KOLIKO PRAVIH LJUBAVI VAM JE SUĐENO: Škorpije vole samo 1 u životu, Vage se stalno zaljubljuju do koske, a ovaj znak je OSVAJAČ!

KOLIKO PRAVIH LJUBAVI VAM JE SUĐENO: Škorpije vole samo 1 u životu, Vage se stalno zaljubljuju do koske, a ovaj znak je OSVAJAČ!

Postoji li u životu jedna prava ljubav ili ih ima više? Sve zavisi od toga kakvog ste karaktera, a horoskop prema vašim karakteristikama i ciljevima, može dati uvid u to što vas čeka.

Ovan

Ovnovi će voleti tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalje u potragu za novom ljubavlju.

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su skrasiti se za celi život.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da celi život traže onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav oni su uvereni da je to ta prava.

Rak

Rakovi pronalaze dve velike ljubavi tokom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su provesti dugo vremena tražeći pravog partnera, a kad ga nađu uložiće sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvetala.

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i i direktni - pravi osvajači. Uvek su emotivno prisutni pa čak i kad postoji opasnost da budu povređeni.

Devica

Device mogu voleti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se neko približi, još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svet.

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put kad. I kad joj je najgore, ima slomljeno srce i razočaran je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

Škorpija

Škorpija voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali celim srcem će voleti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelci su iskusni u području ljubavi i mogu voleti četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali moraće da nauče napraviti kompromis s partnerom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu voleti dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako teško da izraze svoje osećaje pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit, Zbog svojih jakih i teških karaktera, često su oni koji će završavati vezu.

Vodolija

Vodolije tri puta u životu stvarno vole, a često u pitanju znaju biti ljubavnici ili ljubavnice, a ne partneri ti kojima poklone svoje srce. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera, koji bi im bio najbolji prijatelj i ljubavnik.

Ribe

Ribe mogu istinski voleti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i spremni su ostati usidreni do kraja života.

Izvor: Kurir.rs

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!