• Srbija razgovor uzivo:

  0906-222-224

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 84rsd/min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Nedeljni Horoskop

Za period 14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Nedeljni horoskop je jedna od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Velika dogadjanja na nebu, biće korisna za vaša velika poslovna dela.Možete da osetite energiju koja menja.Sada je vreme da obrišete repove, tako da možete imati novi i sveži početak.Pazite šta kome pričate.

Ljubav: Ova nedelja je takva da vas ohrabruje, da razmislite o novom početku, posle veze koja je došla do kraja i koja vam je izazvala bol.Vreme koje je prošlo, učinilo je svoje, tako da se osećate spremno za neki novi početak.Iskoristite dobijenu šansu.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

Bik Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Očekuje vas miran period,a na poslu se opustite i koncentrišite samo na ono što je bitno, i što vam može pomoći da napredujete.Nemojte emotivno reagovati, na svaku sitnicu,i pre nego što nešto zaključite.

Ljubav: Moraćete da donesete veoma važne odluke o vezi sa voljenom osobom. Ipak, dobro razmislite da li da se opredelite za ono što vi stvarno želite ili ono što bi za vašu vezu bilo dobro.Partner ima neka očekivanja od vas,možda ste nešto obećali, a zaboraviti ste.

Zdravlje: Bolovi u stomaku.

Blizanci Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Sredinom ove nedelje možete imati problem sa dokumentacijom.Pazite gde ostavljate svoje stvari,neko jedva čeka da napravite grešku.Koliko god da ste poslovno aktivni, i zaradjujete, možete imati problem sa novcem.

Ljubav: Ako želite da sačuvate vezu ili brak, ove nedelje budite posebno oprezni, partner je jako napet i nezadovoljan.Ukoliko želite da razgovorom rešite nesuglasice, vodite računa šta i kako ćete reći.Velike su šanse da budete pogrešno shvaćeni.

Zdravlje: Velika napetost.

Rak Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Imate mnogo mogućnosti za napredovanje na poslu. Korak po korak i vi ste na samom vrhu, gde i pripadate.Otvoriće vam se mogućnost za iznenadno putovanje, najverovatnije u inostranstvo, i to nikako ne bi ste smeli da odbijete.

Ljubav: Zaljubljeniji ste nego ikada, i čini vam se da ste na sedmom nebu.Ljubav je uzvraćena i partner vam je veoma posvećen.Ukoliko ste slobodni, stvari bi se mogle iskomplikovati, jer će uslediti poziv kakav najmanje očekujete.Saberite se i ne odlučujte naglo.

Zdravlje: Gorusica.

Lav Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Trudite se da poslovi koje radite sa strane budu potpuno legalni,jer su mogući problemi sa zakonom.Osoba koju ste nedavno odbili za poslovnu saradnju, vraća se sa boljom ponudom.Razmislite dobro, pre nego što prihvatite primamljiv posao.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekujte burna dešavanja u narednom periodu.Nećete moći da postignete da odgovorite na sve pozive.Zauzeti Lavovi razočarani su u svog dugogodišnjeg partnera, toliko da čak razmišljaju o prekidu veze.Ipak, razgovarajte,pre konačne odluke.

Zdravlje: Rasejani ste.

Devica Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Polje posla nije loše postavljeno ove nedelje, s tim što možete imati manju zbrku, jer vam organizacija nije jača strana u poslednje vreme.Mnogi nezaposleni imaće veliku mogućnost da se vrate u staru firmu.

Ljubav: Ove nedelje nećete imati razumevanje od strane partnera, što će vas činiti uznemirenim.Nemojte burno reagovati, ni povlačiti radikalne poteze u afektu.Razmislite dobro, zašto voljena osoba tako reaguje, možda je uzročno-posledično.

Zdravlje: Nervoza.

Vaga Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Nadredjeni su veoma zadovoljni,zbog velikog truda koji ulažete u posao.Potrebno je da mudro odigrate prilikom sklapanja novog posla, i tako sebi obezbedite dodatne poene.To će vam biti odlična šansa da istaknete svoje sposobnosti.

Ljubav: Krajem ove nedelje ukazaće vam se šansa da se dokažete pred osobom do koje vam je stalo.Zauzetim pripadnicima smeta partnerova ljubomora i posesivnost, tako da su moguće burne reakcije, a kod nekih i prekid veze.Osetićete potrebu za slobodom.

Zdravlje: Dobro se osecate.

Skorpija Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, ova nedelja je odlična za zaradu.Ako imate neka potraživanja, ne brinite, krajem nedelje se sve reguliše.Pripadnici znaka, koji su nezaposleni, očekuju poziv za posao, preko uticajnog prijatelja.

Ljubav: Za ljubav vam je odličan period.Vaša veza biće podignuta na viši nivo, i sve ide baš kao što ste zamislili.Uživate u sredjivanju doma ukoliko ste u braku, i u svemu se slažete sa partnerom.Mnogi pripadnici znaka žele proširenje porodice.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Ukoliko budete bili dobro koncentrisani, i napravili pravilnu procenu, uspeh neće izostati.Imate osećaj kao da se nalazite pod lupom, i to može biti razlog da povučete neke pogrešne poteze.Budite mudri,greške nisu dozvoljene.

Ljubav: Porodični problemi, koje ste imali u prethodnom periodu, uticali su na vaš odnos sa voljenom osobom.Kao da ste se udaljili, svako sa svojim mislima.Vikend donosi uzbudjenje, i mogućnost izlaska iz neprijatne situacije, na radost oba partnera.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Jarac Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Uznemireni ste zbog nekih neprijatnosti, koje ste imali na poslu,a sve zbog jednog nesporazuma.Očekujte iskreno izvinjenje sredinom nedelje od kolege, koji je i sam iznenadjen vašom burnom reakcijom.

Ljubav: Period je izuzetno povoljan za slobodne predstavnike znaka, koji će posebno u dane vikenda uživati u flertovanju.Zauzeti pripadnici uživaju u društvu voljene osobe, i najverovatnije odlaze na kraći put.Očekuje vas odličan provod.

Zdravlje: Premoreni ste.

Vodolija Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Osećate se zarobljeno i kao da vas posao guši na neki način.Probajte svesno da sebe oslobodite nepotrebnih pritisaka i razgovarajte sa nadredjenima o svojim potrebama,kako biste mogli bolje da funkcionišete.

Ljubav: Planetarna konstelacija je odlična da malo smirite strasi.Sve je nekako prenaglašeno,pa pokušajte malo da se suzdržite da ne biste dodatno komplikovali,ionako komlikovanu situaciju.Veza vam teško pada iz vama znanih razloga,i partner to oseća.

Zdravlje: Glavobolje.

Ribe Nedeljni Horoskop

14. Jun 2021 - 20. Jun 2021

Posao: Vaša snaga leži u vašim unutrašnjim rezervama i sve odgovore koji su vam potrebni naćićete u sebi.Odavno ste naučili da se ni na koga ne oslanjate i da zapinjete na poslu iz sve snage.Nagrada stiže vrlo brzo.

Ljubav: Naredni period je odličan za ljubav, i za ostvarenje svih vaših snova.Na pomolu je veza sa osobom kojoj se divite već neko vreme.Imaćete odličnu komunikaciju što je do sada bio problem.Polako sve dolazi na svoje mesto.

Zdravlje: Više šetajte.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: