• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Mesečni horoskop Balkan Astro jedna je od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Početak ovog mesečnog ciklusa obeležiće turbulentna i ne baš stabilna situacija za naše drage ovnove, pre svega na poslovnom planu. Mars plovi kroz vaše polje rada u pratnji opozicije sa Neptunom što znači da će vam biti veoma teško da se skoncentrišete i usmerite na svoje poslovne prioritete. Ipak, druga polovina septembra ipak obećava.

POSAO

Gore navedena opozicija Marsa kao vašeg vladara koji ujedno plovi kroz vašu 6. kuću sa Neptunom može doneti izvesne probleme na poslu. Ne samo da će vaša koncentracija biti slaba i da će vam biti veoma teško da se usmerite na svoje poslove obaveze, već je izvesno da tu postoje neka dešavanja koja vam nisu u potpunosti jasna. Kao da neko od vas nešto krije a čuvajte se i nekih prevara koje mogu biti iscenirane od strane vaših kolega. Generalno, prvih deset dana biće vam potreban dodatan oprez na vašem radnom mestu. Ipak, kako mesec lagano odmiče tako se neke energije okreću u vašu korist pa tako za ovnove koji imaju ambicija za ostvarenje kroz polje inostranstva u poslovnom smislu, veoma povoljan period sledi od 15. do 25. septembra. Ako ste već u tim vodama, ili imate saradnju sa inostranstvom i strancima očekuje neke lepe vesti vezane za vaš trenutni posao. Ako ste bez posla uz malo aktivnosti isti možete pronaći u period od 19. do kraja septembra meseca.

LJUBAV

Ako ste slobodni sve do 22. septembra bićete pod uticajem veoma značajnih aspekata na polju ljubavi a neka dešavanja na tom polju moguća su čak i preko nekih vaših poslovnih aktivnosti i susreta. U svakom slučaju ako do kraja meseca započnete ljubavni odnos možete očekivati da će to biti jedna lepa i kvalitetna veza. Zauzeti ovnovi treba da obrate pažnju kako ne bi preterali u nekoj željenoj slobodi, posebno u periodu od 12. do 18. jer to može veoma negativno uticati na vašeg partnera a samim tim i na vašu vezu.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija je dobra. Pronađite vremena kako bi ste bili malo više fizički aktivni.

Bik Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Bikovi Septembar mesec započinju sa Suncem u petom polju, polju ljubavi. Pored toga, Venera i Merkur nalaze se u šestoj kući što znači da će i ljubavni i poslovni aspekt vašeg života biti veoma važan tokom ovog mesečnog ciklusa. Ako imate bilo kakve važne ali još uvek nerealizovane ambicije na poslovnom planu pokušajte da budete maksimalno usmereni tokom prvih devet dana ovog meseca do kada će Venera koja je ujedno i vas vladar boraviti upravo u vašem polju rada u pratnji trigona sa Jupiterom.

POSAO

Obzirom na veoma značajan položaj i aspekte Venere i Merkura u šestoj kući, septembar mesec može biti veoma uspešan kako u poslovnom, tako i u finansijskom smislu za rođene u zodijačkom znaku Bika. Venera je u trigonu sa Jupiterom od 1. do 9. septembra što znači da će svi vaši dosadašnji napori u poslovnom smislu, sva uložena energija konačno biti adekvatno finansijski nagrađeni tako da ovo može biti dobra prilika da na vašem radnom mestu tražite povišicu koju generalno zaslužujete. Merkur, koji takođe boravi u vašem polju rada, formira trigon sa Saturnom i trigon sa Jupiterom tokom većeg dela ovog mesečnog ciklusa što vam donosi pored već spomenute finansijske satisfakcija i neke nove prilike za napredak na poslu. Sudeći po svim aspektima ovo nije period kada treba da menjate firmu ili tražite neko bolje radno mesto izvan firme u kojoj trenutno radite već to unapređenje treba da je upravo u sklopu vaše trenutne radne organizacije. Kraj meseca može doneti manje poteškoće za bikove koji su generalno i bez obzira na sve već navedene aspekte iz nekog razloga nezadovoljni. Biće formiran kvadrat Merkura i Plutona što može doneti probleme bikovima koji rade u nestabilnim ili veoma malim preduzećima.

LJUBAV

Sunce je u vašem polju ljubavi sve do 22. septembra i ovo jeste vreme za ljubav. Već na početku meseca od 5. do 12. septembra Sunce formira trigon sa Uranom što vam može doneti veoma prijatna iznenađenja na tom polju vašeg života. Ako ste slobodni sasvim iznenada se može pojaviti osoba koja će probuditi vaše interesovanje i to ovoga puta nikako nemojte zanemariti. Ako ste u vezi, o svakom problemu iskreno razgovarajte sa vašim partnerom koji zbog opozicije Sunca i Neptuna može doći do nekih saznanja a da mu vi to niste rekli, što će u vaš emotivnih odnos uneti nepotrebnu pometnju.

ZDRAVLJE

Pred sam kraj meseca mogući su problemi vezani za nos, grlo ili pluća. Bez obzira na sve poslovne aktivnosti nemojte zapostaviti svoje zdravlje. Vitamini i pravilna ishrana mogu vam biti od velike pomoći.

Blizanci Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Septembar mesec je period kada se svi polako vraćamo poslovnim aktivnostima ali ovoga puta septembar je izgleda odlučio da mnoge znakove Zodijaka prijatno iznenadio lepim dešavanjima na polju ljubavi a tako će biti i za nama drage blizance koji će konačno dobiti priliku da ostvare neke svoje ljubavne želje i potrebe.

POSAO

Poslovni aspekti za rođene u zodijačkom znaku Blizanaca nisu posebno naglašeni tokom ovog mesečnog perioda. Uslediće jedno zatišje ali vi svakako treba da budete posvećeni svim onim aktivnostima i poduhvatima koje ste već započeli. Mogući su čak i sukobi sa autoritetima na vašem radnom mestu u periodu od 12. do 18. septembra i veoma je važno da u tim trenucima nešto ipak prećutite kako ne bi produbljivali moguć nesporazum i tako stvorili još veće probleme. Venera će 11. septembra ući u vašu 6. kuću donoseći neke nove prilike blizancima koji se bave privatnim poslom. Takođe, ako imate ambicija da pokrenete neki posao koji možete obavljati od kuće ili u sklopu vašeg doma, tokom druge polovine septembra možete polako planirati takve aktivnosti a koje ćete sudeći po svemu moći da realizujete krajem ovog i tokom sledećeg mesečnog ciklusa. Sredinom meseca možete očekivati i nešto povoljniju finansijsku situaciju čak i neki novac kome se niste nadali a koji svakako treba da usmerite u neka poslovna ulaganja što će vam se svakako u nekom narednom periodu isplatiti.

LJUBAV

Ovo je značajan period kada je ljubav u pitanju, prvenstveno za blizance koji su i dalje slobodni ali imaju snažnu želju da se konačno emotivno ostvare. Venera i Merkur na samom početku meseca borave upravo u vašem polju ljubavi i obe planete će biti u pratnji pozitivnih aspekata sa Jupiterom i Saturnom. Sreća je na vašoj strani i zato treba da budete potpuno usmereni na svoje želje, da slušate svoje srce i na kraju svega očekujete uspeh. Ako vam se neka osoba dopada, sada je pravi trenutak da joj to i pokažete i učinite sve što je u vašoj moći kako bi ste osvojili njeno srce. Malo je drugačija situacija za blizance koji se nalaze u ljubavnim vezama a koje iz bilo kog razloga ne funkcionišu najbolje. Veoma krizni period očekuje vas od 16. do 28. septembra i postoje zaista veliki izgledi da se takav emotivni odnos sada i prekine.

ZDRAVLJE

U periodu od 13. do 27. vaš imunitet će biti znatno oslabljen. Iz tog razloga nemojte zapostaviti svoje zdravlje, posebno ne ako imate bilo kakvo hronično oboljenje. Bešika i bubrezi mogu biti posebno ugroženi.

Rak Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Rakovi će tokom septembra meseca biti posvećeni raznim porodičnim pitanjima. Merkur i Venera u pratnji pozitivnih aspekata borave upravo u vašoj četvrtoj kući horoskopa donoseći neka lepa dešavanja ali i prilike posebno za rakove koji planiraju da renoviraju svoj dom a otvara se mogućnost čak i za kupovinu nekretnine, naravno ako je to vaša trenutna ambicija. Takođe, ni ostale sfere vašeg života tokom septembra meseca neće ostati u drugom planu.

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom očekujte veoma lepe prilike tokom narednih dana. Imajte na umu da je prva polovina septembra meseca mnogo povoljnija za bilo kakva finansijska ulaganja ili pokretanje nekih novih poslovnih poduhvata a koji imaju privatni karakter. Mars koji vlada vašom 10. kućom tokom čitavog meseca biće u povoljnim aspektima, najpre u aspektu sa Plutonom a zatim i sa Saturnom. Pluton će vam dati potrebnu snagu da sve svoje ambicije i želje sprovedete u delo a podrška Saturna dolazi u smislu da sve ono što započnete upravo tokom septembra meseca bude stabilno, uspešno a na kraju i finansijski isplativo. Oprez sa finansijama generalno se savetuje u periodu od 12. do 18. kada morate biti oprezni kako i gde ulažete svoj novac. Ostatak ovog mesečnog perioda generalno je povoljno aspektovan kada su finansije u pitanju.

LJUBAV

Rakovi koji su trenutno slobodni tokom ovog mesečnog perioda ne samo da se mogu istinski zaljubiti već se mnogim pripadnicima ovog vodenog zodijačkih znaka smeši i sudbinsko poznanstvo. Veoma značajni aspekti koji ne samo da pobuđuju vaše emocije već vas snažno vežu za osobu koja se pojavljuje u vašem životu, biće aktivni već od 5. septembra pa sve do kraja ovog mesečnog perioda. Takođe, rakovi koji su već u vezi imaće priliku da istu učvrste ili na bilo koji način ozvaniče. Uživajte u lepom ljubavnom periodu koji je pred vama.

ZDRAVLJE

Kako bi sačuvali dobro zdravlje potrebna je samo umerenost u svemu. Nemojte da preterujete kako u poslu tako ni u raznim životnim zadovoljstvima.

Lav Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Rođeni u zodijačkom znaku Lava mogu očekivati jedan dinamičan ali ne baš stabilan mesečni period. Biće raznih dešavanja, kako uspona tako i padova a najviše pažnje biće potrebno obratiti na poslovne aktivnosti i to prvenstveno tokom druge polovine ovog mesečnog ciklusa. Finansije mogu biti u blagom usponu ali se u nekom smislu možete razočarati jer neke vaše poslove ambicije još uvek neće biti ispunjene.

POSAO

Venera koja vlada vašom desetom kućom horoskopa 11. septembra ulazi u vašu četvrtu kuću u pratnji dva izazovna aspekta. Biće formirani kvadrat sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Obzirom da se ovi kvadrati Venere dešavaju upravo u vašoj četvrtoj kući horoskopa, najviše izazova mogu očekivati lavovi koji se bave privatnim poslom. Biće nekih ograničenja, blokada i prosto će biti veoma teško pronaći način kako bi neke novonastale probleme bez većih posledica brzo rešili. Kvadrat Venere i Urana u periodu od 20. do 27. nateraće vas da sprovedete neke promene i reforme unutar vašeg posla na koje ranije niste ni pomišljali ali ipak brza reakcija biće potrebna kako bi ste već pred sam kraj meseca pronašli izlaz iz problema u kome ste se našli i kako bi dalje bez većih posledica mogli da nastavite da obavljate svoje dosadašnje poslovne aktivnosti. Tokom ovog mesečnog perioda nemojte pokretati bilo kakve nove poslovne poduhvate već nastavite da definišete ono što ste započeli i rešite ono što vas sve više i više sputava. U finansijskom smislu, uprkos svim dešavanjima, možete očekivati izvestan dobitak u periodu od 15. do 21. septembra.

