• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-884

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Nedeljni Horoskop

Za period 19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Nedeljni horoskop je jedna od najposećenijih sekcija našeg sajta.
Posetite nas svake nedelje i kontaktirajte naše najbolje astrologe.Kliknite ispod da odmah pređete na mesečni horoskop za željeni znakOvan Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Veliki problemi očekuju vas ove nedelje ako ne budete uspeli da se organizujete.Ne znate više ni kome ni kada šta obećavate.Probajte da se saberete jer saradnicim a i šefovima izgledate neozbiljno,tako da ne računaju na vas.

Ljubav: Ni na emotivnom planu situacija nije bolja,blago rečeno haotična je.Flertujete bar sa tri osobe u isto vreme bez griže savesti i namere da izaberete jednu.Na sav taj haos,javlja vam se osoba iz vaše daleke prošlosti sa veoma konkretnim predlogom.

Zdravlje: Rasejani ste.

Bik Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Već neko vreme rasejaniji ste nego obično, tako da bi trebalo da povedete računa o tome,i da se više koncentrišete naročito ako ste na nekom rukovodećem položaju.Neko prati svaki vaš korak i čeka da napravite grešku.

Ljubav: Uporno odbijate da krenete dalje i da nekoj novoj osobi pružite šansu,jer mislite o prethodnoj vezi.Bivši partner je krenuo novim putem što se i vama savetuje.Gledajte napred i obratie pažnju na jednog kolegu,koji vas posmatra iz prikrajka.

Zdravlje: Više se krećite.

Blizanci Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Okolnosti pod kojima se nalazite na poslu su i dalje nestabilne, ali vi imate mogućnost da se dobro snađete u datoj situaciji.Mada,ponekad vam je jako teško da ispratite ceo tok.

Ljubav: Ukoliko ste u braku u narednoj nedelji možete imati problem sa partnerom oko raspodele novca.Zameraće vam da ste bahati i da nepromišljeno trošite novac.Nećete se puno potresati oko toga jer vi znate da sve što vredi,mora da se plati.

Zdravlje: Odlično.

Rak Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Polako ali sigurno stiže vas premor,i što pre treba da otputujete na godišnji odmor.Vredno ste radili i možete se pohvaliti rezultatima.Imate naglašenu potrebu da stvari dovedete u red i stavite nekim ljuduma do znanja koliko su vam bitni.

Ljubav: Baš kada se budete spremali za put i razmišljali koliko vam je potrebna samoća da bi ste se odmorili imaćete bitan poziv.Naime,radi se o nekome iz vaše prošlosti kome će biti potrebna vaša pomoć.

Zdravlje: Premoreni ste.

Lav Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: U narednom periodu ne savetuju vam se ishitrene reakcije,jer bi ste se mogli kajati kasnije.Iako važite za suptilnu osobu sada ste jako razdražljivi i nezadovoljni situacijom na poslu pre svega.

Ljubav: Imate potrebu da zavodite ljude na svakom koraku.Jednostavno želite sebi da dokažete da ste poželjni i nehotice možete povrediti jednu osobu koja vam je veoma draga,a ni ne slutite da gaji romantična osoćanja prema vama.Svejedno,mnoge maske će pasti.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Devica Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Spremni ste na otvorenu komunikaciju sa saradnicima,što će se pozitivno odraziti na vašu poziciju.Promenili ste percepciju i sada sve mnogo lepše izgleda.Ako se obratite nadredjenima za pomoć,neće izostati.

Ljubav: Ukoliko putujete u narednim danima,očekuje vas buran odmor.Nova poznanstva,flertovi i uzbudjenja učiniće provod vrhunskim.Niste spremni da se vezujete,jednostavno želite da uživate punim plućima.Zauzeti pripadnici znaka žele proširenje porodice.

Zdravlje: Euforični ste.

Vaga Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Još samo malo strpljenja i onda možete reći da je najgori poslovni period iza vas.Konstantno osećate ogroman pritisak i veliko nezadovoljstvo na poslu, ali nemate ideju šta bi ste mogli da promenite.Idealan period za odmor.

Ljubav: Mnoge Vage koje su u tajnim vezama u narednom periodu biće razotkrivene,zato se savetuje poseban oprez.Slobodni pripadnici znaka nemaju želju da se vezuju ni za koga,ali na putu koji ih očekuje možda i promene mišljenje.

Zdravlje: Odmor Vam je neophodan.

Skorpija Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Ne trebate da žalite za stvarima koje niste učinili,već da budete ponosni na rezultate koji su zavidni.Polako sabirate utiske,jer želite da na godišnji odmor odete mirne glave.Imate veliku podršku celog kolektiva.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka na godišnji odmor odlaze sa voljenom osobom,i konačno mogu posvetiti punu pažnju jedno drugom.Osećaćete se kao da se ponovo zaljubljujete jedno u drugo i uživaćete u svoj pažnji koju dobijate od partnera.

Zdravlje: Zamišljeni ste.

Strelac Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Promene koje ste priželjkivali nisu se ostvarile,zato sada pokušavate da se stabilizujete i da prihvatite stvari onakvima kakve jesu.Vaš veliki trud je zapažen i satisfakcija će doći kada se najmanje budete nadali.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka imaće konstruktivnu raspravu sa partnerom sredinom nedelje.Posle tog razgovora,stvari dolaze na svoje mesto,jer će sve što vas je mučilo u prethodnom periodu izaći na površinu.Ponovo se možete bezbrižno smejati.

Zdravlje: Problemi sa nesanicom.

Jarac Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Kao da ste skroz potonuli,jer osećate nedostatak enegije.Stvar je u tome što se imali velika očekivanja od nekih saradnika i sada se osećate razočarano.Krajem nedelje stvari dolaze na svoje mesto.

Ljubav: U narednom periodu biće vam više nego ikada potrebna sloboda,bez obzira kakav vam je status.Zauzeti će imati razumevanje i punu podršku partnera za sve što budu želeli.To će vas na neki način naterati da sagledate vašu vezu iz pravog ugla.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: Najbolje bi bilo da u narednom periodu izbegavate timski rad,i okrenete se svom poslu, jer bi neko od vaših najbližih saradnika na neki način mogao da vas sabotira.Razmislite dva puta o novoj poslovnoj ponudi.

Ljubav: Dajte sve od sebe u pretstojećem periodu da budete razumni i da izbegnete nepotrebnu svađu sa voljenom osobom.Sredinom nedelje bićete neraspoloženi i emotivno preosetljivi.Imate utisak da vas partner zapostavlja i da vam ne poklanja dovoljno pažnje.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe Nedeljni Horoskop

19. Septembar 2022 - 25. Septembar 2022

Posao: U narednom periodu,nećete sagledavati realno neke važne stvari na poslovnom planu, pa ćete praviti greške i propuste.Pazite se sopstvenih misli. Čini vam se da ste vi savršeni,pa nećete primećivati sopstvene greške.Budite malo objektivniji.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku voljenoj osobi ćete poveravati vaše poslovne probleme, pa ih zajednički možete lakše rešiti.Čuvajte se nesuglasica sredinom nedelje,jer nećete moći da se razumete, niti da se uskladite sa partnerom.Preosetljivi ste.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.Dnevni horoskopNaši dežurni astrolozi - pozovite odmah:Pitajte astrologe putem SMS-a - pošaljite poruku: