• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Planete i aspekti su tokom avgusta meseca skoncentrisani na vaše polje ljubavi ali možete očekivati i dosta izazova na tom polju vašeg života posebno ako ste u emotivnoj vezi. Tokom avgusta meseca iznenađenja su moguća na svim poljima vašeg života ali pre svega na emotivnom planu. Bolje prilike za rođene u znaku ovna očekuju se na poslovnom planu.

POSAO

Ako težite promenama mesec avgust pruža sjajnu priliku za takve poduhvate. Naime, trigon Venere iz vaše 6. kuće sa Uranom donosi neke nove opcije za mnoge ovnove potpuno neočekivano. To može biti sjajan podsticaj za one koji već izvesno vreme priželjkuju promene ili žele neke novine kroz svoje dosadašnje poslovne aktivnosti. Istovremeno, Mars kao vaš vladara boravi u polju rada tokom čitavog meseca i svu vašu energiju usmerava na tu sferu života. Ako se planirali odmor imajte na umu da je avgust mesec ipak predodređen za poslovne aktivnosti koje mogu doneti pozitivne promene. Aspekt Venere i Urana podstiče promene a Mars u kombinaciji sa Uranom od 18. do 27. avgusta te promene sprovodi u delo. Obzirom da Venera prirodno vlada vašim poljem finansija sasvim je realno očekivati pozitivna dešavanja i u toj sferi vašeg života. Ipak, oprez se savetuje od 8. do 14. avgusta kada su moguće pogrešne investicije ili neko može pokušati na bilo koji način da vas prevari kada je novac u pitanju.

LJUBAV

Sunce do 23. avgusta boravi u vašem polju ljubavi što znači da ni ova sfera vašeg života neće ostati u drugom planu. Ipak, aspekti su izazovni posebno za ovnove koji se nalaze u emotivnoj vezi. Veoma izazovan period očekujte tokom prve polovine avgusta meseca kada je pored lošeg odnosa i loše komunikacije moguć i prekid veze. Slobodni ovnovi se mogu zaljubiti i imati velika očekivanja od 17. do 24. avgusta ali izgledi za ostvarenje kroz iskrenu i pravu ljubavnu vezu su veoma mali.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija je dobra ali nemojte preterivati u poslu. Bićete skloni da maksimalno iscrpite svoj organizam i to morate nadomestiti kvalitetnim odmorom i vitaminima.

Bik Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Početak meseca možda ne donosi neke naznake za značajniji napredak i promene tokom narednih dana ali ako budete dovoljno strpljivi ali i istrajni tokom poslednje dve nedelje avgusta meseca možete očekivati veoma značajne planetarne energije koje će doneti lepa dešavanja na mnogim poljima vašeg života, prvenstveno u onu sferu gde ulažete najviše sopstvene energije.

POSAO

Imate potrebu da nešto menjate kada je posao u pitanju, možda ne toliko zbog nezadovoljstva koliko zbog osećaja koje vas prati da možete bolje i više. Neke opcije se otvaraju već na početku ovog mesečnog ciklusa ali nemojte žuriti. Dobro razmotrite sve opcije, razmislite i lepo se organizujte jer će vam se upravo tokom druge polovine meseca otvoriti lepe prilike i mogućnosti da uspešno realizujete svoje poslovne ambicije. Sve što započnete ili bar definišete u periodu od 19. do 26. avgusta ima sjajne predispozicije da bude uspešno i stabilno tokom perioda koji dolazi. Veoma je važno da donošenje bilo kakvih odluka, čak i onih koje nosu toliko važne i presudne, izbegavate u periodu od 9. do 12. avgusta. Neplanirani troškovi su mogući u okviru doma i porodice tokom prvih 10 dana ovog mesečnog ciklusa.

