Počinje vladavina Strelca: Bitan datum je 4. DECEMBAR, a EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU

Počinje vladavina Strelca: Bitan datum je 4. DECEMBAR, a EVO ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI I POSLU

Period koji dolazi biće mnogo prijatniji i jednostavniji od onog koji smo prošli tokom vladavine Škorpije, sada imamo priliku da se oporavimo od nekih kriza i briga, kao i da uvidimo vedriju stranu života, pronađemo smisao u onome što nam se događa i aktivnije da se posvetimo rešavanju tekućih problema. Period Strelca, je period kada delujemo brzo i sve rešavamo u sadašnjem trenutku. U susret nam dolaze i pravni benefiti ako su nam potrebni za rešavanje problema.

Ovih dana istražujemo, tražimo promenu koja će da nam pomogne da pronađemo neko bolje mesto, takođe, imamo više hrabrosti da se upustimo u nepoznato.

Sada je pravi trenutak da se zapitate kuda i kako dalje? Šta želim da stvorim u svojoj budućnosti, gde želim da budem?

Posao

U poslovnom smislu ovaj period može da bude koristan za učenje, poslovno usavršavanje, za rešavanje pravnih pitanja i postavljanje novih poslovnih, ali i životnih ciljeva. Kontakti s inostranstvom mogu da budu učestali.

Od 13. decembra Merkur u Jarcu pomaže u ostvarenju, materijalizaciji zacrtanih ciljeva.

Ljubav

Kad je u pitanju ljubav, Venera u Jarcu svemu pristupa ozbiljno. Nema romantike, ali ima prisutnosti, odgovornosti i pouzdanosti. Ne upuštamo se olako u nove odnose, jer nam je potrebno poverenje i sigurnost, a avanture nisu poželjne, jer želimo da gradimo budućnost, da osnažimo temelje u našim odnosima i nerado se upuštamo u ono što nema vrednost.

Zdravlje

Kad je reč o zdravlju dobro je da više pažnje posvetite bokovima, bedrima, kukovima, kostima. Moguće su zdravstvene komplikacije koje dolaze od išijasa, gihta. Treba da se uvede redovna fizička aktivnost.

Važne odluke

Već krajem novembra Sunce i Merkur u Strelcu stvaraju pozitivan aspekt sa Saturnom. Efikasnost, disciplina, podrška autoriteta i starijih osoba, dobre vesti i izvesnost su samo neke od pozitivnih okolnosti koje mogu da nam pomognu u rešavanju ključnih pitanja.

Početkom decembra, 4. u mesecu očekuje nas pomrčenje Sunca, poslednje u znaku Strelca. Sve ono čime ste se bavili od juna prošle godine polako dolazi svom kraju. Sada imate priliku da dovršite, shvatite, donesete odluku, da završite sa nekim lošim obrascima postupanja i da postavite novi cilj.

Pomrčenje može da bude od pomoći da nam iz života nestane sve ono što više nema svrhu, što nije produktivno i što ne donosi rezultate. Zato je dobro da naučite da puštate i odvajate se od onoga što nije dobro za nas. Ovaj uticaj može da nam da dodatnu snagu, korisnu informaciju, da nas probudi i aktivira.

Put ka uspehu

Oko 8. i 12. u mesecu prvo Merkur, a potom i Sunce ulaze u izazovni aspekt s Neptunom. Povodom ovog fenomena stvara se osećaj kao da smo u magli, gubimo cilj, vizija nam je zamagljena, lako upadnemo u zabludu, zato se čuvajte prevara, laži i manipulacija. Komunicirajte krajnje iskreno oko bitnih pitanja i ne dopustite nekim osobama da vas zavedu slatkorečivošću.

Venera od 19.12, na isti dan kad je i pun Mesec u Blizancima kreće retrogradno. Nešto važno treba u tom periodu da se poruči i kaže, odnosno shvati, a istovremeno retrogradna Venera se povlači, i možda odustaje.

Potrebno je vreme za regeneraciju, a emocionalna distanca nije kraj, već vreme kada dobijamo nov uvid u stvari, koji će da nam pomogne da nakon 29. januara bolje složimo svoj privatni, ali i finansijski život.

Izvor Blic Žena.

Podeli na Facebook-u

Balkan Astro je jedan od najvećih i najpoznatijih astro centara na Balkanu, koji radi više od 15 godina i kroz koji su prošli najpoznatiji astrolozi na Balkanu.

Naše astrologe možete kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Putem telefona, pozivom broja našeg astro centra ili putem SMS-a, slanjem poruke na naš kratki broj. Sve što je potrebno jeste da pronađete broj za vašu zemlju i pozovete ili pošaljete SMS i naši astrolozi će vam dati tačne i precizne prognoze!

Kontaktirajte nas, svakog meseca to učini preko dve hiljade korisnika, koji sigurno znaju zbog čega su izabrali baš nas!