ONI VAŽE ZA NAJVEĆE LJUBITELJE ŽIVOTINJA! Ovo su tri horoskopska znaka koja obožavaju životinje i sve bi dali za njih!

ONI VAŽE ZA NAJVEĆE LJUBITELJE ŽIVOTINJA! Ovo su tri horoskopska znaka koja obožavaju životinje i sve bi dali za njih!

Da li ste ikada zastali usred saobraćajne gužve i sve ostavili da nahranite gladno štene? Ili odlučili da prošetate kilometar više da vidite da li imaju sve mačke lutalice vode? Ako i niste, verujte da ima onih koji to rade i koji životinje vole koliko i druge ljude, ako ne i više. I koji su spremni da ulože dodatni napor samo da budu sigurni da su lutalice site.

Ova tri horoskopska znaka su najveći ljubitelji životinja, prema astrologiji i portalu "Pinkvilla".

Jarac

Jarac je obično spreman da učini sve što je potrebno da pomogne životinjama. Obožava pse i mačke i često ih drži kao kućne ljubimce, a pomisao da ne može učiniti nešto da pomogne nevinoj životinji tera ga da još više pokušava.

Lav

Iako se često boji životinja, to ne znači da im neće pomoći. Bilo da se radi o hrani, vodi ili skloništu, Lavovi žele da učine sve što mogu za životinje lutalice. Žele da ih udome, ali često ih u tome spreči strah, posebno od pasa.

Blizanci

Za razliku od Lavova, Blizanci se ne boje životinja pa obično žele da ih udome što više mogu. Ipak, posebno vole pse, a sve životinje kod njih pronalaze utehu. Blizanci su ljubazni i brižni prema svima, a posebno su slabi na napuštene ljubimce.

Izvor: Kurir.rs/Pinkvilla

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!