LJUBAV

Početak meseca slobodnim lavovima donosi avanturu ali su retki oni koji će imati priliku da tu avanturu pretvore u stabilnu i iskrenu emotivnu vezu. U svakom slučaju kako god bilo, očekujte lepa dešavanja, lepa iskustva i prosto uživajte u trenutku koji vam se pruža. Ako ste rođeni u drugoj dekadi zodijačkog znaka Lava novu priliku za emotivno ostvarenje možete očekivati u periodu od 15. do 25. septembra. Pojaviće se jedna osoba sa jakim zemljanim elementom u svom horoskopu a moguće je i da bude rođena u znaku Jarca, Bika ili Device. Zauzeti lavovi ne treba da očekuju značajne promene kada je emotivni život u pitanju.

ZDRAVLJE

Bolovi u kostima ali i problemi sa kičmom mogući su sredinom meseca.

Devica Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Drage device, sve do 22. septembra Sunce boravi u vašem znaku što znači da i dalje traje period vaše vladavine i da je vaša energija na zavidnom nivou. Pored Sunca, u vašem znaku se nalazi i Mars sve do 15. septembra donoseći vam dodatnu motivaciju i snagu da započnete i uradite sve ono što želite i što ste planirali. Zbog toga budite aktivni i iskoristite ove pozitivne planetarne uticaje na vaš znak tokom narednih dana.

POSAO

Od 1. do 25. septembra Merkur kao vladar vašeg polja karijere formira trigon sa Saturnom i trigon sa Jupiterom. Ovo su veoma značajni aspekti pored već postojeće energije koja je prisutna zahvaljujući Suncu i Marsu u vašem znaku, što može doneti veoma značajan poslovni uspeh ali pod uslovom da ste poslovno aktivni i u potpunosti posvećeni toj sferi vašeg života. Imate mogućnost veoma dobrog rasuđivanja, lako i brzo rešavate sve probleme a uz to vas prati i određena doza sreće. Pokušajte da najkasnije do 20. septembra ispunite sve vaše poslovne zamisli i ambicije jer će iste u tom slučaju ići u veoma pozitivnom smeru i tokom narednog perioda. Očekujte da će Merkur krenuti retrogradno od 27. i upravo je to razlog zbog kojeg nema vremena za čekanje. Pozitivne vesti sredinom meseca mogu očekivati device koje su usmerene na poslovno ostvarenje kroz polje inostranstva.

LJUBAV

Kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu možete očekivati zanimljiva ali pre svega pozitivna dešavanja prvenstveno ako ste i dalje slobodni. I na ljubavnom planu nema mnogo vremena za čekanje jer vas značajan aspekt u tom smislu očekuje već tokom prve nedelje septembra meseca. Vladar vašeg polja ljubavi biće u trigonu sa Saturnom. Veza započeta u periodu ovog trigona poprima snažnu energiju stabilnosti. Ako ste već možda započeli neku priču koja još uvek nije definisana idealan period da to definišete i ozvaničite vaš odnos jer upravo od 1. do 7. septembra. Device koje su u vezi period krize mogu očekivati od 16. do 28 septembra.

ZDRAVLJE

Malo više pažnje celokupnoj zdravstvenoj situaciji biće potrebno posvetiti u periodu od 20. do 27. septembra.

Vaga Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Može se reći da je septembar mesec jedan veoma značajan i povoljan perioda za rođene u zodijačkom znaku Vage. Venera, vaš vladar, zajedno sa Merkurom boravi upravo u vašem znaku u pratnji trigona sa Jupiterom i Saturnom što otvara neke nove mogućnosti na raznim životnim poljima. Ako se usmerite upravo na onu sferu koja za vas trenutno predstavlja najveći prioritet možete očekivati uspeh a izvesno je da će vas pratiti i određena doza sreće.

POSAO

Sve do 25. septembra bićete pod uticajem veoma povoljnih aspekata u poslovnoj sferi vašeg života a ovi pozitivni aspekti mogu se odraziti upravo na polje inostranstva bez obzira da li je to vaša ambicija ili ste već ostvareni kroz neku inostranu instituciju ili firmu. Takođe, nije isključena ni mogućnost putovanja u inostranstvo upravo u cilju poslovnog ostvarenja. Venera će 11. septembra ući u vaše drugo polje horoskopa kada vas očekuje jedan malo teži aspekt Venere sa Saturnom što znači da su mogući neki neplanirani troškovi ili gubici na polju finansira. U svakom slučaju zbog veoma aktivnog društvenog i poslovnog života ovi problemi će biti brzo i lako prevaziđen a relano je očekivati da će vas pratiti i određena doza sreće što znači da svaki problem možete rešiti u trenutku kada se tome najmanje nadate i na način koji u tom trenutku najmanje očekujete. Vage koje su trenutno bez posla veoma povoljne prilike za ostvarenje u toj sferi života mogu očekivati tokom poslednje nedelje ovog mesečnog ciklusa.

LJUBAV

Pripadnice lepšeg pola zodijačkog znaka Vage imaće mnogo više prilika za emotivno ostvarenje nego što je to slučaj sa muškom populacijom ovog vazdušnog znaka. Već u periodu od 5. do 12. mnoge vaše emotivne potrebe i želje mogu biti ispunjene a zbog čega ćete dobiti dodatnu energiju i motivaciju, koju ako pravilno usmerite, možete iskoristiti u svim sferama vašeg života. Izvesno je da će Vage započeti vezu sa ozbiljnom, ostvarenom i poslovno uspešnom osobom. Već zauzeti pripadnici oba pola prolaze kroz manju emotivnu krizu u periodu od 20. do 27. septembra.

ZDRAVLJE

Osim mogućih fizičkih povreda na samom početku meseca nema aspekata koji mogu značajno ugroziti vaše zdravlje.

Skorpija Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Tokom septembra meseca Škorpije očekuje jedno promenljivo raspoloženje zbog čega možete biti skloni da napravite greške koje će najviše uticati na vaš odnos sa drugim ljudima. Najbolje je da pronađete vremena za odmor, ako je potrebno da izvesno vreme provedete sami, da napunite svoje baterije i lagano tokom druge polovine meseca krenete da se vraćate svojoj rutini i svakodnevnim obavezama.

POSAO

Što se posla tiče, upravo će prvu polovinu septembra obeležiti jedno zatišje na tom polju vašeg života što znači da neće biti neki značajni dešavanja niti promena, shodno vašem trenutnom angažovanju i radnom statusu i zbog toga treba malo više pažnje i vremena da posvetite sebi. Za posao će svakako doći vreme posebno u periodu nakon 19. septembra kada će Mars formirati trigon sa Saturnom. Ovo jeste period u kome možete doneti neke važne i značajne odluke a koje ćete sprovesti u delo i koje će se odraziti na vaš uspeh tokom narednih meseci. U ovom periodu možete očekivati i pomoć i podršku od jedne starije ili iskusnije osobe koju srećete na poslu. Ako ste tokom proteklih meseci uložili mnogo energije i vremena u svoj posao i samu karijeru, kraj septembra meseca može doneti nagradu u vidu unapređenja ili bolje radne pozicije. Spremite se za period koji dolazi kako zbog promene raspoloženja i nesigurnosti koju osećate a da ni sami niste svesni šta je razlog tome, ne bi napravili neke pogrešne korake ili pokvarili neke kontakte zbog čega se kasnije možete kajati.

LJUBAV

Kako se mnogi aspekti kod vas otvaraju tokom druge polovine meseca to će biti slučaj i u sferi ljubavi. Tokom prve dve nedelje vaše raspoloženje će biti promenljivo i nećete umeti na pravi način da pokažete svoja trenutna osećanja što može veoma negativno uticati na partnera ako ga trenutno imate. Zbog toga može doći do nesporazuma i zato pokušajte koliko god možete da objasnite partneru o čemu se radi i da vam je potrebno malo vremena da napunite svoje baterije, a sve u cilju kako bi izbegli mogućnost da sve to negativno utiče na vaš odnos. Ako ste slobodni zanimljivo poznanstvo krajem septembra može doneti velike promene u vaš život.

ZDRAVLJE

Promene raspoloženja je ono što će vas pratiti tokom narednih dana. Odmor vam je preko potreban kako se sve to ne bi odrazilo i na vaše fizičko zdravlje.

Strelac Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Strelčevi će tokom septembra meseca ubirati plodove svog dosadašnje rada. Ako ste bili požrtvovani i maksimalno radno aktivni, konačno je došao period da sav vas trud i napor konačno budu adekvatno nagrađen. Tu se prvenstveno misli na finansijsku satisfakciju ali je sasvim izvesno da će mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka dobiti i određeno priznanje ili unapređenje na svom radnom mestu. Omiljeni ste u društvu, rado viđeni i zbog toga je savet da se tokom ovog meseca što više družite sa ljudima. Moguća su i neka nova poznanstva koja će donete izvesne pozitivne promene u vaš život.

POSAO

Pozitivni aspekti koji vas na poslovnom planu prate tokom ovog mesečnog perioda najviše uticaja mogu imati na strelčeve koji se bave nekim društveno korisnim radom. Ako pripadate bilo kakvoj organizaciji koja se bori za određena ljudska prava koja ima jasno zacrtane ciljeve a koji donose dobrobit širim narodnim masama, ovo jeste period kada možete napraviti jedan zavidan uspeha, kada možete dospeti u prve redove bilo koje od tih organizacija ili jednostavno postati lider što će vam doneti ne samo uspeh u poslovnom smislu već će doprineti i vašem ličnom zadovoljstvu i osećaju lične vrednosti. U svakom slučaju, kao što je rečeno ovo je mesec koji donosi nagrade, mesec koji vam govori o tome da sve ono što ste do sada radili i uložili nije bilo uzalud.

LJUBAV

Na ljubavnom planu septembar mesec može doneti probleme zauzetim strelčevima. Iz nekog razloga bićete u iskušenju da nešto krijete od vašeg partnera ili ćete prosto biti upleteni u neku priču ili flert a što će vaš partner svakako primetiti. Biće vam potrebno zaista dobro objašnjenje kako bi vaš partner shvatio, možda i oprostio i kako sve to na kraju ne bi uticalo na dalji tok vašeg emotivnog odnosa. Slobodni strelčevi koji započnu emotivnu vezu, za šta će svakako imati priliku tokom poslednjih 10 dana ovog mesečnog ciklusa, mogu očekivati jedan lep stabilan odnos koji ispunjava njihova očekivanja.

ZDRAVLJE

Moguće su zdravstvene komplikacije koje su u vezi sa reproduktivnim organima i to u periodu od 3. do 9. septembra.

Jarac Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Dragi jarčevi, aspekti i položaji planeta tokom ovog mesečnog perioda nagoveštavaju pozitivna dešavanja na polju inostranstva, prvenstveno ako su vaše ambicije usmerene i u poslovnom smislu ka inostranstvu ili inostranoj firmi. Vladar vaše 9. kuće boravi upravo u vašem polju rada i karijere što znači da možete očekivati pozitivna dešavanja u svemu što je u vezi sa inostranstvom, bilo da ste već poslovno ostvareni u tom smislu ili su to za sada samo vaše ambicije.

POSAO

Pored pozitivnih aspekata na poslovnom planu jarčevi tokom ovog mesečnog perioda mogu očekivati i dobre prilike što se tiče finansija. Ako postoji bilo šta što vas već izvesno vreme koči, neki novac koji vam nije vraćen ili prosto imate potrebu da uzmete neku pozajmicu sve to narednih dana može biti uspešno realizovano što će vam svakako olakšati funkcionisanje kako u svakodnevnom tako i u poslovnom životu. Neki vaši dosadašnji saradnici i partneri mogu odustati od nekog projekta ili prosto pokazati nezainteresovanost što će vas samo podstaći da samostalno krenete u neke poduhvate ili da se već spomenute ambicije usmerene na polje inostranstva lakše ostvare. Ako ste već zaposleni i radite u inostranstvu ili u nekoj inostranoj firmi ovaj mesec može doneti pozitivne promene, bilo da se radi o promenama koje su u vezi sa finansijama ili što se tiče vašeg trenutnog radnog mesta. U svakom slučaju promene koje dolaze sudeći po svim aspektima biće pozitivne. Sve što želite da pokrenete kada je posao u pitanju, veoma je važno pokrenuti do kraja ovog meseca obzirom da već od 27. septembra Merkur kreće retrogradno, što će svakako uticati na vas, odnosno umanjiti sve one mogućnosti i prilike koje vam se trenutno pružaju.