LJUBAV

Venera sve do 15. avgusta boravi upravo u vašem polju ljubavi pa ako ste i dalje sami ovo je prilika koji ne smete propustiti. Bez obzira na sve obaveze, dovoljno vremena morate posvetiti i svom društvenom i ljubavnom životu. Već od 2. do 8. avgusta mogući su sasvim iznenadni susreti koji mogu obeležiti period koji je pred vama. Tokom navedenog perioda obratite pažnju na nova poznanstva. Zauzeti bikovi moraju biti potpuno iskreni u vezi kako bi izbegli probleme koje je teško prevazići. Šta god da se desi, koji god da imate problem morate ga otvoreno i iskreno podeliti sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE

Rođene u zodijačkom znaku Bika tokom avgusta mesec ne očekuju bilo kakvi novi problemi ili poteškoće na zdravstvenom planu.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Blizanci će mesec avgust započeti sa nešto izazovnijim energijama zbog loših aspekte Merkura sa Saturnom i Uranom. Nervoza je prisutna ali i osećaj nemoći da se reše neki problemi. Ipak, ne treba da pokleknete niti brinete jar kako mesec teče tako će i vaša situacija postepeno da se stabilizuje a neka rešenja će prosto sama da se nameću. Potrebno je da ih prepoznate i adekvatno iskoristite u svoju korist.

POSAO

U periodu od 14. do 27. avgusta konačno možete očekivati rasplet nekih događaja koja vas ometaju na polju posla i zbog kojih ste često zabrinuti ili nezadovoljni. U zavisnosti od vaše trenutne pozicije sasvim je izvesna promena radnog mesta a neki blizanci se mogu odlučiti i na korak promene posla kojim se trenutno bave. Veoma je važno da budete sigurni u ono što želite i da konačnu odluku donesete u okviru gore navedenog perioda. Poslovi koji imaju veze sa inostranstvom tokom ovog meseca neće biti pod uticajem povoljnih energije. Ako se nalazite u inostranstvu može se desiti da u nekom trenutku poželite da napustite posao koji radite i da se vratite u svoju matičnu državu. Manji ali neočekivani novčani dobitak moguć je sredinom meseca.

LJUBAV

Venera kao vladar vašeg polja ljubavi 16. avgusta ulazi upravo u vaše 5. polje horoskopa donoseći neka nova dešavanja i prilike u tu sferu vašeg života. Slobodni Blizanci će imati priliku za novo poznanstvo pa i početak ljubavne veze i to upravo u trenutku kada se tome najmanje nadate. Sasvim su izvesna veoma prijatna iznenađenja u toj sferi vašeg života. Pripadnice lepšeg pola koja se nalaze u vezi mogu biti suočene sa velikom nesigurnošću pa i nepoverenjem u svog partnera što može u velikoj mesti uticati na kvalitet pa i budućnost vašeg emotivnog odnosa.

ZDRAVLJE

Nervoza je ono što će vas pratiti na početku ovog mesečnog ciklusa što svakako može imati uticaj i na vaše fizičko zdravlje. Posebnu pažnju obratite na tu sferu vašeg života ako već imate bilo kakvih hroničnih poteškoća.

Rak Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Tokom avgusta meseca, prvenstveno tokom prve dve nedelje, rakovi najviše pažnje treba da obrate na finansije. Aspekti su veoma izazovni na tom polju i koliko god da vam je potreban novac nemojte isti pozajmljivati niti ugovarati kreditne pozajmice. Takođe, moguću su neplanirani troškovi i veoma je važno da oprezno i mudro rasporedite novac kojim raspolažete.

POSAO

Avgust mesec u globalu ne donosi neke značaje promene na polju posla. Ako ste zaposleni situacija je stabilna bez nekih većih problema ali isto tako sve do 18. avgusta neće biti ni nekih značajnih prilika za promene ili napredovanje. Neka nova dešavanja mogu očekivati rakovi koji već duže vreme razmišljaju o promenama a trigon Marsa i Urana će im od 19. do 27. konačno takvu priliku i pružiti. Veoma je važno da reagujete brzo kako bi u potpunosti iskoristili ovu pozitivnu planetarnu energiju. Najviše uspeha i dobrih prilika mogu očekivati rakovi koji se bave poslovima transporta i trgovine. Finansije mogu biti najveći problem tokom ovog mesečnog ciklusa i zato je najviše pažnje i energije potrebno posvetiti upravo toj sferi vašeg života. Ako morate da izvršite neku od finansijskih transakcija to je najbolje učiniti tokom poslednje nedelje avgusta.

LJUBAV

Ljubavni život za rođene u zodijačkom znaku Raka tokom avgusta meseca neće biti u prvom planu. Samo rakovi koji imaju neverovatno jaku želju da se ostvare u ljubavi mogu postići neke rezultate sredinom meseca ali u tom slučaju zaista morate biti veoma uporni i društveno aktivni. Zauzeti rakovi mogu očekivati neuslovnu podršku od svog partnera bilo da ste u emotivnoj vezi ili braku. Čak i kada su finansije u pitanju partner će biti spreman da vam pomogne. Savet je da koliko god ste u mogućnosti, raspoloženi ili ne, u problemima ili bez njih, vreme provodite upravo sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE

U periodu od 17. do 24. moguće su glavobolje uzrokovane promenama krvnog pritiska. Savet je da bez obzira na ranije poteškoće sa pritiskom budete odgovorni tokom navedenog perioda.

Lav Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Ovo je period godine koji lavovima najviše prija, period kada vaša priroda dolazi do potpunog izražaja, period kada vaš znak preuzima zasluženo prirodno dato vladarstvo. Energija je na vrhuncu a tako će potrajati sve do 22. avgusta do kada Sunce kao vaš vladar boravi upravo u vašem znaku. Imaćete tu mogućnost da svaki izazov koji vas ipak očekuje uspešno prevaziđete i rešite.

POSAO

Opozicija Sunca i Saturna tokom prve nedelje ovog mesečnog ciklusa možda ne nagoveštava posebno uspešan i lagan period ali budite sigurni da ste samo na jednom poslovnom iskušenju koje morate prevazići, pokazati svoju snagu i mudrost i na kraju iz svega ipak izaći kao pobednik. U periodu od 5. do 12. Očekuje vas i kvadrat Suca sa Uranom što će mnoge lavove navesti na promene koje je potrebno sprovesti i ako to u početku može biti protiv vaše volje. Vreme će ipak ukazati da je to bilo potrebno ali i dobro za vas. Mnogi od vas mogu napraviti značajne pa čak i radikalne promene već tokom prve polovine ovog mesečnog ciklusa. Već od 18. situacija se stabilizuje i dolazio do prvih naznaka da sve urađeno pa i pretrpljeno nije bilo uzalud. Sudeći po aspektima koji vas očekuju pred sam kraj avgusta meseca pa i početkom septembra finansijska situacija će biti osetno bolja.

LJUBAV

Na ljubavnom planu neće biti nekih značajnih dešavanja i promena shodno vašem trenutnom emotivnom statusu. Ako se nalazite u vezi koja funkcioniše na daljinu ili ste iz nekog razloga sprečeni da se često viđate sa partnerom takav odnos može proći kroz jednu krizu u periodu od 17. do 24. avgusta. Shvatićete da ovako teško možete da funkcionišete dalje zbog čega će biti potrebno pronaći adekvatno rešenje kako bi sačuvali vašu ljubav.

ZDRAVLJE

Sam početak meseca može doneti nešto slabiji imunitet i izvesno je da ćete osećati umor. Ovo može biti dobar period za odmor koji vam je potreban.

Devica Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Device uživaju prisustvo Marsa i Venere u svom znaku. Tokom ovog meseca najviše pažnje treba usmeriti na društveni život ali i posao jer su moguće, možda ne tako velike ali za vas značajne promene. Takođe i vaš vladar Merkur 12. avgusta ulazi upravo u vaše znak donoseći jednu potpuno novu energiju ali i neke promene kojima već izvesno vreme težite.

POSAO

Sam početak meseca, kako mnogim znakovima tako i vama donosi manje izazove ali sve u cilju da se pokrenete i napravite korak koji vas vodi ka promenama koje su vam svakako potrebne, prvenstveno na poslovnom planu. Za Device koje su bez posla posebno značajan period je od 14. do 24. kada ne samo da je poželjno biti maksimalno aktivan u traženju posla, već postoje i mogućnosti sasvim iznenadnih i neočekivanih poslovnih ponuda. Device koje rade moraju zauzeti sopstveni stav jer to je jednini način da se izborite za sebe, kako za bolje uslove na poslu tako i za bolja primanja koja svakako zaslužujete. Veoma je važno da budete istrajni i odlučni u svemu što želite i što ste naumili jer će svakako biti blokada i odupiranja nekim vašim zahtevima. Period od 18. do 24. može konačno doneti vidljive i konkretne poslovne rezultate.

LJUBAV

Kada je ljubav u pitanju tu nema mnogo promena čak vas očekuju i neki izazovi posebno ako ste u emotivnoj vezi. Loša komunikacija ili nerazumevanje oko nekih problema može znatno uticati na vaš odnos. Ako vidite da nešto ne funkcioniše u vašem odnosu budite sigurni da je potrebno raditi na komunikaciji. Slobodne Device, samo pod uslovom intenzivnog društvenog životu mogu očekivati novo poznanstvo u periodu od 19. do 26. avgusta.

ZDRAVLJE

Saturn je u retrogradnom hodu kroz vaše polje zdravlja i njegov loš aspekt prema vašem vladaru već tokom prvih dana avgusta meseca može doneti zdravstvene poteškoće. Ovo se najviše može odraziti na device koje pate od nekog hroničnog oboljenja. U svakom slučaju, toko prvih 10 dana ovog meseca malo više pažnje nego inače posvetite sebi i svom organizmu.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Vagama je trenutno potrebno malo strpljenja. Prva polovina meseca ne donosi neka značajna dešavanja niti prilike u vaš život. Potrebno je sačekati period koji počinje od 16. avgusta kada će Venera vaš vladar ući u vaš znak i otvoriti neke nove puteve a zbog trigona sa Saturnom mnogima od vas doneti i jednu dugoročniji stabilnost upravo u onoj sferi vašeg života gde ulažete najviše energije i ambicija.

POSAO

Na poslovnom planu savet je da tokom prve dve nedelje ovog mesečnog ciklusa ne donosite neke velike i značajne odluke posebno ne u periodu od 9. do 12. Venera će biti u opoziciji sa Neptunom i možete biti ne samo skloni da donesete pogrešnu odluku već je moguće da budete i prevareni. Ako se bavite trgovinom na veliko savetuje se poseban oprez. Već od sredine meseca, aspekti će biti na vašoj strani pa ne samo da možete očekivati solidan uspeh već su na pomolu i neki novi poslovni poduhvati koji mogu biti dugoročno uspešni. Ako bilo šta definišete ili započnete u periodu od 19. do 26. avgusta velike su šanse da taj poduhvat bude i uspešan ali i veoma isplativ. Finansijska situacija generalno nije loša a avgust mesec može biti samo nagoveštaj nekih uspeha koji slede tokom narednih meseci.

LJUBAV

Vage će imati dinamičan ljubavni život tokom avgusta meseca. Ako idete na putovanje a još uvek ste slobodni možete očekivati jedno lepo poznanstvo koje uz malo truda može prerasti u mnogo više od toga. Ipak, neke vage mogu imati iskušenje bilo da su slobodne ili se nalaze u emotivnom odnosu i to u periodu od 18. do 27. Jedno poznanstvo sa već zauzetom osobom totalno će vam pomutiti razum a nije isključena ni mogućnost da se upustite u tajnu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE

U globalu zdravstvena situacija je dobra a manji respiratorni problemi su mogući u period od 24. do 27. avgusta.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Ako ste rođeni u zodijačkom znaku Škorpije možete očekivati veoma dinamičan mesečni period koji je pred vama. Pripadate grupi znakova kojima se godišnji odmor i pored činjenice da je avgust, sada ne savetuje. Veoma je važno da budete usmereni na svoje prioritete i pratite svoje ciljeve jer je uspeh tokom ovog mesečno period sasvim izvestan.

POSAO

Mars koji vlada vašim poljem rada, sredinom meseca formira trigon sa Uranom. Uran boravi u vašoj 7. kući horoskopa i ovaj aspekt može doneti neka potpuno nova i neočekivana poznanstva i kontakte koji će vam otvoriti neke nove poslovne mogućnosti i opcije. Veoma je važno da budete usmereni, odlučni i da adekvatno iskoristite ove energije ako želite da sprovedete ne tako male a na kraju i uspešne promene. Škorpije koje duži vremenski period rade na jadnom radnom mesto dobijaju zasluženu priliku za napredovanje. Pored svega navedenog i Sunce boravo u vašem polju karijere što znači da vam energije na tom polju neće manjkati a konačno možete očekivati pomoć i podršku nekih uticajnih ljudi ili će uslediti podrška od vaši nadređenih. Sve navedene prilike i promene možda neće odmah doneti neke velike promene u finansijskom smislu ali budite sigurni da će se u narednom periodu uspeh pokazati i u toj sferi vašeg života. Od velikog značaja za sve nove prilike jeste vaš aktivan društveni život.

LJUBAV

Kako su sve energije usmerene na poslovnu sferu vašeg života možda neće biti mnogo prilike pa ni vremena za ljubavni život što znači da će slobodne Škorpije takav status zadržati i tokom ovog mesečnog perioda. Ako ste u vezi, podrška partnera kao i dobar odnos neće izostati. U svakom slučaju savet je da se usmerite na poslovnu sferu a za ljubav će svakako doći prilika u nekom narednom periodu.

ZDRAVLJE

Mnogo aktivnosti tokom ovog meseca zahtevaće i dobru organizaciju što se tiče odmora ali i ishrane. Nemojte dozvoliti da zbog posla i svih obaveza zapostavite zdravlje jer su problemi sa imunitetom mogući pred sam kraj ovog mesečnog ciklusa.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Dragi strelčevi, ovaj letnji mesečni period doneće vam mnoga dešavanja a najviše vama koji ste usmereni ka ostvarenju kroz polje inostranstva. Dobre prilike su pred vama ili ako ste već krenuli u poduhvat takvih ambicija očekujte pozitivno rešenje. U svakom slučaju sve što je u vezi sa inostranstvom, strancima ili inostranom firmom tokom ovog meseca biće pod uticajem pozitivnih planetarnih energija.

POSAO

Vladar vaše 6. kuće sve do 16. avgusta boravi u vašem polju karijere što je dobar preduslov za lepe prilike u toj sferi vašeg života. Već tokom prve nedelje meseca, Venera je u trigonu sa Uranom i donosi iznenadne pozitivne promene. Ako ste poslovno aktivni situacija na poslu je dobra i dešavaju se stvari koje vam idu u prilog. Veoma je važno da ih prepoznate i naravno iskoristite u svoju korist. Sa druge strane, Merkur i Sunce borave u vašem 9. polju horoskopa što takođe otvara neke dobre puteve kada je u pitanju polje inostranstva. Mnogi strelčevi sada mogu iskoristiti svoju priliku i konačno u toj sferi ostvariti svoje ambicije. Do 12. je povoljan period za rešavanje dokumentacije koja u vezi upravo sa inostranstvom. Od 19. do 26. avgusta izvestan je sasvim neočekivan novčani dobitak.

