• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Nedeljni Horoskop

Za period 20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Nedeljni horoskop je jedna od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Vaš tim saradnika u narednom periodu, apsolutno vas podržava, što je izuzetno bitno.Vaše ideje nailaze na podršku i razumevanje, tako da ćete ih realizovati bez problema.Imaćete potrebu da se konsultujete sa jednim članom porodice oko posla.

Ljubav: Ovo je nedelja puna emotivnih nesporazuma.Pazite šta pričete, jer sve što budete rekli, a da pri ton niste dobro razmislili o tome, biće zloupotrebljeno protiv vas.Može se desiti da na kraju ostanete razočarani, i da imate utisak da su svi protiv vas.

Zdravlje: Zubobolja.

Bik Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Ukoliko ste imali planove, a vezane za poslovno putovanje, najverovatnije ćete morati da otkažete, zbog privatnih obaveza, koje će iskrsnuti u poslednjem momentu.Ne brinite se, kolega će se ponuditi da vam pomogne.

Ljubav: Iz nekog razloga ste uznemireni, i partner to oseća.Odreagujte, pre nego što bude kasno, jer njemu izgleda kao da polako odlazite.Slobodni pripadnici, ovog znaka, za vikend upoznaju jednu zanimljivu osobu.Najverovatnije je vodeni znak u pitanju.

Zdravlje: Redukujte ishranu.

Blizanci Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Odlična nedelja je ispred vas.Stvari na koje dugo čekate, sada dolaze na realizaciju, a posao, koji ste ugovarali, konačno je vaš.Takodje su vam odlični aspekti i za novac, ukoliko vam neko duguje, u ovom periodu dobijate novac nazad.

Ljubav: U ljubavi cvetaju ruže, a vi ste presrećni sa sadašnjim partnerom.Bićete inspirisani poslovnim uspesima, da pokažete svoju velikodušnost prema voljenoj osobi.Slobodni Blizanci, imaće potrebu za flertom, i da na što više osoba, ostave pozitivan utisak.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Rak Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Već neko vreme, ne napušta vas ideja da promenite posao.Osećate veliko nezadovoljstvo u kolektivu, i čini vam se da niko ne može da isprati, ni vas, ni vaše ideje.Period je povoljan za promene, i vi ćete to iskoristiti na najbolji mogući način.

Ljubav: Nepromišljenost je karakteristična u ovom periodu, na emotivnom planu.Ukoliko ste u vezi, može se desiti da je naglo prekinete,a ukoliko ste slobodni, da naglo udjete u vezu.Najbolje bi bilo da pre donošenja naglih odluka, o svemu dobro razmislite.

Zdravlje: Mučnine.

Lav Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: U prethodnom periodu, bili ste pretrpani obavezama, tako da je potrebno da malo usporite tempo.Odradili ste i više nego što se od vas očekivalo.Ovih dana očekuju vas troškovi i naplanirani izdatci.

Ljubav: Veza je zapala u monotoniju, i to vam dosta utiče na raspoloženje ovih dana.Umesto što partnera okrivljujete za sve, probajte da ga iznenadite, i unesete malo dinamike u vas odnos.Oboma će vam prijati izlazak iz rutine.Zajednički izlazak za vikend,biće pun pogodak.

Zdravlje: Malaksalost.

Devica Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Imate utisak da ste u poslu postali nezamenjivi, što u ovoj nedelji može negativno da se odrazi, na odnos sa kolegama.Vaša pozicija nije tako jaka, kao što vi mislite,i niko nije nezamenjiv.Očekuje vas odlazak na poslovno putovanje.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, ispred vas je lepa nedelja.Sa partnerom vas očekuje odličan provod na jednoj proslavi.Slobodni pripadnici znaka,imaju želju da flertuju.Čuvajte se, postoji mogućnost ulaska u paralelnu vezu,što nije dobro u ovom momentu.

Zdravlje: Rasejani ste.

Vaga Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Ukoliko je vaš poslovni angažman vezan za državne institucije, očekuje vas veoma uspešna nedelja.Okolnosti će vam ići na ruku, i sve što budete zamislili, u ovom periodu možete uspešno realizovati.

Ljubav: Vama kao da je potreban odmor u ovom periodu.Nećete biti raspoloženi za izlaske, što je veoma neoubičajeno za vas.Imaćete potrebu da ostanete sami, i tako se akumulirate.Ukoliko ste zauzeti, moguća je svadja sa partnerom, jer imate različite prioritete.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Skorpija Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Veoma ste ambiciozni, i ove nedelje raspoloženi za nove poslovne angažmane.Vest, koja stiže od šefa, jako će vas obradovati, i podstaći na nove poduhvate.Mnoge Škorpije,ove nedelje dobiće unapredjenje ili povišicu plate.

Ljubav: Već neko vreme, vaša veza je u ozbiljnoj krizi, toliko da razmišljate da napustite partnera.Komunikacija vam je veoma loša, i sve je prepuno negativne energije.Razmislite dobro, šta dobijate, a šta gubite, pre nego što napravite radikalan potez.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

Strelac Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Iako sve završavate brzo, i u roku, iznenada vam se pojavljuju novi poslovi i dodatne obaveze.Sredinom nedelje, očekuje vas poziv za dodatni posao.Imaćete mogućnost da zadržite radno mesto, a ipak sa strane zaradite, što ćete vi svakako iskoristiti.

Ljubav: Jako ste zainteresovani za jednu osobu koja je rodjena u drugom vatrenom znaku.Ove nedelje bićete posebno nadahnuti da je osvojite, što će vam u dane vikenda poći za rukom.Nemojte previše očekivati na samom startu.Zauzeti pripadnici znaka uživaju u društvu partnera.

Zdravlje: Smanjite tempo.

Jarac Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: U narednom periodu bićete hiper-aktivni, što i jeste uobičajeno za vas.Zapravo, jako ste inspirisani, pohvalom koju ste dobili od šefa, tako da vam je to satisfakcija.Vaše samopouzdanje je na zavidnom nivou.

Ljubav: Jarčevi,koji su u dugoj vezi, ili braku, već neko vreme planiraju potomstvo.Sva vaša pažnja usmerena je ka postizanju tog cilja.Imate odličan odnos sa partnerom.Slobodni pripadnici znaka, gaje simpatije prema jednom kolegi.Očekuje vas jako uzbudljiv kraj nedelje.

Zdravlje: Bolovi u kičmi.

Vodolija Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: U prethodnom periodu ste prilično oštri u komunikaciji i nastupu,i u stalnom ste odbrambenom stavu. Nemate razloga da toliko brinete oko svake sitnice i da preuveličavate stvari.Iako dobijete neku kritiku, gledajte to sa vedrije strane.

Ljubav: U narednim danima bilo bi poželjno da se okrenete malo oko sebe i shvatićete da postoji interesovanje suprotnog pola za vas. Kroz posao možete da upoznate nekoga ko će vam bit mnogo zanimljiv i inspiritivan.Potrudite se da ostavite utisak.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

Ribe Nedeljni Horoskop

20. Mart 2023 - 26. Mart 2023

Posao: Spremite se, jer dobre poslovne prilike kao da vas čekaju na svakom koraku. Biće puno iznenadjenja,prijatnih, čak je moguća i poslovna ponuda od osobe koja je na nekom visokom položaju.Nemojte dugo razmišljati.

Ljubav: U narednom periodu i na emotivnom planu vas očekuje dosta toga.Mešaju se stare ljubavi i nova poznanstva, a vi ćete biti u dilemi na koju ćete stranu.Sve vam deluje primamljivo, a i vi ste neodoljivi za suprotni pol.Iskoristite svoj šarm, neodoljivi ste.

Zdravlje: Dobro se osećate.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: