• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Nedeljni Horoskop

Za period 28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Nedeljni horoskop je jedna od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Aktivniji ste nego u prethodnom periodu, a energija i samopouzdanje koje imate sada će uticati na poslovnu produktivnost. Razmišljate o privatnom biznisu i tražite način da popravite svoje finansije.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni postoje jake indicije da se u ovom periodu odlučite da započnete vezu sa osobom koja vam je u proteklom periodu stavila do znanja da nije ravnodušna prema vama.Iako je izgledalo da niste zainteresovani,vi ste samo iznenadjeni.

Zdravlje: Prepuni ste energije

Bik Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Na poslovnom planu, situacija se bitnije popravlja.Ukoliko očekujete podršku starijih kolega, u ovoj nedelji ćete je dobiti,što je vama izuzetno bitno u ovom momentu.Poslušajte sugestiju jednog člana porodice.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi,nedelja pred vama može biti malo napetija.Imaćete potrebu da malo više budete sami,a voljena osoba to neće razumeti na pravi način.Samo budite iskreni,da ne bi ste budili bespotrebnu sumnju i ljubomoru kod partnera.

Zdravlje: Nervoza.

Blizanci Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: U narednoj nedelji bitno je da budete ono što jeste, pozitivni i realni,i samo tako možete postići uspeh.Ukoliko postoje neki nezavršeni poslovi sada je pravi momenat da ih privedete kraju.Kako god, čeka vas uspešna nedelja.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka uživaju u društvu voljene osobe i ljubavi koju nesebično daju i dobijaju u svakom momentu.Vreme je za pravljenje krupnih planova i promenu statusa.Slobodni Blizanci razmišljaju o obnovi stare veze.

Zdravlje: Puni ste entuzijazma.

Rak Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Moglo bi se reći da je period iza vas,više nego uspešan,pa se u narednoj nedelji taj trend nastavlja.Ukazaće vam se neke nove poslovne prilike,a okolnosti će biti povoljne i bilo bi odlično kada bi ste prihvatili taj izazov.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka popravljaju komunikaciju sa voljenm osobom posle dužeg vremenskog perioda.Konačno možete da razgovarate o svemu,i vrlo brzo izlazite iz emotivne krize.Slobodni Rakovi flertuju sa osobom,sa kojom dele kancelariju.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Lav Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Volja, koju ste u prethodnom periodu izgubili,jer vam je nešto obećano a nije ispunjeno,polako se vraća.Nepravda koja je načinjena biće u najkraćem roku ispravljena,tako da se možete vratiti aktivnostima.

Ljubav: Energija je prnaglašena, bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti,možete postati malo agresivniji.Ne dozvolite da stres koji ste imali na poslu utiče na vaš emotivni život.Već krajem nedelje strasti će se lagano smirivati.

Zdravlje: Melanholija.

Devica Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Otvaraju vam se neke nove mogućnosti kada je posao u pitanju. Ipak, trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, pazite se preterivanja,jer voljena osoba gubi strpljenje trpeći vaše hirove.Ukoliko neke stvari ne promenite,partner se može odlučiti i na radikalne poteze,jer već razmišlja o prekidu veze.

Zdravlje: Problemi sa želudcem.

Vaga Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Iako je period za vama uspešan,vi ste nekako nezadovoljni,kao da ste hteli neke potvrde.Opustite se i promenite percepciju, videćete da grešite.Temelje koje ste postavili,iskoristićete najbolje moguće.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka intenzivno razmišljaju da prekinu vezu u kojoj se nalaze,jer sumnjaju u voljenu osobu.Sumnje su svakako neosnovane,pa dobro razmislite šta ćete uraditi da se kasnije ne bi kajali a partner vam gotovo sigurno neće dati drugu šansu.

Zdravlje: Glavobolje.

Skorpija Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Vi intenzivno razmišljate da nešto menjate u svom poslu.Sada vam nije povoljan period za promene,najbolje da ostanete tu gde jeste,a šansa za neke nove početke ukazaće se kada se najmanje budete nadali.

Ljubav: Bez obzira koliko se voljena osoba trudi oko vas,vi nekako ostajete nezadovoljni,i stalno tražite još.Preispitajte sebe i budite iskreni,da li dajete koliko dobijate i sve će doći na svoje mesto već za dane vikenda.Slobodni pripadnici znaka,flertuju sa kolegom.

Zdravlje: Puni ste energije.

Strelac Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Morate prestati da reagujete impulsivno na neke situacije na poslu,inače možete imati velike probleme.Postavite se kao posmatrač ako se stvari ne tiču vas i onda ćete biti objektivniji,što je sada od velike važnosti.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka planiraju proširenje porodice.Uživate u ljubavi i toleranciji,a voljena osoba vam je najbolji prijatelj i najveća podrška.Mnogi Strelčevi baš u ovom periodu završavaju duge veze u kojima su bili.

Zdravlje: Usporite tempo.

Jarac Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Vreme je da pokažete svoju mudrost i da pravite dugoročne planove.Poslovne okolnosti se drastično menjaju a vi ćete se,očekivano odlično snaći.Sledi primamnjiva poslovna ponuda u toku nedelje.

Ljubav: Još uvek niste sigurni šta biste sa sobom kada je u pitanju emotivni deo. Ovo je naglašenije kod slobodnih Jarčeva koji u poslednje vreme imaju mogućnost izbora među osobama koje su suprotnog temperamenta. Zauzetima postoji mogućnost da se jedan problem ponovi krajem nedelje.

Zdravlje: Bolovi u kičmi.

Vodolija Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: U prethodnom periodu imate veliki problem sa vremenom,jednostavno ništa ne stižete.Problem je što ste sebi zadali visoke ciljeve,a sada se osećate nemoćno.Bitno je a odredite prioritete.

Ljubav: Vi jednostavno uživate u flertu i preterivanjima svake vrste.Oko vas se nalazi nekoliko osoba sa kojima bi ste vi nešto počeli,ali imate problem da odaberete koja bi od nekoliko ponudjenih opcija to bila.Zauzeti pripadnici znaka uživaju u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Mamurluk.

Ribe Nedeljni Horoskop

28. Novembar 2022 - 04. Decembar 2022

Posao: Već neko vreme ste pod tenzijom i ne znate kakve korake da preduzmete.Situacija na poslu je ionako napeta,pa je potebno da malo ukočite i ne ulazite u bespotrebne rasprave sa kolegama.Uzmite par dana odmora.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi,potrebno je da promenite taktiku,jer tako kako ste vi zamislili više ne ide.Voljena osoba je jako nezadovoljna,a vi tvrdoglavo odbijate da razgovarate.Razmislite o svemu i videćete da je partner u pravu.

Zdravlje: Hronično ste neispavani.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: