost. Finansije su vam takođe povoljno aspektovane ali je energija u većoj meri usmerena na pozitivno rešavanje nekih poteškoća i dugovanja. U svakom slučaju imate priliku da rešite jedan značajan problem na tom polju i dalje funkcionišete na mnogo lakše nego do sada.

LJUBAV

Mnogi rakovi posebno oni rođeni u trećoj dekadi se vrlo lako mogu ludo zaljubiti na samom početku ovog mesečnog ciklusa. Vaše emocije će biti snažne i sada lako možete osvojiti srce osobe koja budi vaše interesovanje. Ako sve to rezultira emotivnom vezom u periodu do kraja marta meseca očekujte lepu i kvalitetnu emotivnu vezu. Rakov koji su već u vezi mogu imati neke planove zajedno sa svojim partnerom a koji su usmereni ka ostvarenju kroz polje inostranstva.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija je generalno dobra tokom marta meseca. Ako imate neka hronična oboljenja budite oprezni tokom druge nedelje tekućeg meseca.

Lav Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Dragi lavovi, lagano izlazite iz perioda koji generalno nije bio posebno značajan pa ni povoljan za vas. Ne samo da nije bilo nekih značajnih prilika i dešavanja već i vaše lavovsko raspoloženje nije bilo ono na koje smo svi navikli. Početak mesec još uvek donosi promenljivo raspoloženje ali već tokom druge polovine meseca možete očekivati upliv mnogo povoljnijih energija u vaš život.

POSAO

Na samom početku mesece ne treba očekivati bilo kakva ekspanzivna dešavanja na poslovnom planu. Usmerite se na obaveze i bez obzira na pad energije pokušajte da ih obavite najbolje što možete kako bi izbegli moguće poteškoće koje vas i nakon ovog perioda mogu sputavati. Već od 22. marta kada Venera uđe u vašu 9. kuću, ne samo da se vraća vaš entuzijazam već će vas na neki način na poslovnom planu pratiti i sreća. Najviše pozitivnih dešavanja mogu očekivati lavovi koji sarađuju sa strancima ili su njihovi poslovi vezani za putovanja i inostranstvo. Od 27. Venera formira sekstil sa Saturnom što ukazuje na jednu stabilnost i sigurnost koju ostvarujete na poslovnom planu. Ako ste bez posla ovo može biti sjajan period da konačno pronađete adekvatno zaposlenje. Finansijski aspektu su povoljni a neka značajnija sredstva možete očekivati u periodu od 17. do 22. marta.

LJUBAV

Kako prva polovina meseca možda nije posebno povoljna za poslovna ostvarenja pokušajte da se usmerite na emotivnu sferu vašeg života posebno ako ste slobodni. Novo poznanstvo sa osobom takođe rođenom u znaku ili podznaku vatrenog elementa može vam doneti zaista uzbudljiva i lepa dešavanja pa možda i novu emotivnu vezu. Ako ste već u vezi ili braku nema razloga za brigu, podrška partnera je tu a to će vam na samom početku ovog mesečnog ciklusa biti potrebno.

ZDRAVLJE

U periodu od 15. do 22. izvesni su problemi sa organima za varenje zbog čega je veoma važno da tokom navedenog perioda posebnu pažnju obratite na ishranu.

Devica Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Drage device, mesec mart može biti veoma značajan za vas ako svoje vreme i energiju usmerite na pravi način. Susret vašeg vladara i Jupitera dešava se u vašoj 6. kuću horoskopa već na samom početku ovog mesečnog ciklusa što znači da mnoge vaše ideje i planovi mogu biti ostvareni uz vaš rad ali i dozu sreće koja je sada na vašoj strani.

POSAO

Sve do 16. marta Merkur boravi u vašoj 6. kući a do 10. je u konjukciji sa Jupiterom i to jeste jedan povoljan i uspešan poslovni period za vas. Za mnoge device izvestan je napredak na poslu, bolje ili plaćenije radno mesto i takve prilike i mogućnosti sada nikako ne bi trebalo propustiti. Svaka promena koja bude sprovedena tokom prve polovine marta meseca donosi u narednom periodu i lepe rezultate na polju finansija. Ovo je posebno naglašeno za pripadnike ovog zemljanog znaka koji se bave privatnim poslom. Kvadrat Merkura i Marsa obeležiće period od 19. Do 27. marta i to je period kada treba da budete umereni i da pre svega izbegavate, koliko je to moguće, nesporazume sa vašim poslovnim saradnicima ili kolegama. Nervoza i pritisak vam nakon lepog starta na početku meseca sada zaista nisu potrebni. Device sklone umetnosti lepe prilike očekuju tokom poslednje nedelje marta meseca.

LJUBAV

Na ljubavnom planu device tokom marta meseca ne očekuje neki buran i dinamičan ljubavni život. Ako ste slobodni to se verovatno neće promeniti tokom narednih dana i nedelja a svaki pokušaj da se emotivno ostvarite nailazi na neuspeh jer prosto nema energije koje bi vaše napore i podstakle. Ipak, pred sam kraj meseca negde od 27. marta polako se formiraju neki aspekti koji mogu odneti nastalu monotoniju ali ne žurite, možda je upravo naredni mesec vaš mesec kada je u pitanju to najdivnije osećanje, osećanje ljubavi.

ZDRAVLJE

Povoljni aspekti koji utiču na sferu zdravlja nagoveštavaju dobre okolnosti a savet za vas je samo da budete umereni u svemu uključujući i hranu i piće.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Vage tokom marta meseca treba da budu aktivne na svim poljima života. Na početku meseca naglasak je na polju ljubavi ali isto tako možete očekivati i dešavanja u poslovnoj sferi vašeg života. U zavisnosti od vaših ambicija i prioriteta očekujte sasvim solidne rezultate tokom mesečnog perioda koji je pred vama.

POSAO

Sunce do 20. marta boravi u vašem polju rada donoseći jednu zdravu i lepu energiju u vaš poslovni život. Imate dovoljno snage i strpljenja da sve što ste zacrtali i ostvarite ili da prosto rešite neke tekuće probleme i zato nemojte propustiti priliku da na najbolji mogući način iskoristiti ove pozitivne planetarne energije. Sjajne vesti imamo za vage koje se bave bilo kojom vrstom umetnosti. Sunce u vašoj 6. kući od 7. do 16. formira konjukciju sa Neptunom a od 9. pa sve do kraja meseca i konjukciju sa Venerom. Sjajni aspekti za stvaralaštvo, inspiraciju i uspeh u javnom životu pa i iza scene ako ste umetnik koji stvara u sopstvenom svetu i tišini. U svakom slučaju konjukcija Sunca sa vašim vladarem Venerom daje lepe prilike na poslovnom planu kojim god poslom da se bavite a tu je i podrška nekih uticajnih ljudi iz vašeg okruženja. Ako očekujte neki novac sasvim je izvesno da do realizacije dođe na samom početku ovog mesečnog ciklusa a oprez kada je novac u pitanju savetuje se od 20. do 27. marta.

LJUBAV

Tokom prve polovine marta meseca izvesna su mnoga nova poznanstva, mnogo komunikacija sa drugim ljudima pa nije isključeno da jedna osoba probudi vaše dublje interesovanje. Intenzivno druženje i razmena raznih životnih iskustva može vas zbližiti u tolikoj meri da je sasvim moguće i rađanje emocija između vas dvoje. Posebnu pažnju obratite na osobe rođene u znaku Strelca i Vodolije. Zauzete vage prolaze kroz jednu krizu u odnosu sa partnerom u periodu od 19. do 26. marta.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija nije loša. Obratite pažnju na količinu tačnosti koju unosite u organizam.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Drage škorpije, pred vama je jedan miran i lagan mesečni period. Koliko ćete od vaših ambicija ostvariti sada zavisi isključivo od vas i vašeg rada. Nema nekih posebno podsticajnih energija ali nema ni onih loših ograničavajućih aspekata koji bi mogli da kvare vaša planove.

POSAO

Sunce do 20. marta boravi u vašoj 5. kući horoskopa što je dobar položaj za sve poslove vezane za kreativnost, zabavu, rad sa decom. Ako se bavite takvom vrstom posla možete biti zadovoljni i očekivati dobre poslovne okolnosti. Od 21. marta Sunca ulazi u vašu 6. kuću i tu možete očekivati upliv jedne prodorne energije u poslovnu sferu vašeg života. Vaše ambicije postaju sve jače i ako budete usmereni i radni budite sigurni da u narednih 30 dana možete ostvariti dobre rezultate. Kvadrat Merkura i Marsa na snazi je od 19. do 27. marta i to jeste period kada su mogući nesporazumi sa kolegama ali i vaše strpljenje nije na zavidnom nivou kada je u pitanju realizacija nekih vaših planova. Biće vam potrebna dobra organizacija, malo taktike i vrlo lako možete izbeći negativne uticaje ovog aspekta i tako nastaviti da uspešno i bez većih problema funkcionišete u poslovnoj sferi vašeg života. Finansijsku podršku ili pomoć možete očekivati od jednog člana vaše porodice već na samom početku meseca.

LJUBAV

Ljubavni život je posebno naglašen tokom prve polovine marta meseca. Sunce boravi u vašem polju ljubavi u pratnji konjukcije sa Neptunom i Venerom i to su aspekti koji podstiču ljubav, želju za zbližavanjem zbog čega se mnogi slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka mogu zaljubiti na samom početku najdivnijeg godišnjeg doba, proleća. Takođe, ako ste u braku energije su povoljne što treba da iskoristite i rešite neke tekuće probleme unutar porodice ili samog braka.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim organima i virusnim infekcijama izvesni su u periodu od 20. do 27. marta. Pokušajte da delujete preventivno, da ojačate vaš imunitet kako bi izebegi moguće zdravstvene poteškoće.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Mesečni period kada se očekuje početak za mnoge najlepšeg godišnjeg doba, proleća, za strelčeve počinje veoma dinamično. Vaš društveni život je na zavidnom nivou, izvesna su mnoga poznanstva koja mogu pozitivno uticati na mnoge sfere vašeg života a ako ste u prilici svakako vam savetujemo i neko lepo putovanje koje vam može doneti mnoga lepa iskustva.

POSAO

Povoljan aspekt Sunca iz vaše 4. kuće sa vladarem polja rada od 9. pa sve do kraja tekućeg meseca ukazuje na sjajne prilike za sve strelčeve koji se bave privatnim poslom ili imaju ambicija da se ostvare kroz isti. Svaka aktivnost na tom polju biće propraćena dobrim planetarnim energijama čime se umanjuje mogućnost za grešku ili neuspeh. Takođe, neka otvorena finansijska pitanja mogu biti uspešno rešena ali prosto morate biti hrabri i suočiti se sa problemom koji vas prati. Odlaganje i potiskivanje problema u ovom trenutku nije dobar izbor. Strelčevi koji žele da promene posao ili organizaciju u kojoj rade konačnu odluku mogu doneti već nakon 20. marta a nova poslovna prilika pruža se do kraka tekućeg meseca. Ako ste bez posla budite posebno aktivni u traženju istog između 20. i 24. marta kada ćete imati snažene podsticajne aspekte a koji vam donose i potrebnu dozu sreće.

LJUBAV

Slobodni strelčevi će tokom ovog mesečnog perioda imati mnogo novih poznanstva i prosto je nemoguće da neko ne privuče vašu pažnju i emotivno interesovanje. Ako već postoji osoba koja uživa vaše simpatije obratite pažnju na period od 1. do 6. marta kao i na periodu od 14. do 28. kada možete očekivati sjajnu priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Strelčevi koji su u vezi ipak mogu očekivati malo iskušenja posebno ako se kroz vaš odnos prepliću problemi i neiskrenost. Vaša veza prolazi kroz krizu u periodu od 20. do 27. marta.

ZDRAVLJE

Ako zanemarimo sitne prehlade mesečni period pred vama ne nagoveštava značajnije zdravstvene probleme.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Dragi Jarčevi, mesečni period koji je pred vama doneće vam mnogo sreće i zadovoljstva na mnogim poljima vašeg života. Tokom nedelja koje slede očekujte mnogo dobrih vesti prvenstveno na poslovnom ali i na finansijskom planu. Konačno vam stiže zaslužena nagrada shodno vašem uloženom radu tokom proteklog perioda.

POSAO

Već na samom početku meseca očekuje vas konjukcija vladara vašeg polja rada sa Jupiterom upravo u kući vaših finansija. Ako se bavite poslovima ekonomije ili poslom koji ima direktne veze sa novcem možete očekivati zaista lepe prilike za pozitivne promene ali su izvesni i dobri rezultati shodno dosadašnjem radu. Ovo jeste povoljan perioda kada treba uložiti novac u neke nove poduhvate a ako vam je potrebna neka vrsta pozajmice sada je možete dobiti pod zaista povoljnim uslovima. Takođe, Venera koja vlada vašom 10. kućom boravi u vašoj 3. kući horoskopa što znači da možete očekivati uspešne sastanke i poslovne pregovore. Sekstil Venere i Urana je na snazi tokom prve nedelje marta meseca i donosi neke novine u vaš poslovni život koje svakako treba iskoristiti. Ako je potrebna neka dodatna edukacija ili usavršavanje zbog poslovnih aktivnosti ne oklevajte da i takav poduhvat pokrenete jer vam to može biti od velike koristi u nedeljama pa i mesecima koji dolaze.

LJUBAV

Iznenađenja za rođene u znaku Jarca moguća su i na polju ljubavi. Obzirom na dinamičan i aktivan poslovni život sasvim je moguće da novi osobu upoznate upravo preko nekih poslovnih kontakta. Ako ste slobodni, posebnu pažnju na polje ljubavi obratite upravo tokom prve polovine marta meseca kada vas očekuje mnogo zanimljivih situacija kako na poslu tako i izvan njega. Zauzeti jarčevi treba da grade svoju vezu i učine je još lepšom i jačom.

ZDRAVLJE

Kada je zdravlje u pitanju tu će biti potrebno malo više opreza posebno kada su u pitanju neke hronične bolesti. Komplikacije su moguće u periodu od 19. do 27. marta i zato budite oprezni i poštujete terapiju ako je imate.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Rođeni u znaku Vodolije konačno rešavaju neka važna životna pitanja. Imate snažne podsticajne aspekte i ako i sami pokažete inicijativu sada konačno možete rešiti neka pitanja koja vas muče ili na bilo koji način sputavaju. Imate priliku da uz proleće i sami započnete jedan novi ciklus u vašem životu koji već dugo i sami priželjkujete.

POSAO

Velika količina energije očekuje vas već na samom početku mesec. Vaš društveni život je veoma aktivan ali što je najvažnije sada imate priliku da konačno završite ili sa druge strane pokrenete poslove za koje do sada niste pronalazili načine ili hrabrosti. Vaša lična aktivnost li i upornost biće od presudnog značaja za uspeh. Posebnu pažnju obratite na period od 14. do 28. marta kada će mnogi vaši poduhvati poprimiti energije stabilnosti i to može biti povoljan period da započnete bilo kakav novi posao ili projekat. Takođe, ako ste bez posla, sada možete konačno početi da radite i što je još važnije bićete zadovoljni. Proleće vodolijama generalno donosi priliku za neki novi i stabilan početak. Dobre aspekte očekujte i na polju finansija i to u period od 9. pa sve do kraja marta.

LJUBAV

Slobodne vodolije već na početku marta meseca mogu pronaći dugo traženu ljubav. Moguć je susret sa osobom koja potiče iz inostranstva ili je druge vere i nacionalnosti a poznanstvo je moguće preko nekih vaših poznanika sasvim iznenada u trenutku kada se tome najmanje nadate. Zauzete vodolije moraju pronaći način da malo više vremena provode sa svojim partnerom jer se isti iz nekog razloga oseća zapostavljenim. Jedno zajedničko putovanje bilo bi idealno da malo osvežite vašu vezu.

ZDRAVLJE

Ako ste planirali bilo kakvu hiruršku intervenciju čak i ako je estetske prirode savet je da to odložite za sam kraj meseca ili još bolje za sledeći mesečni ciklus. U svakom slučaju nema nekih ograničavajućih aspekata na polju zdravlja ali su moguće povrede fizičke prirode.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Mart 2023. Godine

Drage ribe, do 20. marta Sunca plovi kroz vaš znak i ovo je period vaše vladavine kada ste puni životne energije a povoljni aspekti Sunca će vam svakako doneti i neke povoljne prilike a što će uticati i na vaš uspeh tokom narednih meseci. Susret Sunca sa vašim vladarem Neptunom odigraće se u periodu od 7. do 16. marta upravo u vašem znaku i ovo može biti posebno značajan i srećan period za vas.

POSAO

Imajte u vidu da Sunce vlada i vašim poljem rada što znači da je period tokom druge nedelje marta meseca veoma značajan i u toj sferi vašeg života. Mnoge ribe mogu imati priliku za unapređenje, bolje radno mesto pa i bolja finansijska primanja. Veoma je važno da budete hrabri, da ne oklevate previše i potisnete podsvesni strah od neuspeha. Samo na taj način možete u potpunosti iskoristiti sve povoljne aspekte i energije koje vas očekuju. Kada Sunce od 21. marta uđe u vašu drugu kuću horoskopa možete očekivati i neke konkretne finansijske rezultate što će vam pomoći da rešite neke probleme ili ostvarite neke ambicije za koje vam samo novac nedostaje. Ribe umetnici mogu očekivati jedna zaista uspešan i dinamičan mesečni period.

LJUBAV

Sve do 20. marta na polju ljubavi neće biti nekih značajnijih aspekata. Biće nekih novih poznanstva ali sve se to za sada završava na prijateljskoj bazi. Ipak, već pred sam kraj ovog mesečnog ciklusa možete upoznati jednu osobu veoma sličnu vama, verovatno rođenu takođe u vodenom znaku ili podznaku, gde će vas veoma slično razmišljanje ali i interesovanja zbližiti i gde se u jednom trenutku mogu roditi i emocije. Ribe koje su u vezi ili braku treba da pokrenu neke zajedničke poslove sa parternom jer to sada može biti veoma uspešno ali i isplativo.

ZDRALJE

Aspekti na polju zdravlja su zaista dobri. Potrebno je samo da se odmarate koliko to vaš organizam zahteva i neće biti značajnijih zdravstvenih problema.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!