• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Vera Lubin

Čuveni tarot majstor Vera Lubin dostupna je od sada putem našeg SMS centra u Srbiji.

Pošaljite SMS sa vašim podacima i pitanjem i dobićete tačan i precizan odgovor.

Pošaljite VERA

datum i mesto rodjenja, pitanje DA NE

na broj 6218

Dostupno za sve mobilne mreže u Srbiji: MTS, Telenor, VIP. Cena poruke 180 rsd sa porezom.

Postavite pitanja vezana za posao, zdravlje, ljubav, sudbinu a naš tarot majstor će vam odgovoriti nakon što uradi tarot otvaranje i protumači šta kažu karte.

Ko je Vera Lubin?

Svako ko poznaje tarot i tarot otvaranja na ovim prostorima a i širom sveta čuo je za Veru Lubin, čuvenog Tarot Majstora sa ogromnim respektom koja već više od 30 godina pomaže ljudima koristeći magiju tarot karata. U Srbiji radi putem SMS centra Balkan Astro, a poruke joj možete slati u bilo koje doba dana. Na poruke odgovara najduže u roku od 24 časa od trenutka slanja, a najbolji način da dobijete pravi odgovor jeste da postavljate pitanja na koja je moguće odgovoriti sa DA i NE, jer se tako i pita Tarot, te se na taj način dobijaju i najbolji i najprecizniji odgovori. Dobićete odgovor i kratko pojašnjenje a uvek možete postavljati i više pitanja i na svako ćete dobiti odgovor.

Šta je Tarot?

Tarot predstavlja jednu od najpopularnijih i najzastupljenijih ezoterijskih nauka. Njegova mistična primena datira još iz starog Egipta odakle se i preslikava misticizam koji i danas izaziva radoznalost i divljenje.

Tarot zapravo predstavlja špil određenih karata koje se koriste u svrhu tumačenja ličnosti, prošlosti koja svakako ima uticaj na trenutno stanje pojednica, za tumačenje i predviđanje budućnosti. Tarot ima odgovor na sva pitanja i uvek daje prave smernice kada se nađemo na raskrsnici i nismo sigurni kuda dalje.

Kako funkcionise tarot?

Tarot karte kao i sam ritual otvaranja Tarot karti predstavlja jedan fenomen razmene energije između osobe kojoj se otvara Tarot i Tarot majstora. Karte predstavljaju most koji povezuje onoga ko pita i Tarot tumača. Vaša energija koja je u tom trenutku u Vašem genetskom zapisu, u Vašoj podsvesti preslikava se na karte i one će se otvoriti upravo vođene energijom koju nosite u sebi.

Tarot će u formi sopstvenih simbola, redosledu i kombinaciji u kojoj se otvori ispred Vas pokazati sve odgovore koji se kriju doboko u Vama, u onom podsvesnom delu ličnosi koju sami nismo u mogućnosti da spoznamo. Na taj način Tarot će pokazati Vašu prošlost, Vaša osećanja povodom toga, sadašnjost, budućnost i na kraju naravno, dati smernice kako i kuda dalje.

Prilikom postavljanja pitanja, Vaš um je skoncentrisan upravo na to pitanje što će aktivirati određenu vrstu energije koja će biti prenesena na Tarot karte i koju će one vrlo lako prepoznati i dati toliko željeni odgovor koji Vas je možda mučio danima pa i noćima...

Kako da pitam Tarot?

Pozivamo vas da probate. Pošaljite SMS poruku sa vašim podacima i pitanjem i sigurni smo da ćete nas kada jednom dobijete odgovor od našeg tarot majstora, u budućnosti konsultovati uvek kada ste u nedoumici. Probajte, preko 10.000 korisnika iz Srbije koristi usluge našeg tarot centra svakog meseca.

Vera Lubin

Čuveni tarot majstor Vera Lubin dostupna je od sada putem našeg SMS centra u Srbiji.

Pošaljite SMS sa vašim podacima i pitanjem i dobićete tačan i precizan odgovor.

Pošaljite VERA

datum i mesto rodjenja, pitanje DA NE

na broj 6218