OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAJU NAJIZRAŽENIJU INTUICIJU: Jedan vas čita kao otvorenu knjigu, a DRUGI ima velike kapacitete, ali ih retko koristi!

OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAJU NAJIZRAŽENIJU INTUICIJU: Jedan vas čita kao otvorenu knjigu, a DRUGI ima velike kapacitete, ali ih retko koristi!

Svima se događa da ponekad imaju jak predosećaj za nešto. Ali ova 3 horoskopska znaka imaju najjaču intuiciju!

Događa se svima da osete nešto, ali možda ne pridaju značaj ili predosećaj povežu s nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju.

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajući nivo zrelosti na duhovnom planu.

Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpije i Ribe, a može se reći da tu spada i Strelac, samo što se na različite načine manifestuje njihova intuicija.

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju “znakove”.

Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnjaci.

Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvetljenje.

Njihov moto je “ja osećam” i uglavnom se rukovode time što su predosetili, što je zapravo intuicija.

Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda “pročitaju” što neko misli. Imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosete šta će da usledi.

Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju samo što nekad ignorišu “poruke” i svesno se prepuštaju riziku.

Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga njegovi pripadnici neće uvek da poslušaju sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

Strelac je znak koji takođe može da se okarakteriše kao izrazito produhovljen samo je pitanje radi li na sebi i kom tipu znaka pripada.

Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno poraditi na svojoj intuiciji i pratiti je, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi.

Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti, ali i dobre prilike, međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

Izvor: Kurir.rs/Atma.hr

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!