LJUBAV

Slobodni strelčevi tokom ovog mesečnog perioda mogu imati zanimljiva dešavanja na poslu i kada je ljubav u pitanju. Nova poznanstva i novi kontakt mogu doneti jednu osobu u vaš život koja vas može zainteresovati i u emotivnom smislu. Posebno obratite pažnju na period od 18. do 27. avgusta ali pre nego što uđete u bilo kakvu priču proverite emotivni status osobe koju ste upoznali. Zauzeti nakon malo izazovnijeg i kriznog perioda na početku meseca mogu očekivati stabilizaciju i sasvim solidan odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE

Pokušajte da u svoj organizam unosite što više tečnosti jer ste skloni da tu, ne tako malo važnu stvar, prosto zaboravite. Sredinom meseca mogući su bolovi u kostima i zglobovima.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Sam početak avgusta meseca za rođene u znaku Jarca nije obećavajući. Ne naziru se neki veliki problemi i poteškoće koje bi uticale na vaše svakodnevne aktivnosti i obaveze ali vaše raspoloženje nije na zavidnom nivou a ni sami ne znate šta je razlog vašem nezadovoljstvu. Ipak, nema razloga za brigu, kako dani prolaze i vaše raspoloženje se polako vraća a sa njim i vi na vaš pravi kolosek.

POSAO

Tokom prve nedelje ovog mesečnog ciklusa treba izbegavati donošenje bili kakvih velikih i značajnih poslovnih odluka. Niste potpuno sigurni a ni skoncentrisani zbog čega možete biti skloni da napravite grešku. Već od 10. neka nova i prodorna energija ulazi u vaš život zahvaljujući kojoj ćete biti spremni na sve izazove koji vas očekuju na poslovnom planu. Jarčevi koji su bez posla iznenada mogu dobiti ideju ili ambiciju da pokrenu neki svoj biznis što ako i uradite do kraja meseca ima sjajne predispozicije za uspeh. Venera je u trigonu sa vašim vladarem Saturnom od 19. do 26. i to je period jedne velike discipline, sigurnosti, mudrosti, kada zaista uz malo truda možete ostvariti značajne poslovne rezultate. Na polju finansija još uvek nema nekih značajnih promena ali je takođe veoma važna činjenica da vas tokom ovog mesečnog perioda ne očekuju ni značajne poteškoće u toj sferi vašeg života.

LJUBAV

Ljubav dolazi kada je najmanje očekujete i sasvim je izvesno da će to biti slučaj tokom ovog meseca za slobodne jarčeve. Druga polovina avgusta je veoma značajna u tom smislu i zato pokušajte da i pored mnogih poslovnih obaveza budete maksimalno društveno aktivni. Sasvim je moguće poznanstvom sa osobom koja ima strano poreklo ili se razlikuje po verskoj ili nacionalnoj osnovi od vas. Zauzeti jarčevi teže nekim promenama i zato je važno da te promene sprovedete u saradnji sa vašim partnerom kako ne bi ugrozili vašu vezu.

ZDRAVLJE

Pored evidentnih problema na samom početku meseca sa lošim raspoloženjem i nedostatkom energije nema naznaka za neke značajnije zdravstvene poteškoće.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Dve retrogradne energije u vašem znaku i dalje vam ne dopuštaju da u potpunosti iskažete sav svoj potencijal i sve vaše ambicije na pravi način. U svakom slučaju, ne treba da brinete jer se ovo tumači kao jedno “zatišje pred buru” zbog čega vam je za sada potrebno još malo strpljenja.

POSAO

Tokom avgusta mesec najviše povoljnih prilika mogu imati vodolije koje se bave finansijama. Ako ste ekonomista ili zaposleni u nekoj banci pozitivne promene su sasvim izvesne. To je proces koji nje možda započet i u prethodnom periodu i kao da je došlo vreme da se sve to konačno sprovede u delo. Ako sa druge strane težite ka promeni posla, svoju priliku možete potražiti u periodu od 17. do 27. avgusta. Ako se bavite javnim poslom čuvajte se afera koje mogu biti realne ali neke od njih su vam prosto nametnute i želeli vi to ili ne morate se izboriti sa njima. Na polju finansija neprilike su moguće od 9. do 12. kada treba da obratite pažnju na šta i gde trošite novac a možete biti skloni da isti i izgubite. U globalu, tokom ovog mesečnog perioda se ne savetuju veće novčane transakcije u vidu pozajmica i kredita.

LJUBAV

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca formira veoma izazovne aspekte što znači da svaki pokušaj da se ostvarite u emotivnom smislu nema mnogo izgleda za uspeh. Ako ste u vezi i već narušenom odnosu biće zaista teško prebroditi prve dane avgusta meseca. Povoljne prilike za emotivno ostvarenje imaju lepše pripadnice ovog vazdušnog zodijačkog znaka i to u periodu od 14. do 24. avgusta. U svakom slučaju, avanture i neki vid flerta je izvestan tokom ovog meseca ali muške vodolije ne treba da se nadaju nekoj ozbiljnoj ljubavnoj priči.

ZDRAVLJE

Od 20. avgusta su mogući neki zdravstveni problemi koji su vas pratili i tokom prethodnih nekoliko meseci.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Avgust 2022. Godine

Boravak Sunca i Merkura u vašoj 6. kući nagoveštavaju dinamičan mesečni period kada je posao u pitanju ali nažalost neće sve ići onako kako ste planirali i kako želite. Biće potrebno neke probleme koje potiskujete konačno rešiti jer to je jednini način da na najbolji način iskoristite druge pozitivne energije kojih će svakako biti u svim sferama vašeg života tokom avgusta meseca.

POSAO

Suce je u vašoj 6. kući horoskopa sve do 22. avgusta ali upravo tokom ovog perioda formiraće ne tako lake i jednostavne aspekte za vas. Opozicija sa Saturnom može doneti neke sukobe sa autoritetima na poslu ali i neke nova obaveze koje do sada niste obavljali. Veoma je važno da se ne odupirete previše već sve to prihvatite i shvatite to kao jedno iskušenje koje morate prevazići a nakon čega će gotovo sigurno doći neke bolje prilike i poslovne okolnosti. Možda niste zadovoljni trenutnim primanjima ali sada prosto nije vreme da se to pitanje pokreće. Pred sam kraj ovog mesečnog ciklusa izazovne energije polako posustaju i tada ćete biti u prilici da nađete najbolje moguće rešenje za vašu trenutnu situaciju. Pored svega navedenog veoma prijatno iznenađenje na polju finansija možete očekivati u periodu od 18. do 27. avgusta.

LJUBAV

Avgust mesec je mesec ljubavi za vas, posebno kada su u pitanju stabilne, dugotrajne i iskrene ljubavne veze. Ako se već nalazite u takvoj vezi sasvim je realno očekivati da se odlučite i vašu vezu konačno podignete na jedna viši nivo, krunišete brakom ili prosto krenete da planirate zajednički život sa vašim partnerom. Svaka veza koju slobodne ribe ostvare tokom ovog mesečnog ciklusa ima sjajne predispozicije da bude stabilna i da ispuni sva vaša očekivanja. Ako možda nema mnogo povoljnih prilika na poslovnom planu svakako će ih biti na polju ljubavi.

ZDRAVLJE

Štitna žlezda može biti ugrožena i ako osećate neke tegobe u tom smislu svakako se savetuje kontrola iste. Hormonski poremećaj je moguć kod pripadnica lepšeg pola ovog vodenog zodijačkog znaka.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!