LJUBAV

Zanimljivo je to što se i tokom ovog meseca kod vas prepliću poslovni i ljubavni aspekti. Venera sve do 11. septembra, koja inače prirodno vlada vašim poljem ljubavi, boravi upravo u vašem polju karijere što znači da su neka dešavanja moguća, naravno kada je ljubav u pitanju i na samom poslu ili preko nekih kontakata koji dolaze poslovnim putem. Moguće je da su neka od tih dešavanja započeta još tokom prethodnog mesečnog perioda i ako je to slučaj i dalje budite aktivni i usmereni na to, jer izgledi da dođe do nekih konkretnih dešavanja i ostvarenja vaših emotivnih potreba sada zaista nisu mali. Tome svakako doprinosi trigon Venere i Jupitera koji je na snazi od 1. do 9. septembra. Ovo je generalno mesečni period koji neće biti monotoni kako u poslovnom tako i u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE

Sve do kraja meseca bićete pod uticajem relativno povoljnih aspekata u sferi zdravlja. Ipak, tokom poslednjih nekoliko dana septembra moguće su respiratorne infekcije.

Vodolija Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Ako ste rođeni u zodijačkom znaku Vodolije i pred vama je jedan zaista dinamičan i zanimljiv mesečni period. Septembar generalno donosi razne mogućnosti kako za promene tako i za napredak što će se u velikoj meri odraziti i na naše drage Vodolije. Aspekti su naglašeni i veoma aktivni kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu.

POSAO

Tokom prve nedelje ovog meseca možete se osećati pomalo zbunjeno i nesigurno kada je sam posao u pitanju. Neke činjenice ili dešavanja vam neće biti u potpunosti jasne i zbog toga ćete biti zbunjeni i prosto nećete znati kako da odreagujete, šta da prihvatite u datom trenutku. Ipak, već nakon 7. septembra, situacija se polako kristališe a vi ćete dobiti odgovor na mnoga pitanja koja su vas do sada mučila. To će vam zapravo i pomoći da donesete neke važne poslovne odluke prema kojima ćete se voditi tokom narednih dana a koje će svakako doneti promene u poslovnu svakodnevnicu vašeg života. Veoma značajan period za vas nastupa i nakon 19. septembra kada ćete se sticajem okolnosti osećati veoma sigurno i stabilno, kada ćete konačno moći svoje dosadašnje iskustvo da upotrebite na najbolji mogući način. Mnoge promene očekuju rođene u zodijačkom znaku Vodolije a najvažnija informacija jeste da će te promene po svemu sudeći biti veoma pozitivne. Malo nesigurna i nestabilna finansijska situacija tokom prve polovine meseca septembra znatno se popravlja tokom poslednje nedelje ovog mesečnog ciklusa.

LJUBAV

U periodu od 15. do 25. septembra, slobodne Vodolije dobijaju sjajnu priliku za novo poznanstvo i to sa osobom koja potiče iz inostranstva ili ima snažne veze sa istim. Ako planirate putovanje tokom navedenog perioda može ovo biti jedno nezaboravno iskustvo i to upravo zahvaljujući poznanstvu koje vam se smeši. Iz tog razloga pokušajte malo više da obraćate pažnju na ljude koje srećete jer zaista nije mala verovatnoća da neko istinski privuče vašu pažnju. Ako ste u vezu od 12. do 18. septembra iz nekog razloga osećate nesigurnost u svoja osećanja. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku.

ZDRAVLJE

Aritmije i oscilacije krvnog pritiska mogu biti učestale od 22. pa sve do kraja septembra meseca.

Ribe Mesečni Horoskop

Za Septembar 2021. Godine

Pripadate veoma emotivnom znaku Zodijaka a aspekti će tokom ovog mesečnog perioda učiniti da budete još emotivniji što u nekim situacijama može biti otežavajuća okolnost za vas jer nećete biti u stanju da ispravno rasađujete što se tiče nekih važnih pitanja, već ćete biti vođeni trenutnim osećanjima, dok ćete sa druge strane sve što se dešava oko vas prihvatati veoma lično. Zbog toga pokušajte da bar do 20. septembra da ne donosite bilo kakve radikalne i značajne odluke u bilo kojoj sferi vašeg života.

POSAO

Ako težite nekim promenama na poslovnom planu neće biti mnogo vremena kako bi se te promene uspešno realizovale. Veoma je važno da već na samom početku meseca a najkasnije do 12. septembra preduzmete sve potrebne korake. Nakon toga nastupa period koji nije toliko povoljan i koji će doneti nesigurnost koja će u svakom smislu da vas sputava. Zato iskoristite trigon Sunca i Urana koji je na snazi do 12. jer će taj aspekt biti značajan podsticaj za sve one promene koje želite brzo i nedvosmisleno da sprovedete. Nakon 12. nastupa period emotivne nesigurnosti što će uticati na brzinu i način donošenja vaših odluka. Sredinom meseca će vam biti potrebna podrška drugih ljudi i tu se svakako možete osloniti na vašeg partnera ili na nekog iskusnijeg kolegu. Kada Mars 19. septembra krene da formira trigon sa Saturnom očekujte dobre vesti kada su finansije u pitanju. Izvesna su neka dešavanja ili dobici koji će vam uliti sigurnost a koja vam je u ovom trenutku na tom polju života veoma potrebna.

LJUBAV

Ako bilo šta krijete od vašeg partnera postoji realna opasnost da on to sazna već tokom prve nedelje ovog mesečnog ciklusa, što svakako može veoma negativno uticati na vaš dalji odnos. Zato budite oprezni a možda je i najbolje rešenje u ovom trenutku da o problemu ili nečemu što krijete od partnera razgovarate iskreno i otvoreno. Mnogo je izvesnije da će vas u tom slučaju razumeti i prihvatiti na manje bolan način nego da to sazna mimo vas. Slobodne ribe neće imati mnogo prilika za emotivno ostvarenje osim ako već niste na početku neke priče a koja potiče iz prethodnog mesečnog ciklusa. U tom slučaju, pozitivan ishod možete očekivati u periodu od 15. do 22. septembra.

ZDRAVLJE

Problemi sa venama posebno na nogama mogući su sredinom meseca. Odmarajte i masirajte noge.Dnevni horoskop

Naš dnevni horoskop je horoskop koji naši korisnici najčešće posećuju na našem sajtu. Svakog dana kod nas možete besplatno pročitati dnevni horoskop za sebe, članove vaše porodice, prijatelje, emotivne partnere. Ono što je potrebno znati kada je dnevni horoskop u pitanju jeste to da se on treba uzeti sa rezervom jer dnevna kretanja planeta ipak nisu toliko značajna da bi uticali na nas. Svakako je mnogo preciznije konsultovati nedeljni i mesečni horoskop. Takođe, uvek je bolje potražiti lično i personalizovano tumačenje, kada se u obzir uzme konkretna osoba i datum i mesto rođenja može dati potpuno precizan i tačan rezultat odnosno tačnu analizu.

Baš iz tog razloga, svim našim korisnicima preporučujemo da na početku svakog meseca obave astrološku konsultaciju sa našim astrolozima u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vam kao astro centar nudimo mogućnost telefonskih konsultacija, konsultacija putem SMS-a i pisanih analiza koje možete poručiti putem naše astro prodavnice. Tek ovakve personalizovane analize daće vam detaljan uvid u vaše astrološke aspekte i dati vam odgovore na mnoga konkretna pitanja vezana za vas lično.Naši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku:Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete lični horoskop koji će vam protumačiti naši najbolji astrolozi od kojih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrolozima mogu pokrivati pitanja iz najširih životnih oblasti uključujući ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast života. Pozovite nas već danas, jer mi smo tu za vas!