Retrogradna VENERA je krenula JUČE i evo šta donosi: Ljubav, novac, IZNENAĐENJE, ali pazite na JEDNU stvar

Retrogradna VENERA je krenula JUČE i evo šta donosi: Ljubav, novac, IZNENAĐENJE, ali pazite na JEDNU stvar

Energije retrogradne Venere mogu kod svih nas da se pojave drugačije, ali koren je isti. Svi smo pred izazovom da otvorimo svoja srca, pronađemo veću ljubav i produbimo i ojačamo svoje odnose, ne samo s drugima, već i sa novcem i stvarima koje cenimo. Sve slabe tačke u našim odnosima sa drugima takođe mogu da isplivaju na površinu, izazivajući nas da razmislimo o našim interakcijama.

Pod ovom energijom možemo da otkrijemo novootkrivenu snagu kada je u pitanju praćenje našeg srca i povezivanje s njegovom mudrošću. Jer Venera vlada našim srčanim prostorom, predstavlja naše srce, našu sposobnost da volimo i budemo voljeni, kao i naše odnose, tako da možemo da osetimo ili doživimo događaje koji pokreću našu srčanu čakru ili nas inspiršu da šire otvorimo svoje srce.

Naše srce može biti neverovatan izvor moći na toliko načina, a to je nešto što bismo mogli da shvatimo tokom ovog retrogradnog kretanja Venere.

U ovom trenutku možete da osetite ponovno rođenje u vlastitom emotivnom centru.

Sve slabe tačke u našim odnosima sa drugima takođe mogu da isplivaju na površinu, izazivajući nas da razmislimo o našim interakcijama i načinu na koji odlučujemo da se pojavimo.

Budući da Venera ne vlada samo romantičnim vezama već i našim odnosom sa novcem i stvarima koje cenimo, ovo retrogradni period može da osvetli naš odnos sa novcem i možda čak pospeši nove i kreativne izvore prihoda.

Energija Venere pomaže nam da odlučimo šta cenimo i šta je vredno našeg vremena. Pomaže nam da shvatimo šta je vredno naše energije.

Kako Venera ulazi u retrogradno stanje, sva su ta područja istaknuta za nas i "primorani" smo da otpustimo sve obrasce, odnose ili stavove koji više ne podržavaju naš najveći rast.

Retrogradna Venera takođe može da pokrene probleme u vezi sa našim zdravljem, posebno kada su u pitanju naši reproduktivni organi. Budući da je Venera tako usko povezana sa srcem, možemo takođe da otkrijemo da se naše emocije lakše manifestuju na fizičkom nivou.

Energije retrogradne Venere mogu da se pojave kod svih drugačije, ali koren je isti. Svi smo pred izazovom da otvorimo svoja srca, pronađemo veću ljubav i produbimo i ojačamo svoje odnose, ne samo sa drugima, već i s novcem i stvarima koje cenimo.

Venera prestaje da se kreće retrogradno 29. januara sledeće godine, a mi smo spremni tada za novo poglavlje.

Nova energija sada se provlači kroz nas i naša srca. Možemo da se osećamo kao da smo preporođeni ili su nam možda pouke ovog retrogradnog perioda sada razjašnjene, piše "Sensa".

Izvor: Blic Žena

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!