• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Nedeljni Horoskop

Za period 23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Nedeljni horoskop je jedna od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Opterećeni ste problemima u kolektivu,za koje nemate rešenje u ovom momentu, i to vas jako sputava u obavljanju dužnosti.Krajem nedelje, rešenje će se javiti samo od sebe, a sve počinje razgovorom sa starijim kolegom.

Ljubav: Ukoliko ste u tajnoj vezi, ove nedelje budite posebno oprezni, postoji realna mogućnost da budete otkriveni.Bićete u situaciji da birate izmedju dve osobe, ako ste slobodni, obe su posebne na svoj način, samo požurite sa odlukom, da ne izgubite obe.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

Bik Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Mnogi stari i zaboravljeni kontakti će se aktivirati pa će vam drugi deo radne nedelje biti pun dobrih poduhvata. Neke vesti tokom ove nedelje treba da promene tok dogadjaja, ali na bolje.Uspešan period je ispred vas.

Ljubav: Sve je uzburkano, pa više niste sigurni, ni šta osećate , ni šta želite.Ne bi ste da izgubite partnera, ali bi ste i neke promene.Posebno budite oprezni u dane vikenda, jedan bezazleni flert, može vam napraviti probleme sa partnerom.

Zdravlje: Problemi sa probavom.

Blizanci Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Ukoliko ste nezaposleni, ukazaće vam se šansa, da preko prijatelja dobijete posao.Ova nedelja je inače odlična za nove poduhvate i ulaganja, i svi koji budu rizikovali, ostvariće višestruku dobit.Moguće je i napredovanje na poslu.

Ljubav: Slobodnim Blizancima,u ovoj nedelji, smeši se ulazak u ozbiljniju vezu.Konačno će se pojaviti neko, ko ispunjava sve vaše kriterijume.Ukoliko ste u vezi, niste zadovoljni odnosom, pa bi trebalo ozbiljno da porazgovarate sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Rak Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Imate utisak da se u začaranom krugu, i da, šta god da preduzmete, ne daje rezultate.Ekipa saradnika, koja je oko vas, ima svoje prioritete, koji se ne poklapaju sa vašim, i to vam pravi velike probleme.

Ljubav: Slobodnim Rakovima ovih dana, smeši se poznanstvo preko posla, sa veoma uspešnom i poslovno ostvarenom osobom.Sigurno je da ćete ostati fascinirani, ali nećete to pokazati.Zauzeti pripadnici, uživaju u društvu partnera.

Zdravlje: Bolovi u stomaku.

Lav Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Ukoliko se bavite kreativnim poslom, umetnošću, ili radom sa decom, očekuje vas veliki uspeh u toku ove nedelje.Takodje je povoljno, ako vam partner pomaže u poslu, ili imate zajednički posao.Nezaposleni dobijaju odličnu ponudu.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom, i veoma ste privlačni suprotnom polu.Ukoliko ste slobodni, ove nedelje moći ćete da birate, udvarača će biti na sve strane.Zauzeti pripadnici planiraju put sa voljenom osobom za vikend.Očekuje vas odličan provod.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Devica Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: U narednom periodu, neophodna je dobra organizacija i radna disciplina, inače postajete samodestruktivni, zbog previsokih ciljeva koje ste sebi postavili.Krajem nedelje, očekuje vas ozbiljan razgovor sa nadredjenima.

Ljubav: Konstantno imate primedbe na partnerovo ponašanje,i umete da budete vrlo neprijatni i cinični.Probajte da sagledate situaciju iz drugog ugla, možda ćete imati drugačiju sliku.Slobodni pripadnici znaka, po svaku cene žele da obnove staru vezu.

Zdravlje: Nervoza.

Vaga Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Ova nedelja specifična je po tome, što ćete imati nekoliko poslovnih ponuda, što će za vas biti veliki izazov.Ipak, jedna ponuda koja je vezana za jedan brend, izdvojiće se, što po novčanoj satisfakciji, što po prilici za putovanje.

Ljubav: Na emotivnom planu, očekuje vas veliko iznenadjenje od partnera.Vaša ljubav kulminira u ovom periodu, pa se nemojte iznenaditi, ako budete dobili bračnu ponudu.Slobodni pripadnici znaka, odlaze na put, na kome upoznaju veoma interesantnu osobu.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

Skorpija Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Dosta je bilo samosažaljevanja i jadikovanja, vreme je da se suočite sa poslovnim problemima.To što ste ignorisali prepreke, ne znači da ste ih prevazišli.Krajem nedelje, očekuje vas razrešenje, jedne neprijatne situacije.

Ljubav: Zauzete Škorpije, upale su u monotoniju u vezi.Hitno vam je potrebno neko osveženje u odnosu, pa ne bi bilo loše da za dane vikenda otputujete negde sa partnerom.Slobodni pripadnici znaka, vreme provode sa prijateljima u prijatnom druženju.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Strelac Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: U ovom periodu preosetljivi ste kada je posao u pitanju.Imate utisak, da ste previše uložili sebe, a drugi su nagradjeni.Opustite se, nije baš sve tako crno, kako vidite u ovom momentu.Stvari polako dolaze na svoje mesto.

Ljubav: Osoba koju ste nedavno upaznali, preko prijatelja,ili rodjaka,a moguće i preko kolege, koja je na vas ostavila snažan utisak, ponovo se pojavljuje u vašem okruženju.Dani vikenda posebno su povoljni za bliže upoznavanje,izlaske u dvoje.

Zdravlje: Bolovi u grlu..

Jarac Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Ukoliko budete burno reagovali na poslovne probleme,imaćete zdravstvene tegobe.Vreme radi za vas, imajte to na umu, i budite strpljivi.Jedan od bližih saradnika, ponudiće vam saradnju, trebalo bi da dobro razmislite o svemu.

Ljubav: Već neko vreme, ne uspevate da nadjete zajednički jezik sa partnerom.Oboje ste podjednako krivi, jer ignorišete probleme od onog drugog.Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret sa nekim iz vaše prošlosti, koji će uzburkati stare strasti.

Zdravlje: Problemi sa kičmom.

Vodolija Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: U narednom periodu treba da završavate već započete poslove, ali nije dobro ako tek sada nešto treba da pokrenete.Čuvajte se dezinformacija, i sve što čujete najpre proverite, pa tek onda odreagujte.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu da konstantno upoznaju nove ljude i prošire krug prijatelja.Bićete jako raspoloženi za flertovanje,i to će vas ispunjavati.Ukoliko ste zauzeti, partner će vas prijatno iznenaditi jednim poklonom.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Ribe Nedeljni Horoskop

23. Maj 2022 - 29. Maj 2022

Posao: Vrlo ste odlučni i ambiciozni a sada nećete biti zadovoljni bilo kakvim rezultatima. Ovo je za vas veoma povoljan period iskoristite priliku da napredujete jer su ciljevi koje ste postavili realni.

Ljubav: Zauzetim pripadnicima znaka ovo je idealan period za rešavanje problema koji su prisutni već duži vremenski period u vezi.Obratite pažnju šta vam voljena osoba govori,dobronamerno je.Ako se opustite već za dane vikenda, harmonija se vraća u vašu vezu.

Zdravlje: Prekontrolišite hormone.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: